Zadejte hledaný výraz...
Jakub Glos
Webtrh.cz
Vývoj webových stránek na WordPressu a proklientský přístup pro freelancery
Třídenní infromacemi nabitý prezenční + online kurz v Praze od Webtrhu pouze za 2 871 Kč
Více informací

Obrazy pre SK trh / obrazy pro CZ trh

Tento obchod již není aktivní.

time line
založeno 20. 4. 2015
time line
0 zájemců
time line
Ochrana pomocí úschovy prostředků
SK: Sme slovenská firma a ponúkame spoluprácu v oblasti tlačených a ručne maľovaných obrazov na plátne pre slovenský a český trh.
Máme v ponuke viac ako 134 000 tlačených obrazov na plátne (rôzne motívy, rozmery, jednodielne, viacdielne a obrazy na želanie z fotografie alebo obrázka), viac ako 550 ručne maľovaných obrazov na plátne a viac ako 80 omaľovaniek pre deti na plátne.
Ponúkame spoluprácu pre reštaurácie, penzióny, hotely v oblasti zariaďovania interiéru a samozrejme aj pre e-shopy. Naše obrazy sú tlačené a maľované na kvalitné plátna canvas, ktoré sú natiahnuté na veľmi dobre spracované blindrámy z prírodného dreva. Farby sú sýte a výrazne. Obrazy sú vyrábané na zákazku podľa našich rozmerov, takže sa nemusíte obávať, že budú zaprášené alebo zničené uskladňovaním. Máme k dispozícii vysokokvalitné tlačiarne firmy EPSON pri tlačených obrazoch a kvalifikovaných maliarov pri ručne maľovaných obrazoch. Sme schopní dodať obrazy do max. 7-10 dní priamo k Vám a následne Vy k Vášmu zákazníkovi. Pre e-shopy poskytujeme kompletný XML feed s produktami. V prípade záujmu o spoluprácu nás neváhajte kontaktovať na info@perfektneobrazy.sk alebo na tel. č. 0908 238 059.
CZ: Jsme slovenská firma a nabízíme spolupráci v oblasti tištěných a ručně malovaných obrazů na plátně pro český a slovenský trh.
Máme v nabídce více než 134 000 tištěných obrazů na plátně (různé motivy, rozměry, jednodílné, vícedílné a obrazy na přání z fotografie nebo obrázku), více než 550 ručně malovaných obrazů na plátně a více než 80 omalovánek pro děti na plátně.
Nabízíme spolupráci pro restaurace, penziony, hotely v oblasti zařizování interiéru a samozřejmě i pro e-shopy. Naše obrazy jsou tištěné a malované na kvalitní plátna canvas, které jsou nataženy na velmi dobře zpracované blindrámy z přírodního dřeva. Barvy jsou syté a výrazné. Obrazy jsou vyráběny na zakázku podle našich rozměrů, takže se nemusíte obávat, že budou zaprášené nebo zničeny uskladňováním. Máme k dispozici vysoce kvalitní tiskárny firmy EPSON při tištěných obrazech a kvalifikovaných malířů při ručně malovaných obrazech. Jsme schopni dodat obrazy do max. 7-10 dnů přímo k Vám a následně Vy k Vašemu zákazníkovi. Pro e-shopy poskytujeme kompletní XML feed s produkty. V případě zájmu o spolupráci nás neváhejte kontaktovat na info@perfektniobrazy.cz nebo na tel. č. +421 908 238 059.
5 zobrazení
Zadavatel
placeholder profil
ikona hodnoceni
2 hodnocení
členem od 10. 3. 2014
Ověřen
ikona hodnoceni
A
B
C
D
E
ikona hodnoceni
od Jakub Kolář (1 hodnocení)
9. 4. 2018

Perfektní spolupráce, rychlá komunikace, férový a otevřený přístup.

ikona

Perfektní spolupráce.

ikona hodnoceni
od Petra (36 hodnocení)
25. 6. 2015

Výborná domluva, rychlá platba, doporučuji.

Další nabídky Více