Zadejte hledaný výraz...
Jakub Glos
Webtrh.cz
Vývoj webových stránek na WordPressu a proklientský přístup pro freelancery
Třídenní infromacemi nabitý prezenční + online kurz v Praze od Webtrhu pouze za 2 871 Kč
Více informací

OxiWeb.CZ a OxiWeb.SK – vytvoř si vlastní WEB nebo ESHOP

Tento obchod již není aktivní.

time line
založeno 31. 3. 2015
time line
0 zájemců
time line
Ochrana pomocí úschovy prostředků
_________________ www.OxiWeb.cz _____________ www.OxiWeb.sk
CO JE OxiWeb?
S OxiWeb.cz si vytvoříte stránky jednoduše, rychle a hlavně profesionálně za pár sekund bez jakýchkoliv instalaci a příplatkových služeb. Vše potřebné je v ceně služby!
BEZ ZNALOSTI PROGRAMOVÁNÍ
Na tvorbu stránek nepotřebujete programátora, či grafika. Systém byl vyvíjen za účelem jednoduché tvorby. Zpravidla pokud ovládáte Facebook, tvorba stránek na OxiWeb.cz bude pro Vás hračka. Stránky upravujete přímo na stránce, měnit můžete texty, barvu stránek a díky systému Drag & Drop je možné přemisťovat všechny části stránek na různé pozice. Vybrat si můžete také z několika před-vytvořených Motivů, které samozřejmě lze nadále libovolně upravovat.
VLASTNÍ DOMÉNA A EMAIL
Váš Web nebo Eshop samozřejmě bude veden na Vaší vlastní doméně. Pokud již máte registrovanou doménu, jednoduchým postupem nasměrujete doménu na náš systém, popřípadě si můžete doménu registrovat i u nás za bezkonkurenční ceny, bez skrytých poplatků.
Samozřejmostí jsou emailové služby. Vytvářet emailové účty můžete přímo v administraci. Díky návodem si jednoduše nastavíte email do Vašeho emailového klienta. Také můžete využít i Webmail integrovaný v systému.
RŘÍDAVNÉ MODULY A PLUGINY V CENĚ
U nás získáte v ceně velké množství přídavných modulů, které neoddělitelně patří k webu nebo eshopu. Moduly například jeko Anketa, Rotátor, Kontakt, Čas, Novinky, Přihlášení - registrace, Hodnocení, Platební systémy, Bannery, Sdílení, Sociální sítě, Akciový, nejprodávanější, Nejprohlíženější zboží a mnoho dalších, bereme jako standard, tak proč byste měli za ně platit ???
Podpora exportu do porovnávačů zboží
Mezi porovnávače cen produktů lze zařadit všechny stránky, na kterých si může zákazník produkt vyhledat a porovnat jej s cenami v různých eshopech. Může jít např. o heureka.sk, pricemania.sk, najnakup.sk apod. Díky zveřejnění produktů na těchto portálech se Váš eshop dostane do povědomí lidí. Ne vždy zákazníci vyžadují nejnižší ceny, můžete konkurovat skvělým zákaznickým servisem, protože na portálech je možnost eshopy hodnotit či napsat kompletní recenzi. Porovnávačů je mnoho, svůj eshop můžete napojit na desítky z nich.
Podpora online platebních systémů
Platební brány umožňují zákazníkům Vašich stránek realizovat své platby přes internet bezpečně a rychle. Může jít např. o bankovní převody, okamžité platby nebo platby kartou. Platební brány poskytují buď jednotlivé banky nebo licencované platební instituce a přinášejí výhody obchodníkům i zákazníkům. Oblíbené jsou zejména díky zkrácení dodací lhůty zboží, vysoké úrovni zabezpečení nebo jednoduchosti používání.
Podpora přepravních služeb
V poslední době jsou stále oblíbenější takové způsoby zasílání zboží, kdy je balík doručen na konkrétní výdejní místo v zemi. Mezi výhody tohoto způsobu doručování patří zejména rychlost doručení, možnost volby místa doručení, flexibilní čas vyzvednutí balíku, bezpečnost schránek a v neposlední řadě i nízká cena. Váš zákazník nemusí čekat ve frontách na poště, zdržovat se administrativou nebo dohadováním se o místě a době dodání objednávky. Ve svém eshopu můžete i Vy podporovat tyto způsoby doručení zásilek a to ze seznamu těch nejznámějších.
Podpora online chat systémů
Live chat nebo online chat umožňuje podpoře eshopu být zákazníkovi k dispozici okamžitě. Zákazník se tak nemusí přihlašovat do své emailové schránky, zadávat email, předmět, text a nemusí neustále sledovat, zda mu už někdo odepsal. Návštěvník jednoduše kontaktuje podporu přímo na stránkách, kdy mu je možné odpovědět v reálném čase. Průzkum ukázal, že eshopy s online podporou získají mnohem více zákazníků než eshopy s běžnou formou podpory (email, tel.). Systém nabízí vlastní plugin Online podpora, ale je možné využít i externí ze seznamu těch nejznámějších.
PROFESIONÁLNÍ SEO
Všechny naše stránky a podstránky jsou optimalizovány v rámci SEO. Jedná se o soubor technik zlepšujících umístění web stránky v internetových vyhledávačích. SEO je nejefektivnější metoda jak docílit, aby Vaši stránku bylo na internetu vidět. Optimalizace na relevantní klíčová slova přinese Vaší stránce více cílených návštěvníků a tím i větší zisk. My Vám nepřinášíme nějakou základní optimalizaci, ale hned profi SEO, za které byste si jinde dopláceli nemalé částky...
REDAKČNÍ SYSTÉM CMS CYBORG
OxiWeb funguje na vlastním redakčním systému CYBORG, díky kterému je možné aktualizovat systém podle nejčastějších požadavků uživatelů. Aktualizace systému probíhá periodicky každý měsíc.
PODPORA PŘÍMO V ADMINISTRACI
Chtěli byste něco speciálního, pomoci s přechodem k nám nebo si nevíte rady popřípadě máte jen nějakou otázku? Neváhejte a napište nám, naše podpora se Vám vždy pokusí ochotně pomoci. Všichni naši uživatelé mohou využít PODPORU přímo integrovanou v administrátorském systému, který slouží i na autorizované požadavky na změny.
NÁPOVĚDA A VIDO NÁVODY
Všechny položky v systému mají svou vysvětlivku, nebo nápovědu. Využít můžete i Video návody nebo odpovědi na časté otázky uživatelů. V neposlední řadě Vám samozřejmě ochotně pomůže naše zákaznická podpora integrována přímo v systému.
PARTNERSKÝ PROGRAM
Získejte provizi 10-35% z každého získaného zákazníka. Stačí se registrovat na http://partner.oxiweb.cz vyplnit krátký formulář a vybrat si z nabídky bannerů, které umístíte kdekoli na Vaše stránky. Za každého platícího zákazníka Vám vyplatíme Vaši procentuální část provize. Výhodou je, že náš systém podporuje mnohojazyčnost, což Vám otevírá možnosti u zákazníků různých národností.
Těšíme se na spolupráci
tým OxiWeb
www.oxiweb.cz
15 zobrazení
Zadavatel
placeholder profil
ikona hodnoceni
0 hodnocení
členem od 14. 9. 2012
Neověřen
ikona hodnoceni
A
B
C
D
E
Uživateli zatím nebyla udělena žádná hodnocení.

Další nabídky Více