Zadejte hledaný výraz...
Jakub Glos
Webtrh.cz
Vývoj webových stránek na WordPressu a proklientský přístup pro freelancery
Třídenní infromacemi nabitý prezenční + online kurz v Praze od Webtrhu pouze za 2 871 Kč
Více informací

LETNÍ AKCE: SEO – Jak pro vyhledávače / tak zákazníky! 8 let praxe, reference, nízké ceny + do 31.8.2015 konzultace / projekt zdarma

Tento obchod již není aktivní.

time line
založeno 28. 7. 2015
time line
0 zájemců
time line
Ochrana pomocí úschovy prostředků
Dobrý den,
LETNÍ SEO AKCE: Do 31. 8. 2015 je sestavení nezávazného projektu zcela zdarma! Chcete vidět, jak by naše spolupráce probíhala a kolik by stála? Včetně analýzy klíčových slov a postupu? Do konce měsíce je tvorba počátečního projektu zcela zdarma! ZDARMA a NEZÁVAZNĚ!
SEO, linkbuildingem , copywritingem a marketingem obecně se zabývám již přes 8 let. Nabízím jak jednorázové nabídky, tak dlouhodobou spolupráci na Vaší internetové stránce.
Jestli Váš již nudí neustálé nabídky místních mágů a jejich SUPER GARANCE POZIC, nebo další teorie o tom, že kvalitní text nahradí veškeré SEO, či snad nabídky ve stylu stovkomatu – za 150kč 40 000 odkazů a chcete kvalitní práci, za kterou nemluví řeči, ale výsledky (nejen ve formě pozic), tak čtěte dále…
PS: Zde najdete pěkný článek o zdejší rádoby garanci pozic (jak to vlastně celé funguje): http://owww.cz/uz-jsem-prisel-na-to-jak-funguje-garance-pozic-ve-vyhledavacich/
Kdo jsem? Ten, kdo odvede kvalitní a očekávanou práci. Motivaci mi dodává případný zisk a vidina spokojeného klienta!
Se mnou se navíc nemusíte bát nějaké penalizace pandou, či Penguinem 4 apod. Vše dělám dle zkušeností a tak, aby to v žádném případě nepřitahovalo pozornost dvou výše zmíněných algoritmů. Za svou 7 letou zkušenost jsem s penalizacemi nikdy neměl sebemenší problém – odkazy na Váš web jsou pouze z kvalitních a ověřených zdrojů.
Co je hlavní náplní mojí práce?
Pracuji dvoufázově:
Zde si popíšeme pomocí jednoduché osnovy, jak bude probíhat práce, pokud si zvolíte komplexní SEO správu (komplexní marketingová správa)
1) Prvotní analýza s klientem – s klientem probereme danou problematiku – co od své webové stránky, e-shopu, blogu, či jiné webové prezentace očekává, co očekává od mé práce, na jaká KW (klíčová slova) by se chtěl soustředit (jestli má nějakou představu), doplníme chybějící informace, zvolíme strategii a cílení.
2) Projekt – podle požadavků klienta naprosto nezávazně a bezplatně sestavím projekt pro danou webovou prezentaci, který klientovi poté předložím (součástí projektu je i vstupní analýza). Popřípadě zkontrolujeme konverze přes GA – návrh na PPC apod.
3) Realizace – po odsouhlasení, či upravení projektu (odsouhlasení jednorázové či měsíční částky) se pustím do práce (On Page / Off Page) s tím, že si určíme přibližný čas dokončení první práce a případnou menší zálohu.
4) Podklady / Analýza – po dokončení práce zašlu veškeré podklady k práci / její první výsledky a s klientem poté rád prodiskutuji jeho dotazy, až poté se přechází k vystavení faktury a proplacení práce. Po doložení prvních podkladů a výsledků se domluvíme, jak bude probíhat další spolupráce pomocí měsíční taxi (pokud tato domluva již neproběhla ve fázi projektu).
