Zadejte hledaný výraz...
Jakub Glos
Webtrh.cz
Vývoj webových stránek na WordPressu a proklientský přístup pro freelancery
Třídenní infromacemi nabitý prezenční + online kurz v Praze od Webtrhu pouze za 2 871 Kč
Více informací

Hautu.cz – web s “Jak? Tak!” návody v hodnotě 30 000 Kč

Tento obchod již není aktivní.

time line
založeno 12. 10. 2015
time line
0 příhozů
time line
Ochrana pomocí úschovy prostředků
Doména
Průměrná návštěvnost za posl. 3 měsíce
-
Průměrný zisk za posl. 3 měsíce
-
Typ webu
Vzhledem k čištění našeho portfolia od obsahových webů, které již dále nejsou naši prioritou bychom rádi nabídli k prodeji web Hautu.
Web byl spuštěn 29. dubna 2013 s cílem na něm publikovat návody na nejčastější dotazy lidí do vyhledávačů. Jedná se o články typu: Jak na domácí bělení zubů nebo například Jak sbalit holku.
Identita webu (logo včetně webové grafiky) byla zajištěna za cenu 6 500 korun. Web jsme nakódovali a nechali nasadit na Wordpress redakční systém v hodnotě 7 500 korun.
Součástí je i mobilní verze, která funguje jak na tabletech, tak i na mobilních zařízeních jako je například Apple iPhone.
Momentálně je na webu publikováno 87 návodů, které nám za cenu 150 Kč kus dodávala externí pisatelka. Celkově tu máme tedy obsah v hodnotě 13 000 korun a to včetně originálních vlastních fotografií (celkem u 82 článků = 82 obrázků + 5 obrázků k novým článkům bez obsahu).
Články se vkládají do redakčního systému velice jednoduše. Krom samotného obsahu článku jsou zde i připravené custom fields pro “Co k tomu potřebujeme”, speciálním boxům s Tipy, Upozorněními a soubory ke stažení. Ukázk
Na Hautu se nachází několik bannerů (v pravém sloupci), kde jsme používali především Adsense, na který je web ve spojení se správcem kampaní AdRotate připraven.
Za posledních 30 dnů měl web 5 143 návštěv a 5 974 zobrazení. Nízká návštěvnost je zapříčiněna nulovou aktualizací obsahu a žádné propagace. Každý měsíc web vydělá okolo 200 Kč a to jak z AdSense, tak převážně z přímého prodeje.
Novému majiteli bude předán kontakt na společnost, která má zájem inzerovat na našem webu PR články ohledně svých produktů.
Po ukončení aukce očekávám zaplacení a převod webu nejpozději do 10 pracovních dnů.
Přeji příjemnou aukci. Začínáme od koruny. V případě dotazů mi napište PM.
11 zobrazení
Prodejce
placeholder profil
ikona hodnoceni
7 hodnocení
členem od 25. 12. 2010
Neověřen
ikona hodnoceni
A
B
C
D
E