Zadejte hledaný výraz...
Jakub Glos
Webtrh.cz
Vývoj webových stránek na WordPressu a proklientský přístup pro freelancery
Třídenní infromacemi nabitý prezenční + online kurz v Praze od Webtrhu pouze za 2 871 Kč
Více informací

Módní affiliate web

Tento obchod již není aktivní.

time line
založeno 22. 5. 2015
time line
0 příhozů
time line
Ochrana pomocí úschovy prostředků
Doména
Průměrná návštěvnost za posl. 3 měsíce
-
Průměrný zisk za posl. 3 měsíce
-
Typ webu
Nabízím k prodeji módní affiliate web www.kapkamody.cz, který má již nějakou návštěvnost z vyhledávačů a zpětných odkazů.
Měsíční návštěvnost je kolem 200 UIP. Použitý affiliate program je ZOOT s kvalitním módním oblečením. Průměrný zisk za jeden prodej je kolem 120 Kč.
Web běží na vyladěné WordPressové šabloně. Obsahuje pár pluginů na zvýšení návštěvnost, konverzí a pohodlnosti nákupu. Web je poměrně dobře vyladěný a stačí ho pouze rozvíjet a propagovat. Skvělý základ pro někoho, kdo chce s affiliate začít.
Pro hezčí odkazy využívám Plugin Pretty Link, takže není tak těžké změnit affiliate odkazy. Jak ale stránku využijete je pouze na Vás. Web je skvěle optimalizovaný pro vyhledávače. Produkty jsou přidávány ručně a ke každému jsou napsány jedinečné popisky pro silnější SEO. Zoot také nabízí xml feedy a různé widgety.
Hosting není nutno přesouvat, předám Vám celý účet. Web běží na free hostingu Endora, který má plně dostačující parametry pro tento web, tudíž žádné výdaje za tento web nejsou, kromě 150 Kč ročně za doménu.
V případě jakýchkoliv dotazů mě neváhejte kontaktovat. Hodně štěstí.. :)
28 zobrazení
Prodejce
placeholder profil
ikona hodnoceni
2 hodnocení
členem od 5. 2. 2015
Neověřen
ikona hodnoceni
A
B
C
D
E