Zadejte hledaný výraz...
Jakub Glos
Webtrh.cz
Vývoj webových stránek na WordPressu a proklientský přístup pro freelancery
Třídenní infromacemi nabitý prezenční + online kurz v Praze od Webtrhu pouze za 2 871 Kč
Více informací

Je možné mít slušný tarif bez smlouvy (závazku)?

saja
verified
rating uzivatele
(1 hodnocení)
30. 3. 2015 22:20:49
Ahoj,
všimla jsem si, že poslední dobou se tady poměrně často řeší operátoři a různé nabídky. Chtěla jsem se zeptat, zda a popř. jak, se dostat k nějaké zajímavé nabídce, kde by nebylo zapotřebí podepsat smlouvu. Nejde tak ani o to dodržovat po x měsíců nějaký "závazek", jako naprosto zcestné podmínky smlouvy.
Co je nejhorší, situaci potřebujeme vyřešit co nejdříve. Dnes nám přistála na stole smlouva a je to děs. Proto jsem se chtěla obrátit na vás - zda někdo neví jak, popr. nemá kontakt na někoho, kdo by nám mohl pomoci. Ideálně bychom chtěli T-mobile (aktuálně máme nabídku na 2 neomezené, 3 nějaké obyčejné mini tarify a jeden z nich je s 10gb internetem.
Předem všem děkuji za pomoc! :)
30. 3. 2015 22:20:49
https://webtrh.cz/diskuse/je-mozne-mit-slusny-tarif-bez-smlouvy-zavazku/#reply1102604
Duhos
verified
rating uzivatele
(13 hodnocení)
31. 3. 2015 00:14:50
Nevím, jestli je to přesně to co hledáš, co se týče naší firmy (2 telefony :) ), tak máme tarif od společnosti mobilegroup s.r.o.
Smlouva se sice podepisuje, ale je možné ji vypovědět kdykoliv, avšak měsíc dopředu.. Jediné, co bych firmě vytknul je někdy nutná komunikace s "operátorem" (spíš žena na mateřské mi přišlo :) ), protože některé funkce (myslim že tam patří například data při roamingu) blokuje přímo mobilgroup a je pak potřeba to dofinišovat žádostí přes email.
Každopádně ceny (v době, kdy jsem si to zařizoval (tak 1,5roku) měli opravdu vynikající a myslím, že nabízejí i různé operátory.. Já jedu u nich T-mobile a spokojenost.
Edit: Ve výpise (který je pouze online a faktura se tam tiskne) je navíc možno k vidění kompletní seznam výpisu hovorů...
31. 3. 2015 00:14:50
https://webtrh.cz/diskuse/je-mozne-mit-slusny-tarif-bez-smlouvy-zavazku/#reply1102603
Pro odpověď se přihlašte.
Přihlásit