Zadejte hledaný výraz...
Jakub Glos
Webtrh.cz
Vývoj webových stránek na WordPressu a proklientský přístup pro freelancery
Třídenní infromacemi nabitý prezenční + online kurz v Praze od Webtrhu pouze za 2 871 Kč
Více informací

Prodám Facebook business + weby – 300tis. Kč měsíčně

Tento obchod již není aktivní.

time line
založeno 13. 5. 2015
time line
0 příhozů
time line
Ochrana pomocí úschovy prostředků
Doména
Průměrná návštěvnost za posl. 3 měsíce
-
Průměrný zisk za posl. 3 měsíce
-
Typ webu
Z důvodu studia v zahraničí přemýšlím, že se rozloučím se svým businessem, který mě živil a živí už dost dlouho. Jedná se o způsob generování obrovského trafficu z Facebooku na již postavené weby nebo pro jakýkoliv web, kdy přivádíte traffic jako zakázku pro cizí web. Trvalo dost dlouho než sem ho dovedl takřka k dokonalosti. Snažím se využívat veškerý potenciál Facebooku jak je to jen možné.
Stručně:
Toto celé mě naučil sám majitel webu Viralnova.com - Scott Delong. Používám jeho způsob generování trafficu, nebo-li s tím čím začala Viralnova.com generovat tak gigantický traffic, že jí to dostalo až mezi nejvíce navštěvované weby v USA (nevěřili byste co bylo na pozadí tohoto webu, když Scott řídil z pokoje web s 20mil. návštěvami měsíčně. Dneska má web nabídky za 5mil. dollarů).
K mé historii:
Začal jsem nejdříve toto know-how využívat pro zakázky a nebylo problém přes script generovat i 100 000 návštěv denně! (script znamená tahat z Facebooku kvanta návštěv přes gify - manažeři mediálních společností měli čísla a mohli nabízet inzerci dále dráž, ostatně jaký web by dneska nechtěl tak velkou stabilní návštěvnost?)
Toto generovalo 300tis kč měsíčně (vše mohu doložit fakturami)
Postupem času jsem se rozhodl budovat vlastní weby. Díky kontaktům v USA (kluk co dělá to samé v USA) jsem dostal kontakt na Scotta, naučil mě základy tohoto, tehdy ještě neměl EGO (smích)
Aplikovat je do ČR, kde je mentalita lidí naprosto jiná nebyla jednoduchá, ale podařilo se.
tak jsem spustil web xstory.cz (za 5 měsíců vygeneroval 4mil. návštěv z CZ/SK a v příjmech Adsense to bylo skoro cca 400tis. KČ
Xstory šlo do světa a já systém zase o něco vylepšil a postavil nový web:
Thestory.cz (2 000 000 návštěv za první měsíc a čtvrt provozu) a v příjmech Adsense to za měsíc udělalo 180tis kč.
Podařila se mi velice důležitá věc, kterou jsem aplikoval na TheStory.cz: Dokážu částečně obejít algoritmus Facebooku a teoreticky se pro mě prostředí Facebooku tváří jako před dvěma lety, tedy dvakrát až čtyřikrát větší dosahy. Cokoliv jsem pak dal na Facebook, mělo obrovský dosah a návštěvy se jen hrnuli, dokázal jsem i na takovýto obyčejný web dostat i skoro 100tis. návštěv za den, aniž bych nějak klamal lidi, každý klikal přesně na to co viděl a věděl kam vstupuje...prostě jen využívám skrytý potenciál Facebooku.
Je to důležité hlavně v tom, že ať člověk založí jakýkoliv projekt nebo web, touhle cestou se dá propagovat doslova všechno!
Tohle není návod na zbohatnutí, jenom know how na to jak to dělat ve velkém objemu, ostatně tenhle podobný způsob používají dneska velké mediální a bulvární weby v ČR a zahraničí, až na to že oni na to mají tým x lidí a velké rozpočty, já to dělám beznákladově a jsem sám.
K mojí smůle nejsem král monetizace ač umím pracovat s DFP, nebaví mě to (smích).
K tématu:
Návštěvnost aktuálně dělám pouze pro své weby, mám nad tím plnou kontrolu.
Předmětem prodeje
3 webové stránky (url pouze vážným zájemcům)
(Jedná se o virální magazíny)
* web xstory.cz už není můj
*web Thestory slouží už pouze na ukázku, byl smazán aby nedocházelo k duplikování obsahu na Google, ale teď pro prodej zpátky nahozen na ukázku ,,jak to asi tak funguje,,
Facebook stránky a další věci k tomu nezbytné (více vážnému zájemci)
Veškeré Know-how (tím myslím srhnutě vše ostatní)
