Zadejte hledaný výraz...
Jakub Glos
Webtrh.cz
Vývoj webových stránek na WordPressu a proklientský přístup pro freelancery
Třídenní infromacemi nabitý prezenční + online kurz v Praze od Webtrhu pouze za 2 871 Kč
Více informací

Nase-zeme.com – na ten podvod snad nikdo nemůže skočit

Eastwood
verified
rating uzivatele
26. 8. 2015 09:29:21
Zdravím.
Do mailu mi přistála "zajímavá" nabídka od Naše země - info@nase-zeme.com Krom toho, jde o mail, který není nikde veřejně uveden, je čistě soukromý a je pouze pár dní starý. Fakt existují individua, která se snaží takhle blbě dostat k prachům? Na to snad nemůže nikdo skočit proboha..
Cit.:
"Úvod
Dobrý den, rádi bychom Vás oslovili s naším projektem, který se zabývá nejaktuálnějším a řekli bychom I nejzávažnějším problémem, který již několik měsíců masivně postihuje celou Evropu a také naší Českou republiku. Ano – jedná se o problematiku vzrůstající imigrace uprchlíků do Evropy a s tím spojená zvyšující se kriminalita, snížující se hranice naší bezpečnosti, destabilizace sociálního a zdravotnického systému, ubývání našich peněz ze Státního rozpočtu a mnoh dalších závažných problémů.
Výše popsané problémy jsou jen zlomkem toho s čím je spojena vlna přílivu uprchlíků do Evropy. Tato vlna výrazně ovlivňuje náš život v České republice. O tomto problému slýcháme každý den v televizních reportážích a rádiových relacích a zdá se, že s tím nemůžeme nic dělat. Stát se k přílivu imigrantů do naší země staví jako nestranná jednotka, která se rozhodla pouze přihlížet a nemá zájem nikterak tuto závažnou situaci řešit. Ba naopak. Již je rozhodnuto o výstavbě nových detenčních zařízení pro uprchlíky, zvýšení toku peněz k policejním složkám, kterým výrazně s potřebou tyto zařízení chránit, rostou náklady na provoz a o další finanční podpoře na zajištění ochrany proti uprchlíkům.
O projektu
Hlavním cílem našeho projektu je najít vhodné řešení, jak řešit situaci s uprchlíky v České republice a zavedení nového systému, který zabrání jejich dalšímu nárůstu a naopak se počet beženců bude snižovat na minimum.
Toho cíle chceme samozřejmě dosáhnout spravedlivou, legální a humánní cestou, která nikterak negativně neovlivní uprchlíky na území ČR, ale pouze povede k jejich vrácení do jejich vlasti.
Pro tento projekt jsme sestavili tým významných advokátů, lobbistů, politicky zájmových osob, mediálně významných osob a také osoby, které mají vztahy s policejními složkami a další osoby, kteří mohou svou prací významě ovlivnit dění v České republice.
Vize
Počty uprchlíků, kteří se každý den dostanou na naše území České republiky výrazně převyšuje čísla, které slýcháme v médiích. Příliv uprchlíků je tak vysoký, že se skutečná čísla raději tají, aby nedošlo k rozrušení nás, občanů, a abychom se nesnažili tuto situaci řešit sami, což by mohlo vést až k destabilizaci demokracie naší země.
S Vaší pomocí a s naším týmem profesionálů jsme schopni tuto situaci začít řešit okamžitě a vše dotáhnout do zdárého konce tak, že se již nebudeme muset obávat o naši bezpečnost a nebudeme muset vynakládat naše peníze, které odvádíme státu, na podporu imigrantů, kteří na našem území přebývají.
Naše združení má jasný plán, jak tuto situaci stabilizovat, vyeliminovat a nastavit v České republice taková opatření, aby k podobné situaci v budoucnu již nedocházelo.
Zapojte se s námi
Každý z nás chce zabránit celospolečenskému rozkladu u uchovat naše národní hodnoty. Každý z nás chce v České republice stabilizaci sociálního, hospodářského a zdravotního systému. Každý z nás chce zachovat národní identitu. Jako jednotlvec s tím však nikdo z nás nic neudělá!
