Zadejte hledaný výraz...
Jakub Glos
Webtrh.cz
Vývoj webových stránek na WordPressu a proklientský přístup pro freelancery
Třídenní infromacemi nabitý prezenční + online kurz v Praze od Webtrhu pouze za 2 871 Kč
Více informací

KUPTE SI TISKÁRNU NA PENÍZE! – bezúdržbový eshop včetně všech skladových zásob k prodeji

Tento obchod již není aktivní.

time line
založeno 15. 8. 2015
time line
0 příhozů
time line
Ochrana pomocí úschovy prostředků
Doména
Průměrná návštěvnost za posl. 3 měsíce
-
Průměrný zisk za posl. 3 měsíce
-
Typ webu
KUPTE SI TISKÁRNU NA PENÍZE! - bezúdržbový eshop včetně všech skladových zásob k prodeji
PŘIHOĎ SI I TY V AUKCI O PASIVNÍ PŘÍJEM!
Předmětem prodeje není pouze obyčejný internetový obchod s hodinkami včetně skladových zásob, ale především obchod s exkluzivním business modelem a značkou, kterou se nám povedlo dostat do podvědomí desetitisícům potencionálních zákazníků, díky naší dobře odvedené práci na brandingu, skvěle nastaveným maržím a vzácnému know-how z oblasti retailu. Výherce aukce má tedy jedinečnou možnost, získat téměř bezúdržbový eshop s naprosto realistickým ziskem několika tisíc korun denně , který díky námi vytvořenému unikátnímu business modelu funguje jako skvělý pasivní příjem - tiskárna na peníze. K tomu se ale ještě dostaneme, nyní se podívejme na to, o co přesně se jedná.
CO PŘESNĚ JE K PRODEJI?
WEBOVÉ STRÁNKY - ESHOP
- Na zakázku vytvořený internetový obchod s moderním designem, plně responzivní pro chytré telefony i tablety včetně fakturačního systému a objednávkového systému. Obchod je také napojen na platební systém GOPAY a celkově obsahuje vše co by měl úspěšný eshop mít. (v celkové hodnotě přes 20 000Kč)
SKLADOVÉ ZÁSOBY
- Součástí aukce je i zboží v hodnotě pres 40 000 Kč!
KNOW-HOW
- Výhercovi předáme i naše skvěle fungující know-how ohledně marketingu na cílený okruh zákazníků. (k nezaplacení)
VYBUDOVANÁ ZNAČKA
- S vodotryskem není jen originální dobře zapamatovatelný název, jedná se hlavně o záměrnou asociaci (hodinky s vodotryskem). Značka je propojena s jmény českých YouTube legend TvTwixx (spolupráce s TvTwixx byla propojena i s úspěšnou virální soutěží) a VladaVideos (videa obou zmíněných odebírá naše cílová skupina zákazníků). Jednalo se o exkluzivní spolupráce, které byly možné jen díky našim kontaktů, kluci totiž rozhodně nespolupracují se všema.
KONTAKT NA DODAVATELE
- Osvědčený dodavatel který spolehlivě zasílá zboží za nejlepší ceny a dá se s ním vždy na všem domluvit.
KONTAKT NA REKLAMNÍ PARTNERY
- Zprostředkování kvalitní a hlavně účinné reklamy se skvělým poměrem cena/výkon.
SOCIÁLNÍ SÍTĚ
- FB stránka s 1600+ fanoušky, kladnou reputací a vysokou aktivitou díky úspěšné soutěži o hodnotné ceny.
DVĚ DOMÉNY
- Z důvodů aby nikdo nemohl parazitovat na naší značce, máme raději registrováno více domén, které máme dopředu předplaceny.
HOSTING
- Předplacený hosting u kvalitního zprostředkovatele.
DALŠÍ GRAFICKÉ MATERIÁLY
- Profesionálním grafikem vytvořené materiály. (v hodnotě přes 3000 Kč)
KOLIK JE OBCHOD SCHOPNÝ VYDĚLAT?
Vzhledem k propracované obchodní strategii. Skvěle nasmlouvaným dodavatelům a tím pádem i výborné marži. Spolu s jedinečným přístupem k zákazníkům, fanouškům a znalostem jak využívat sociální média a známé osobnosti (toto veškeré know-how součástí prodeje a můžete ho použít i na vaše další projekty), je zcela reálné vydělávat přes 5000 Kč denně. I po odečtení všech nákladů není žádný problém vydělat přes 50 000 Kč měsíčně „s prstem v nose“. Nám se hned v prvním měsíci provozu povedlo, vydělat více než 70 000Kč.
NÁKLADY NA CHOD OBCHODU
Díky úžasné skladnosti zboží není potřeba žádný finančně náročný skladovací prostor. Jediné náklady jsou tedy brigádník na rozesílání objednávek a správce jednoduchého systému kampaní. To ale pouze pokud obchod opravdu chcete jako 100% pasivní příjem. Odesílání objednávek i řízení kampaně můžete obstarávat vy a úplně tak eliminovat veškeré náklady.
DŮVOD PRODEJE
Vzhledem k nenáročnosti na provoz a velmi vysokým výdělkům se určitě ptáte, proč jsme se rozhodli obchod prodat. Nebudeme vám tu mazat omáčku kolem pusy s tím, že máme jiné projekty a na tento nezbývá čas. Ano, každý z nás (já i kolega) má množství dalších obchodních aktivit. Nicméně provoz obchodu svodotryskem.cz je tak snadný a časově nenáročný, že vůči poměru čas/peníze by se nám určitě více vyplatilo ho provozovat i nadále. Bohužel se nám stala noční můra všech spolupodnikatelů. S kolegou jsme nepohodli do takové míry, že jsme se rozhodli pro ukončení naší vzájemné spolupráce. Proto je pro nás nereálné obchod dál provozovat.
SUMA SUMÁRUM – aneb proč si přihodit?
Je to jednoduché. Nekupujete pouze obchod se skladovými zásoby (těch je tu k prodeji plno a ničím nevynikají). My nabízíme zaručenou obchodní strategii včetně všech potřebných konexí pro prodej zboží ve velkém množství.
SHRNUTÍ AUKCE
Vyvolávací cena: Začínáme od korunky
Cena Kup Teď: 179 000Kč
Doba trvání aukce: 14 dní
V případě jakýchkoliv dotazů nás kontaktuje na email info@svodotryskem.cz. S vážnými zájemci také možnost osobní schůzky v Praze.
Přejeme příjemnou aukci!
28 zobrazení
Prodejce
placeholder profil
ikona hodnoceni
0 hodnocení
členem od 15. 8. 2015
Neověřen
ikona hodnoceni
A
B
C
D
E