Zadejte hledaný výraz...
Jakub Glos
Webtrh.cz
Vývoj webových stránek na WordPressu a proklientský přístup pro freelancery
Třídenní infromacemi nabitý prezenční + online kurz v Praze od Webtrhu pouze za 2 871 Kč
Více informací

Prodej webu VideoRecept.cz

Tento obchod již není aktivní.

time line
založeno 20. 7. 2015
time line
0 příhozů
time line
Ochrana pomocí úschovy prostředků
Doména
Průměrná návštěvnost za posl. 3 měsíce
-
Průměrný zisk za posl. 3 měsíce
-
Typ webu
Nabízím k prodeji portál http://videorecept.cz/
16023
Jedná se web, kteý by měl být ultimátním místem k nalezení jakéhkoli receptu v podobě videoreceptu, což je z praktických důvodů pro návštěvníky zajímavější než pouze psaný recept. Je to jeden z mých plánovaných projektů. Poslední dobou jdu však odlišnou cestou a nebudu schopen tomu dát tolik, co by bylo potřeba, proto jsem se rozhodl projekt prodat a přenechat to někomu jinému. Web je nový, nijak jsem se ho nesnažil rozběhnout. Pouze jsem investoval do webu a několika lidí, kteří vyhledávali a přidávali obsah.
V současné době je na webu již 609 ručně přidaných videoreceptů!
Fotografie kategorií jsou ze zdrojů, které jsou free pro komerční užití.
Snažil jsem se web udělat tak, aby byl z funkčního a vizuálního hlediska opravdu kvalitní. Web je postaven na Wordpressu. Ovládání zvládne každý, netřeba k tomu žádných zkušeností.
Web je plně připraven na co nejefektivnější monetizaci prostřednictvím PPC. Prostřednictvím administrace můžete snadno na nejrůznější pozice vkládat kódy reklam.
Doporučuji se určitě zaměřit v podstatě jen na organickou návštěvnost, tzn. přidávajete pravidelně obsah a lidé se k Vám už z vyhledávačů dostanou a pomalu si tak vybudujete stálé obecenstvo, Facebookové fanoušky a stálou návštěvnost z vyhledávačů. Tato návštěvnost má stokrát lepší míru prokliku reklam než jakákoliv jiná.
Web je určitě vhodný jak pro někoho, kdo chce s online byznysem začít, tak pro někoho, kdo má již nějaké portfolio. Takový web se určitě neztratí a pokud se mu budete věnovat, tak bude celkem snadno generovat stálou návštěvnost.
Co je předmětem prodeje:
* Samotný web a jeho obsah
* Velmi cenná doména Videorecept.cz, která je pro portál tohoto typu perfektní z hlediska brandingu a a hlavně SEO.
* Zajištění převodu webu i domény
---------------------------------------
V případě jakýchkoliv dotazů mi neváhejte napsat do zpráv. Berte na vědomí, že příhozy jsou závazné, přihazujte, pouze pokud máte finance a jste si na 100% jisti. Děkuji.
PS: Webtrh u většiny uživatelů vyžaduje před provedením příhozu dobití alespoň 100 Kč, pokud tedy čekáte s příhozem až na poslední chvíli, tak si dejte pozor, ať si stihnete dobít.
16022
4 zobrazení
Prodejce
ikona hodnoceni
94 hodnocení
členem od 8. 5. 2010
Neověřen
ikona hodnoceni
A
B
C
D
E