Zadejte hledaný výraz...
Jakub Glos
Webtrh.cz
Vývoj webových stránek na WordPressu a proklientský přístup pro freelancery
Třídenní infromacemi nabitý prezenční + online kurz v Praze od Webtrhu pouze za 2 871 Kč
Více informací

Magazín o rodinných domech, bydlení a stavebnictví: Topdomy.cz

Tento obchod již není aktivní.

time line
založeno 3. 8. 2015
time line
0 příhozů
time line
Ochrana pomocí úschovy prostředků
Doména
Průměrná návštěvnost za posl. 3 měsíce
-
Průměrný zisk za posl. 3 měsíce
-
Typ webu
Obecný popis
Historie těchto stránek je pevně spjata s pravidelnou anketou časopisu Dům&zahrada, která nese rovněž název Top domy a má čtrnáctiletou tradici. Naše společnost Caffé Bohemia historicky tuto anketu pomáhala organizovat, vytvářeli jsme i tištěnou podobu Top domů, ale zhruba před dvěma lety jsme se na pokračování spolupráce s vydavatelem časopisu Dům&zahrada nedohodli. Elektronická podoba vzpomínané ankety má tedy jistou vazbu na jmenovaný časopis, ale v praxi dnes každý z těchto subjektů působí zcela samostatně.
Důvod prodeje
Jako víceméně rodinný podnik jsme momentálně vytíženi do té míry, že vyčerpávající využívání těchto stránek není z naší strany v současnosti možné, proto jsme ochotni tuto zajímavou website za úhradu podstoupit případnému jinému zájemci.
Tržby: 500 000
Zisk: 360 000
Rok založení: 2004
WWW: www.topdomy.cz
Upozornění
Prodej inzertní plochy a mediaplány zúčastněných subjektů se na rok 2016 domlouvají u příležitosti zářijového veletrhu ForArch, kde jsou všechny seriozní firmy působící na českém trhu soustředěny pěkně na jednom místě. Pokud bude třeba, nabízíme podporu po prodeji ve formě představení nového majitele webu stávajícím klientům a praktických ukázek jednání s vedoucími pracovníky marketingových oddělení. Více informací na www.topdomy.cz/inzerce/
5 zobrazení
Prodejce
placeholder profil
ikona hodnoceni
2 hodnocení
členem od 3. 8. 2015
Neověřen
ikona hodnoceni
A
B
C
D
E