Zadejte hledaný výraz...
Jakub Glos
Webtrh.cz
Vývoj webových stránek na WordPressu a proklientský přístup pro freelancery
Třídenní infromacemi nabitý prezenční + online kurz v Praze od Webtrhu pouze za 2 871 Kč
Více informací

Prodám 6 výdělečných technologických webů

Tento obchod již není aktivní.

time line
založeno 29. 3. 2015
time line
0 příhozů
time line
Ochrana pomocí úschovy prostředků
Doména
Průměrná návštěvnost za posl. 3 měsíce
-
Průměrný zisk za posl. 3 měsíce
-
Typ webu
Dobrý den,
nabízím k prodeji výdělečný balíček 6 webů o mobilních telefonech:
URL / PR / SR
www.htcmania.cz / 3 / 2
www.samsungfans.cz / 2 / 1
www.applefans.cz / 2 / 1
www.nokiafans.cz / 1 / 1
www.sefans.cz / 2 / 1
www.lgfans.cz / 2 / 1
Projekt funguje od srpna 2011. Weby mají kompletní administraci, společnou pro všechny - využívají jeden hosting a domény jsou vedeny jako aliasy. Na weby nemám čas a už se to na nich podepsalo - v tuhle chvíli tedy slouží spíš jako zajímavá linkfarma/Pr weby pro prodejce mobilních telefonů, příslušenství, tarifů, mobilních aplikací. Nicméně cca před dvěma lety, kdy měly weby pravidelně aktuální obsah byla návštěvnost cca 200-300/den a příjmy z adsense okolo 500 Kč / měsíc i s možností jiných typů monetizace. Bez nového obsahu však weby o návštěvnost přišly (přitom lze při vložení jenom několika článků pozorovat její nárůst).
Za poslední rok weby měly zisk cca 12 000 Kč (příjmy cca 14 000 Kč, náklady 2000 Kč = webhosting, domény a redaktor), převažující částka - asi 12 000 je z prodeje odkazů, 1500 za publikaci PR článků (kde je poměrně velký nevyužitý prostor), 500 Kč z adsense. Chtěl bych, aby kupující ponechal na webech zakoupené odkazy po smluvenou (předem zakoupenou) dobu, výměnou za předání kontaktů na klienty (většina pravidelně prodlužuje).
Zhruba před rokem a půl pracovali na webu 3 redaktoři - v rozmezí zadarmo až 100 Kč / článek. Postupně však spolupráce vymizela. V tuhle chvíli mám jen příslib jedno z nich, že by rád na webu zase pracoval za 100 Kč / článek. Redaktor je ochoten spolupracovat i v případě prodeje.
Předmětem prodeje je všech 6 webů, vč. domén, databáze, webhostingu (22. 7. 2015) a příslušných facebookových stránek. Faktura ano, cena je konečná, nejsem plátce DPH.
Případné dotazy sem nebo do PM.
Hezký den,
Petr Pařízek
13 zobrazení
Prodejce
placeholder profil
ikona hodnoceni
15 hodnocení
členem od 20. 10. 2009
Neověřen
ikona hodnoceni
A
B
C
D
E