Zadejte hledaný výraz...

Nabídka Affiliate programu

Tento obchod již není aktivní.

time line
založeno 28. 5. 2015
time line
0 zájemců
time line
Ochrana pomocí úschovy prostředků
Dobrý den chtěl by jsem Vás pozvat do našeho nově zavedeného affiliate programu.
Toužíte po skutečném pasivním příjmu?
Nyní máte možnost vydělat skutečné peníze s progresivní službou REVOLUTION-BET!
Zaregistrujte se ještě dnes v našem partnerském programu na www.revolution-bet.com zcela ZDARMA!
Po registraci získáte Váš partnerský odkaz a Vaší jedinou úlohou je rozšířit se o této možnosti výdělku skrze Váš partnerský odkaz mezi své známe, kolegy a kamarády – k tomu můžete použít vlastní webové stránky, facebook, svůj e-mail, či jiné způsoby.
Jak to funguje?
Systém je zcela jednoduchý, pokaždé když někdo zakoupí přes váš odkaz, dostanete 30% ze všech prodejů v prvním roce!
Bez limitu
Neexistuje žádný limit, kolik si můžete vydělat! Revolutionbet je velmi rychle rostoucí služba, která nabízí členům šanci získat vysoké výnosy s minimálním úsilím, čím dříve začnete podporovat Revolution bet, tím dříve a více budete vydělávat!
Co je potřeba
K tomu abyste se stali partnerem, není zapotřebí kromě registrace a následné propagaci Vašeho partnerského odkazu prakticky nic. Pokud nemáte své webové stránky, kde byste Váš partnerský odkaz umístili, můžete využít sociální sítě jako je Facebook, či Twitter, kde můžete přes soukromou zprávu či na zdi oslovit své přátelé, nebo můžete použít svůj email.
Žádost o výplatu můžete zadat kdykoli je to jen na Vás. Provizi odesíláme přes PayPal a to do 14 dnů od podání žádosti, z pravidla to však bývá do 3 dnů
Propracovaný systém
Nastavení účtu je velmi snadné a je zcela ZDARMA. Nemusíte platit, aby se stal affiliate. Vše, co musíte udělat, je zaregistrovat se vyplněním registračního formuláře. Jako náš partner, budete mít svůj vlastní ovládací panel, kde si můžete prohlédnout detailní statistiky provozu a odkázaných prodejů, novinky a vzdělávacích materiálů, a výběr z bannerů a textových odkazů.
www.Revolution-Bet.com
info@revolution-bet.com
21 zobrazení
Zadavatel
placeholder profil
ikona hodnoceni
0 hodnocení
členem od 3. 3. 2015
Neověřen
ikona hodnoceni
A
B
C
D
E
Uživateli zatím nebyla udělena žádná hodnocení.

Další nabídky Více