Zadejte hledaný výraz...
Jakub Glos
Webtrh.cz
Vývoj webových stránek na WordPressu a proklientský přístup pro freelancery
Třídenní infromacemi nabitý prezenční + online kurz v Praze od Webtrhu pouze za 2 871 Kč
Více informací

Grafický návrh nové hlavní stránky stávajícího webu

Poptávám grafický návrh hlavní stránky stávajícího webu www.presnamereni.cz. Důvodem je nový obsah stránky (viz přílohu), omezení rozsahu nabízených služeb (specializace) a ne právě šťastná volba některých fotografií. Adresa původní HP (nyní skrytá) je www.presnamereni.cz/oldindex. Moje představa je zachovat současné pozadí. Změna písma je možná a vítaná. Pokud to bude vyžadovat řešení hlavní stránky, je možné zasáhnout i do ostatních stránek (sjednocení písma, vzhledu).
Hlavní stránka obsahuje důležité argumenty, které by si měl návštěvník přečíst, aby je mohl použít při rozhodování, zda nás poptá a následně kterou z nabídek si vybere. Toto rozhodování už se zpravidla děje mimo web. Grafika by proto měla udělat stránku vizuálně zajímavou, oživit texty a vybízet k jejich přečtení. Pozornost by měla strhávat na nabídku tří hlavních služeb a dva bloky tvořené otázkou a několika odpovědmi. Typickými zákazníky jsou strojírenské a hutní společnosti. Hlavním úkolem webu je posilování důvěry zákazníků ve firmu a kvalitu poskytovaných služeb. Nechci přeplácanou stránku, ale chytré řešení. V jednoduchosti je síla. Písmo preferuji moderní, svěží, podobné technickému, ale moje představivost je v tomto směru omezená.
Hlavní stránka asi může být trochu jiná, ale neměla by být na webu cizorodým prvkem. Hlavní stránka je výkladní skříní webu, na druhou stranu se jedná o dočasné řešení do redesignu celého webu (životnost dočasných řešení ale bývá několikanásobně delší než předpokládaná:-). Práce dost spěchá. Očekávaná cena do 3000,- Kč.
5 zobrazení
Zadavatel
placeholder profil
ikona hodnoceni
0 hodnocení
členem od 2. 9. 2015
Neověřen
ikona hodnoceni
A
B
C
D
E
Uživateli zatím nebyla udělena žádná hodnocení.

Další poptávky Více