Takže to prodám jako komplet se vším všudy aby mi nezůstalo nic z tohohle businessu a předám to někomu kdo opravdu bude cítit stejný zápal jako já, generovat velký traffic!
Něco k tomu co to dokáže v real datech:
Největší denní zisk z Adsense: web Xstory.cz: 12 740Kč
Největší denní návštěvnost: web Thestory.cz: 90 216 návštěv
(toto jsou moje čísla na mých webech, ale společnými silami se nám povedlo vydělat přes 40k za den na Adsense
screen dole v příspěvku!!!)
* zvládl bych mnohem více, kdybych potom neviděl všechno modro bíle (smích)
* bohužel moje největší omezení bylo, že jsem na toto byl naprosto sám
Něco k webům:
každý můj web je trošku více či méně upraven na pár věcí:
- Optimalizace Adsense (testováno snad 100 možností reklam) trvalo mi to 2 měsíce dosáhnout výsledků a držet si tak velké RPM na velký traffic.
- Moje RPM se drží kolem 100-150kč za tisíc zobrazení stránek a nebylo problém někdy mít i 250RPM!
- Ač jsou to WP weby, jsou upraveny aby ten nápor návštěv zvládl naprosto obyčejný hosting za 360Kč/rok a né nepoužívám cache!
* Respekt všem programátorům! Já tomu říkám osekaná .sql
- Každý článek a podobně je psán lidským stylem, aby zaujal! (Aspoň já si to tak myslím a ať s každý říká co chce, ale mít u článků 40tisíc sdílení není špatné).
- Na každém webu je optimalizace pro co největší dosahy (myslím tím organic reach na odkazu) ( - vím takřka přesně jak funguje algoritmus Facebooku pro přidělování reach a podle toho to dělám)
Finish:
Vypadá to pomalu jako přiznání spamera, ale jsem v centru dění té obrácené strany.
Vždycky jsem si pohrával s myšlenkou spojit všechny dohromady a ovládnout česká čísla návštěvnosti.
Moje myšlenky mě nakonec dovedli k tomu připravit se odcestovat do pryč!
Myslím si, že pro někoho tohle má nepředstavitelnou hodnotu, webů je v ČR desítky tisíc, ale jenom hrstka z nich má taková čísla (podle netmonitoru a toplistu by to tak mělo být).
Cena?
Myslím si, že vyžaduje ústní jednání a né nechci za to království, spíše něco co mě v pohodě udrží na vysoké v USA a zaplatí studium, protože se říká, že investice do vzdělání je ta nejlepší investice - pokud se mám bavit v číslech, je to kolem 1 200 000kč a upřímně si myslím, že je to ještě malá cena -> za 50 000 dollarů se v Americe prodávají weby s poloviční návštěvností ale bez dalších možností (koupit web a nemít zajíštěný traffic)
Já tu prodávám KOMPLETNÍ SYSTÉM i s WEBY (znamená nastoupit a jet)
* výhoda? Dá se aplikovat do jakéhokoliv státu!
Reálně si myslím, že investice je splatná kolem cca 6-10 měsíců(pokud vezmu model mé monetizace, ale jak říkám, pro někoho kdo umí monetizovat daleko lépe, je návratnost v daleko kratším čase :) a já budu pilně doufat, že se ze mě na vysoké v USA stane chytřejší člověk!
PS: občas tu na webtrhu vidím jak se podobný web prodá za 300tisíc bez čehokoliv dalšího prostě jako prodat auto bez motoru, prostě WP web, moje prodejní cena je vyšší, protože kupci dám naprosto všechno co vím, co dělám a jak to dělám! Protože tu prodávám auto i s motorem!
PS2.: ani by mi investor nevadil v případě, že by se nejednalo o prodej, Facebook má mnohem a daleko větší potenciál než sem schopen zvládnout sám. Ale primárně prodej, při škole v USA se tohle bude daleko hůře řídit.
Pište SZ - rád bych si poté popovídal osobně s vážným zájemcem:)
->všechno co tu píšu mám 100% doložitelné-<
Zde dokládám pro představu alespoň screeny z Google Analytics..
Obrázek 1
Obrázek 2
Pro lidi co rádi podezírají i zasílám screeny z Adsense co to dělá takřka běžně v příjmech (z aplikace Adsense pro IOS) aby mi tu někdo netvrdil, že to dělám ve photoshopu :D
Screen 1
Screen 2
Screen 3
Screen 4
Screen 5
,,screen adsense 40tisíc Kč za den,,
Takhle to vypadá, když se spojíme ve více lidech :)
S pozdravem
22 zobrazení
Prodejce
placeholder profil
ikona hodnoceni
37 hodnocení
členem od 1. 8. 2011
Neověřen
ikona hodnoceni
A
B
C
D
E