Součástí podkladů je i SWOT analýza – součást strategického plánování
  • STRENGTHS – silné stránky
  • WEAKNESSES – slabé stránky
  • OPPORTUNITIES – příležitosti
  • THREATS – nebezpečí / konkurence
Jak jsem již zmínil výše, součástí každé práce je i kompletní SEO analýza a rady nejen v oblasti SEO, ale také v oblasti webdesignu, správy sociálních sítí apod.
U mě se zkrátka dočkáte kompletního servisu se všemi náležitostmi, které Vám dopomůžou zlepšit kvalitu a pozice = větší návštěvnost a zisk Vašich internetových stránek.
Jednorázová / Dlouhodobá spolupráce
Možná je jak jednorázová, tak dlouhodobá spolupráce na Vašich stránkách.
NAVÍC: Ten, kdo se jednou rozhodne využít mé služby dlouhodobé spolupráce, navíc získává možnost kdykoli se na mě obrátit i po ukončení naší vzájemné spolupráce, mé rády a zkušenosti tu pro Vás budou vždy. Ještě dnes se mi ozývají klienti, se kterými jsem spolupracoval před více než dvěma lety a žádají mě o rady a konzultace k jejich internetovým stránkám.
6 hlavních důvodů proč si mě vybrat:
1. V oblasti SEO mám více jak 7 letou praxi – prošel jsem spousty kurzy a školeními v dané tématice a neustále se zdokonaluji a rozvíjím! Jsem ten, kdo odvede kvalitní a očekávanou práci. Motivaci mi dodává případný zisk a vidina spokojeného klienta!
2. Nejsem žádný tajnůstkář, co si celý postup své práce nechá pofidérně pro sebe! Klientovi po dokončení práce doložím nejen výsledky, ale také kompletní postup a reporty z odvedené práce.
3. Vyplatím se Vám – účinek mé práce mnohonásobně převyšuje výdaje k práci vynaložené!
4. Dokáži pomoci jak velkým, tak malým webovým stránkám – nedělá mi problém pomoci jak velkoobchodní společnosti s firemními stránkami či monstróznímu e-shopu tak malým projektům/e-shopům či konce osobním blogům!
5. Ten, kdo se jednou rozhodne využít mé služby dlouhodobé spolupráce, navíc získává možnost kdykoli se na mě obrátit i po ukončení naší vzájemné spolupráce, mé rády a zkušenosti tu pro Vás budou vždy. Ještě dnes se mi ozývají klienti, se kterými jsem spolupracoval před více než dvěma lety a žádají mě o rady a konzultace.
6. Součástí každé práce je i kompletní SEO analýza a rady nejen v oblasti SEO, ale také v oblasti webdesignu, správy sociálních sítí apod.
Jak jsem již zmínil výše, před prací Vám jasně ukáži, co bude práce obsahovat a všechny podklady k práci poté doložím ke kontrole! Součástí práce nejsou jen SEO metody pro získávání zpětných vazeb apod. ale také otextování stránky, minisite, úpravy textů, PPC, sociální sítě, kampaně apod. Nepatřím mezi rádoby SEO mágy, kteří se ohánění přísně tajnými technikami / metodami, které nesmí zveřejňovat…
----------------------------------------------------------------------------------------------------
Ovšem pokud nemáte zájem o komplexní marketingový servis Vašich stránek a rádi byste se soustředili pouze na Vámi vybranou SEO či copywriting „činnost“ můžete si vybrat z níže uvedených jednorázových nabídek:
A) Jednorázové nabídky
Tuto volbu si klienti volí, když přesně věcí co potřebují tzn. Vyznají se v oboru a vědí, co chtějí.
1. Copywriting: Nabízím psaní článků (o různé délce) na váš web, téměř na jakékoliv téma, velmi kvalitně, levně a rychle! Nebojím se téměř jakéhokoliv tématu mám zkušenosti prakticky s každým přes texty pro MFA WEBY, rodinu, kulturu, finance, sport, psaní popisků, recenzí, až po PR články, nebo překlady z AJ – > CZ.
• CENA: zhruba 75-85kč za článek, nebo korekci textu a od 140kč za NS velmi kvalitního textu! Možná sleva při větším počtu zakázek.