Pokud Vám není tento problém lhostejný a není Vám lhojstejné v jakém prostředí budou vyrůstat naše další generace, podpořte náš projekt, abychom Vám mohli navrátit to co nám všem patří – naší zemi, tak jak ji stvořili naši otcové, dědové a pradědové....
Jak podpořit
Stát spolu s Policií ČR nesmyslně zatýká a zavíra ty, kteří se rozhodli tento problém řešit veřejně. Naše demokracie a svoboda slova upadá. My to rozhodně tak nenecháme a budeme se bránit! Budeme se bránit před touto diskriminací a proto jsme se rohodli vše řašit prostředky na který stát a Policie nedosáhne.
Abychom mohli v tomto úsilí dále pokračovat, žádáme Vás o Vaši podporu. Není to jen podpora, ale také Vaše hrdost. Nebuťme nečinní a spojme se!
Máte zájem se připojit? Podpořte nás finančním darem Ve výši, kterou uznáte za vhodné. Nemáte na naší podporu finance a přesto byste rádi něco udělali? Přepošlete tento email všem Vašim známým.
Jak nám zaslat finanční podporu?
Vaši finanční podporu uvítáme v jakékoliv výši nad 200 korun českých. Je to zlomek toho, co vydáte státu, který Vaše peníze využije na podporu uprchlíků. Abychom byly schopni Vaše peníze zužitkovat, aniž by platby zablokoval stát, který nemá zájem proti uprchlíkům bojovat, finance nám zasílejte prostřednictvím virtuální měny Bitcoin. Zde máte návod, jak finance odeslat:
1) Navštivte jednu z internetových směnáren, které prodávají Bitcoiny. Jejich seznam naleznete zde:
www.simplecoin.cz
www.simplecoin.sk
www.coinhub.cz
www.first-bitcoin.cz
www.localbitcoins.com
www.bitstamp.net
2) Na jedné z výše uvedených směnáren vyplňte formulář k nákupu Bitcoinů.
3) Minimální částka je 200 Kč
4) Do adresy Bitcoin peneženky, kterou musíte vyplnit ve formuláři vyplňte následující: 1LtQck6FXATbkKtmUq2Y1SgBa1oES7jind
5) Po přijetí Vašeho finančního daru Vám zašleme podrobnou info brožuru, jak náš projekt probíhá, jaké jsou naše přesné plány k řešení problémů, kontakty, statistiky a mnoho dalších.
Děkujeme Vám za Vaší podporu a slibujeme, že Vám navrátíme Váš klid, bezpečnost a hrdost!
Mgr. Sabina Straková
oddělení mezinárodních vztahů"
26. 8. 2015 09:29:21
https://webtrh.cz/diskuse/nase-zeme-com-na-ten-podvod-snad-nikdo-nemuze-skocit/#reply1135945
GRAFIKOM
verified
rating uzivatele
(31 hodnocení)
26. 8. 2015 09:54:56
Tak... Tomu pevně VĚŘÍM, že se najdou!
Těchto záležitostí přibude a nebojím se říct, že se jednou najde i někdo, kdo to zrealizuje. Xenofobie=top byznys pro rok 2016.
-----------
Ale třeba je to recesistický spolek a ne obyčejný podvod :)
26. 8. 2015 09:54:56
https://webtrh.cz/diskuse/nase-zeme-com-na-ten-podvod-snad-nikdo-nemuze-skocit/#reply1135944
inkvizitor.milos
verified
rating uzivatele
8. 9. 2015 21:15:04
Zatím si zkouší jen anonymní maily, na ostatní mi nic nepřišlo. Jinak dobrý pokus, dokonce jsem si to i celé přečetl. Docela dobře vymyšlený podvod.
8. 9. 2015 21:15:04
https://webtrh.cz/diskuse/nase-zeme-com-na-ten-podvod-snad-nikdo-nemuze-skocit/#reply1135943
Dolphi
verified
rating uzivatele
(28 hodnocení)
8. 9. 2015 23:32:46
Lidi, co vlastní bitcoiny na tenhle "coinbaiting" neskočí a ti co BC nevlastní se nebudou zalamovat s jeho sháněním. Těmhle pšenka nepokvete.
8. 9. 2015 23:32:46
https://webtrh.cz/diskuse/nase-zeme-com-na-ten-podvod-snad-nikdo-nemuze-skocit/#reply1135942
Pro odpověď se přihlašte.
Přihlásit