Zadejte hledaný výraz...
Jakub Glos
Webtrh.cz
Vývoj webových stránek na WordPressu a proklientský přístup pro freelancery
Třídenní infromacemi nabitý prezenční + online kurz v Praze od Webtrhu pouze za 2 871 Kč
Více informací

Pár microsites vydělávajích o 3000 – 4000kč měsíčně

Tento obchod již není aktivní.

time line
založeno 21. 5. 2015
time line
0 příhozů
time line
Ochrana pomocí úschovy prostředků
Doména
Průměrná návštěvnost za posl. 3 měsíce
-
Průměrný zisk za posl. 3 měsíce
-
Typ webu
Dobrý den,
rád bych nabídl k prodeji své portfolium MFA webů, které dohromady generují zisk okolo 4 000kč měsíčně. Jediným způsobem monetizace globálně aplikovaným je AdSense, je zde velký potenciál k prodeji odkazů, či placených článků. Co je tedy v nabídce?
www.solitare.cz
  • Srank 7
  • Výdělek - minulý měsíc: 1 849kč
Web s herní tématikou, pár podstránkami bez aktualizace od svého vzniku (říjen minulého roku). Potenciál prodejnosti odkazů (krásný rank.) Web cílí pouze na jedno konkrétní klíčové slovo, takže je zde prostor pro optimalizaci na long-taily, díky kterým by šel výdělek webu navýšit. Určitě se dá zamakat na linkbuildingu, kde bylo vykonáno v říjnu pouze to "nutné zlo," díky kterému došlo k obsazení první a následně druhé pozice na vysoce hledané kw.
www.tetriszdarma.cz
  • Srank 5
  • Výdělek - minulý měsíc: 371kč
Další web s herní tématikou, ještě menší množství podstránek. Bez aktualizace od října. Též velký potenciál v prodeji odkazů. Web obsahuje pouze 3 stránky, čili se domnívám, že v případě prezentace několika obsahových článků (historie Tetrisu, hry podobné tetrisu atp.) dojde k zvednutí pozic a k zvýšení výdělku. Nejvyšší výdělek za den byl 40 kč.
www.sachyprotipocitaci.cz
  • Srank 2
  • Výdělek minulý měsíc - minulý měsíc: 201kč
Databáze šachových her. Nedávno obnovený hosting s doménou (4 měsíce.) Web byl vytvořen pře rokem a dvěmi měsíci a od té doby nedošlo, stejně jako v předchozích případech k linkbuildingu, ani k realizaci nového obsahu. Nejvyšší výdělek za den činil 70kč.
Předchozí měsíc vydělal 201kč a předchozí měsíce vydělával okolo 500kč denně. Problémem je právě zmiňovaná neaktualizace (přes 1 rok je opravdu tristní) a též žádná cílená propagace linkbuildingem.
www.prehledmuzikalu.cz
  • Srank 5
  • Výdělek minulý měsíc: 376kč
Tato stránka má opravdu velký potenciál. Od začátku roku nebyla aktualizována. A i přesto, že představení zde publikované jsou stále z roku 2014, (což v polovině roku odpovídá propadu výdělků.) Web v minulosti vydělával okolo 1000kč měsíčně, ale zase zde byl problém s mojí pasivitou zveřeňování nového obsahu a cíleným linkbuildingem.
www.1pixwords.cz
  • Výdělek minulý měsíc - minulý měsíc: 898kč Web o stále populární a vyhledávané hře Pixwords. Opět jako ve všech případech, problém s obsahem - nebyli přidávány obrázky z aktuálních verzí hry, díky čemuž web nezískal stálou fanouškovskou základnu a lidi co na něj chodí, pravděpodobně nenachází co hledají.
Portfólio má vysoký potenciál, jelikož nepoznalo péči od admina několik dlouhých měsíců. Když někdo věnuje portfóliu pár dní, je zde skoro jistá pravděpodobnost dlouhodobého růstu příjmů. Já už na to bohužel nemám čas, což je ostatně i důvod prodeje.
Všem zájemcům zašlu na požádání screeny z Adsense společně s přístupem do Analytics.
Kdykoliv mě s jakýmikoliv otázkami můžete kontaktovat na telefonním čísle 734 580 787, nebo do PM. Výherci vysvětlím fungování jednotlivých webů a když bude zájem, poskytnu konzultaci ohledně dalšího vývoje. Přeji příjemnou dražbu.
26 zobrazení
Prodejce
placeholder profil
ikona hodnoceni
6 hodnocení
členem od 12. 1. 2015
Neověřen
ikona hodnoceni
A
B
C
D
E