2. Linkbuilding: Práci za účelem získání zpětného odkazu pro vaše stránky (jedná se o psaní do cizích diskusí za účelem získání zpětných odkazů na váš web) tato novodobá modla a nedílná součást SEO je zásadní článek pro prosperitu vašeho webu. Nejedná se o SPAM! Píši jen tematické příspěvky ,,navazující´´ na vytvořená vlákna. Prošel jsem spousty školeními jak zpětné vazby získat co možná nejúčinněji a nejrychleji, jestliže tedy potřebujete získat zpětné odkazy na váš web a chcete nové návštěvníky, s kterých se popřípadě stanou zákazníci Kontaktujte mě!
• CENA: 15-20kč / za 1 odkaz (dle dohody a počtu odkazů)
3. Registrace do katalogů: Nabízím registraci do CZ/SK či jiných cizích, aktivních předních katalogů. (PageRank > 2, S-Rank > 3)
K registraci do katalogů se vztahuje i vytvoření několika verzí popisků a KW (záleží na počtu katalogů) a to zcela ZDARMA!
Nenabízím registraci do 800 katalogů, které jsou z hlediska využitelnosti k ničemu! Pomocí firemních analyzátorů mám vyfiltrovanou pouze hrstku těch, které opravdu za něco stojí!
• CENA: AKCE DO 31.8.2015 - 10kč / 1 katalog
4. Tvorba PR článkůRegistrace do PR webů – nabízím tvorbu kvalitních PR článků + počet popisků a titulků na kterých se domluvíme a jejich následnou registraci do PR webů.
• CENA: - 80-110kč / PR článek - 10kč / PR WEB
5. Tvorba minisites (podpůrné weby) Tvorba mini sites, mikro stránek podpůrných webů, které dokáží zlepšit Vaše pozice ve vyhledávačích včetně aplikace základního SEO.
• CENA: individuální - od 550kč/mini site (mikro site)
6. Analýza vašeho webu - Rozsáhlá analýza Vašeho webu, kontrola validity kódu, návrhy na úpravy, zlepšení, volba KW, strategie, PPC apod.
• CENA: při jednorázové nabídce od 1200kč. Při zakoupení balíčku, či dlouhodobější spolupráci zcela ZDARMA!
7. Tvorba webu: - pokud jste si registrovali doménu a nemáte čas nahrát hosting, natož vybudovat web včetně textů a SEO nevadí vše udělám za Vás.
• CENA: naprosto individuální - bude záležet na množství a rozsahu práce.
8. Sociální sítě: – nabízí jak tvorbu, tak kompletní správu a propagaci sociálních sítí (Facebook, Twitter, Google +)
• CENA: naprosto individuální - bude záležet na množství a rozsahu práce.
9. SEO úprava textu: – jen málokdo ví, že i pár kvalitně napsaných vět dokáže drastiky zkusit, či zvýšit úspěch Vašich stránek a přilákat stovky až tisíce nových návštěvníků, z kterých se v budoucnu stanou zákazníci. Pokud chcete, aby se zákazníci udrželi na Vašich stránkách co nejdéle – nechcete je nudit = chcete je nadchnout! Vyzkoušejte tyto služby. Záleží jen na Vás, co chcete – rádi byste 100 návštěv a 5 objednávek, nebo 200 návštěv a 40 objednávek?
• CENA: naprosto individuální - bude záležet na množství a rozsahu práce.
10. Facebook fanoušci: – přes vlastní FAN stránky na Facebooku (pomocí her a aplikací) přivedu na Vaše stránky fanoušky - nejedná se o žádné černé duše.
• CENA: 10kč/fanoušek
B) Balíčky, dlouhodobější spolupráce
Další formou mé nabídky jsou různé balíčky či forma dlouhodobější spolupráce (jak jsem již zmínil ze začátku nabídky)
Jednotlivé balíčky se vážou na všechny mé služby a dají různě modifikovat/upravovat dle vašich představ.
