Zadejte hledaný výraz...
Jakub Glos
Webtrh.cz
Vývoj webových stránek na WordPressu a proklientský přístup pro freelancery
Třídenní infromacemi nabitý prezenční + online kurz v Praze od Webtrhu pouze za 2 871 Kč
Více informací

Byl by zájem o HTML kodéra a nejenom to ZDARMA? Sháním reference a kontakty do začátku

4WebMaster.cz
verified
rating uzivatele
(3 hodnocení)
3. 8. 2015 23:03:38
Každý nějak začínal a já se momentálně necítím na to, abycg nabízel své služby v poptávkách, navíc konkurence je velká, proto jsem se rozhodl nabídnout své služby zdarma nebo za dobrovolnou platbu (inspiroval mě příspěvek Je záujem o web/Nette programátora ZADARMO?)
Co umím a co zvládám?
Psaní HTML/CSS částečně JS. Rád pracuji s Bootstrapem, ale pracoval jsem i s jinými frameworky, například se mi líbí GetUIKit.
Umím pracovat s Wordpress (úprava šablon, tvorbu nových jsem nezkoušel stejně jako úpravu funkcí viz níže napsaný text)
Umím připravit webdesign v Photoshopu (loga nedělám, neumím s vectory a navíc pro loga je ideální AI) a samozřejmě pracovat s hotovým PSD návrhem.
Umím napsat E-Mail newsletter (test zobrazování u Seznam.cz a Gmail samozřejmostí), jelikož jsem se dva roky věnoval hromadnému mailingu. Mmj. umím pracovat s Pommo a Interspire Email Marketer.
Umím připravit Linux server pro rozesílání hromadné pošty (DKIM, nastavení DNS domény + SPF)
Umím provést drobné úpravy v PHP (učím se OOP, ale nebudu zatím dělat nic ohledně PHP, nechci ztrácet svůj a hlavně Váš čas)
Umím pracovat s Affiliate sítěmi (bohaté zkušenosti z ruska)
Nedělá mi problém ruština (rodilý mluvčí), dokáži pracovat ve věcech spojených s ruštinou (rozesílal jsem například hromadnou poštu do ruska, vím jak to tam chodí apod.) Také bych se nebál překladů RU/UA.
Proč vlastně zakládám toto téma?
Jelikož doufám, že získám v budoucnu nějaký výdělek a také získám kontakty. Třeba zrovna Vy hledáte člověka, který by měl umět něco z toho, co jsem výše popsal, ale nedaří se Vám ho najít.
Přednost budu dávat projektům, které budu stíhat paralelně s prací na směny a také projektům, u kterých budu vědět, že to zvládnu - rozhodně se nechci přeceňovat a posléze tvořit špatný dojem.
Předem se omlouvám moderátorům pokud je tento příspěvek mimo pravidla fóra.
Kontaktujte mě pomocí soukromé zprávy, odpovím všem!
P.S. je možná osobní schůzka v Jihlavě :)
3. 8. 2015 23:03:38
https://webtrh.cz/diskuse/byl-by-zajem-o-html-kodera-a-nejenom-to-zdarma-shanim-reference-a-kontakty-do-zacatku/#reply1131071
Pro odpověď se přihlašte.
Přihlásit