Výhodou balíčkových služeb a dlouhodobější spolupráce je naprosto individuální domluva a možnost absolutní iniciativy z vaší strany. Nebráním se jakýmkoliv slevám či návrhům - mohu zaručit naprosto bezproblémovou a rychlou komunikaci!
----------------------------------------------------------------------------------------------------
Moje cesta: Kromě celé řady zkušeností s psaním článků pro různé weby jsem psal 2 roky pro fotbalový portál www.eurofotbal.cz a rok pro www.fotbalportal.cz, byl jsem redaktorem bývalého nejůspěšnějšího herního webu - www.novej.tk - později www.nov3j.net, kompletní SEO služby jsem poskytl webům jako www.e-mrtvemore.cz, www.darujnebe.cz, www.gta.cz a mnohým dalším, sám vlastním několik primárních stránek a desítky e-shopů, zkušenosti jsem během let nasbíral nejen v praxi, ale také u společnosti dobryweb.cz a H1.cz. Mimo jiné jsem se účastnil více jak stovky školení a kurzů (SEO, Marketing)
----------------------------------------------------------------------------------------------------
Reference webtrh:
Na webtrhu jsem pracoval pro uživatele jako Roman Krajíček, Jan Neckář, Ladislav Jiříček, Pavel Toman, Michal Mlíčňák a spousty dalších (viz. iTrader) s jejich maximální spokojeností!
Další reference: ZDE - ZDE - ZDE
----------------------------------------------------------------------------------------------------
Moji klienti (pár příkladů):
---------------------------------------------------------------------------------------------------
www.fotbalportal.cz – jeden z největších internetových portálů věnující se jak evropské, tak světové kopané.
„Byla čest spolupracovat s člověkem na správném místě, jeho profesionální přístup a kvalitně provedená práce zůstane (jak by řekli fanoušci fotbalových klubů) doslova navždy v našich srdcích“
----------------------------------------------------------------------------------------------------
www.e-mrtvemore.cz – největší a nejúspěšnější internetový obchod nabízející kosmetiku z Mrtvého moře a přírodní BIO kosmetiku jako takovou.
„Dlouhodobá spolupráce přinesla našemu obchodu nejen zlepšení našich pozic ve vyhledávačích, ale také přísun velkého množství návštěvníků ze který se později stali naši stálí zákazníci, děkujeme!“
----------------------------------------------------------------------------------------------------
www.menworld.cz - mladý avšak podle mnohých nejlepší internetový katalog pro muže, který zažil doslova raketový vzestup.
„Svým pravidelným copywritingem nám pomohl dostat se do pozice nejlepšího a nejúspěšnějšího internetového magazínu v ČR.“
----------------------------------------------------------------------------------------------------
www.turistika.cz – největší internetová databáze s tipy na výlety a s nejlepším osobní průvodcem.
„Kompletní SEO práce a analýza na našem portálu, nejen že naplnila naše očekávání, ale v mnoha ohledech ho mnohonásobně předčila, vřele doporučujeme!“
----------------------------------------------------------------------------------------------------
www.gta.cz – největší FAN stránka věnující se herní série Grand Theft Auto.
----------------------------------------------------------------------------------------------------
www.darujnebe.cz – „firma na zážitky“ která nabízí největší výběr jak tandemových seskoků, letů balónem tak vyhlídkových letů.
----------------------------------------------------------------------------------------------------
www.digitalik.cz
www.veraal-shop.cz
www.goplay.cz
www.eurofotbal.cz
www.cestovatel.cz
www.m-klima.cz
www.cbdb.cz
www.isedacky.cz
www.outletobchod.cz
www.italpower.cz
www.parfemynejlevneji.cz
www.pornokeshlednuti.cz
www.horoskopnamiru.cz
www.iziart.cz
www.tabaky-online.cz
www.biovanilka.cz
www.novakosmetika.cz
www.playradio.cz
www.najlekaren.eu
www.ubytovanijiznimorava.cz
www.navino.cz
www.siteprotihmyzu.com
www.luxusnidoutniky.cz
www.dunlopStore.cz
www.jaknaruletu.cz
www.salonvalery.cz
www.outdoorobchod.cz
www.vasededra.cz
www.fineliving.cz
www.suplementy.cz
www.4jumping.cz
www.rejstrikprace.cz
www.3fsport.cz
www.aglia.cz
www.acmarketing.cz
www.billboardplus.cz
www.whiterose.cz
www.darcekprevas.sk
www.zdrojkrmiv.cz
www.nejlepsisazky.cz
www.jezirka-filtrace.cz
www.jezirkova-folie.cz
www.realitnikral.cz
www.piercing.cz
www.bonatex.cz
www.trinecinfo.cz
www.sexykocka.cz
www.365bio.cz
www.bydleniprokazdeho.cz
www.golfovy-magazin.cz
www.svetadily.cz
www.chytretopeni.cz
www.spa-virivky.cz
www.sheesham.cz
www.jezirkanaklic.cz
www.idealplast.cz
www.k-hodinky.cz
www.filipinskesperky.cz
www.zoot.cz
www.detska-postel.cz
www.vekra.cz
www.ri-okna.cz
www.lotmat.cz
www.autolockpick.cz
www.fobos-thor.cz
www.residence-visage.cz
www.top-kamery.cz
www.agentzdravi.cz
www.tepladlazba.cz
www.dvere-shrnovaci.cz
www.detsky-web.cz
www.maminyrecepty.cz
www.kabelkyaboty.cz
www.exclusivetours.cz
www.eurostock.cz
www.trenyrkarna.cz
www.tonak.cz
www.mojesvitidla.cz
www.magicam.cz
www.truecam.cz
www.isupport.cz
www.macpodpora.cz
www.svse.cz
www.goethepardubice.org
www.svitidla-deltalight.cz
www.daniela-pradlo.cz
www.mereni-vykonu.cz
www.elvita.cz
www.fitnessprotebe.cz
www.parketatelier.cz
www.nalepovacitabule.cz
www.napasport.cz
www.elektronickeobojkypropsy.cz
www.anhydritovepodlahy.eu
www.cistickaodpadnichvod.cz
www.strojniomitky.eu
www.betonove-podlahy.eu
www.svse.cz
www.zlatak.cz
www.palnas.cz
www.rafni.cz
www.datator.cz
www.fashionholic.cz
www.skvelypes.cz
www.beton-podlahy.eu
www.garaz-vrata.eu
www.chytrematerialy.cz
www.shop.chytrematerialy.cz
www.miphone.cz
www.spravabd.cz
www.zahradni-dreveny-nabytek.cz
www.svetove-zbozi.cz
www.kkravaty.cz
www.hst-zichlinek.cz
- Fakturace je samozřejmě možná, ale není nutná! Možno fakturovat jak s DPH tak i bez
V případě zájmu či dotazů mě neváhejte kontaktovat do PM, nebo na můj E-mail: proficopywriter@email.cz
Popřípadě telefonní kontakt: +420 728 580 073
Moje motto:
„Být nejbohatším člověkem na hřbitově – to mě nezajímá. Ale jít večer spát s pocitem, že jste něco dokázal – to je úžasná věc. Ten pocit chci mít!“
Steve Jobs
„Kdybych měl posledních pět dolarů, tak tři z nich věnuji na reklamu.“
Henry Ford
4 zobrazení
Zadavatel
ikona hodnoceni
194 hodnocení
členem od 15. 8. 2011
Neověřen
ikona hodnoceni
A
B
C
D
E
ikona hodnoceni
od Tomas Machata (0 hodnocení)
27. 5. 2020

S Broňkem spolupracujeme v rámci SEO a online marketingu už léta a to k naší maximální spokojenosti :). Tomáš Machata (probrany.cz)

ikona hodnoceni
od Jan Neckar (88 hodnocení)
17. 5. 2020
ikona hodnoceni
od losdodos (22 hodnocení)
16. 5. 2020

Výborná spolupráce, kterou jsem ve světě tvorby webů a webdesignu nezažil. Broňa je nejen profík, ale také výjimečný člověk. Skvělé ceny a následná podpora stránek, jako SEO, copywriting a další.

Další nabídky Více