Zadejte hledaný výraz...
Jakub Glos
Webtrh.cz
Vývoj webových stránek na WordPressu a proklientský přístup pro freelancery
Třídenní infromacemi nabitý prezenční + online kurz v Praze od Webtrhu pouze za 2 871 Kč
Více informací

Stroj na peníze s obrovským potenciálem

Tento obchod již není aktivní.

time line
založeno 1. 3. 2015
time line
0 příhozů
time line
Ochrana pomocí úschovy prostředků
Doména
Průměrná návštěvnost za posl. 3 měsíce
-
Průměrný zisk za posl. 3 měsíce
-
Typ webu
JAK A PROČ TO FUNGUJE
Jedná se o web, kde zhodnocujete investice klientů, kteří chtějí investovat. Klienti Vám zasílají peníze bankovním převodem a Vy je pouze zhodnotíte! O hlídání provizí a dalšího se stará systém! Zhodnocení probíhá z reklamních ploch na internetu, díky jedinečnému know-how, které sdělíme jen vážnému zájemci. Zhodnocování tímto způsobem ale není nutností, systém je nastaven univerzálně. Celý systém Vás potřebuje průměrně hodinku denně. To je pro takový příjem skvělé, ne?
Systém obsahuje referenční systém, takže získávání nových klientů je hračkou.
CO V AUKCI ZÍSKÁTE?
SYSTÉM ŠITÝ NA MÍRU:
V aukci získáte web od profesionálního programátora s řadou zkušeností, který má hodnotu až několik desítek tisíc korun.
Web se stará o referenční systém, nákup investičních produktů (balíčků a panelů), uživatelský profil včetně elektronické peněženky a o spousty dalších věcí, které se starají o automatizovaný systém!
ADMINISTRACI:
Součástí systému je také velmi přehledná administrace, která je dělána podle dlouholetých zkušeností s lidmi, co potřebují jednoduše spravovat web.
Administrace obsahuje mimo jiné skvělý měsíční přehled financí, díky kterému máte snadno své zisky pod kontrolou.
PROMO VIDEO A GRAFIKU:
Jedinečná grafika zhotovena přesně na míru tohoto systému v hodnotě několika tisíc korun. Ke grafice také získáte propagační video.
REKLAMU:
Součástí webu je i reklamní prostor, na který si můžete umístit např. Google AdSense (s jeho nasazením Vám v případě zájmu zdarma pomůžeme a poradíme). Na tomto prostoru si také za měsíc můžete vydělat zajímavý finanční obnos.
TEXTOVÝ OBSAH:
Web obsahuje všechen potřebný textový obsah, včetně důležitých obchodních podmínek sepsaných advokátem. Textový obsah je v hodnotě tisíců korun.
NÁZEV PROJEKTU, DOMÉNU A HOSTING:
Dále získáte originální název k celému projektu, který v České republice ani na Slovensku není používán, takže snadno dosáhnete vysokých pozic ve vyhledávačích. V ceně aukce je také doména a hosting předplacený na rok.
KONTAKT NA POSKYTOVATELE REKLAMY!
Velmi potřebná věc, která Vás požene k úspěchu! Díky našim kontaktům oslovíte tisíce lidí, kteří mají zájem investovat svoje finanční prostředky.
DÍKY KONTAKTŮM REKLAMU ZÍSKÁTE VELMI LEVNĚ POPŘÍPADĚ I ZDARMA, PROTOŽE POSKYTOVATELÉ REKLAMY RÁDI SDÍLEJÍ SVŮJ REFERENČNÍ ODKAZ!
CO KDYŽ TO NEZVLÁDNU?
Zvládnete! V začátcích Vám rádi poradíme i pomůžeme včetně technického zázemí kolem webu a předáme kontakty na grafika a programátora.
DETAILY AUKCE:
Aukce je nastavena na 14 dní a začíná od 3 000 Kč. Vzhledem k obrovskému potenciálu je cena KUP TEĎ nastavena na 14 990 Kč.
Řada z Vás si nyní jistě klade otázku, proč systém prodávám, když bych na něm mohl krásně vydělávat. Bohužel hodinka denně je pro mě v současné době příliš, potřebuji všechny své síly vložit do mého nového projektu. Proto jsem nucen web prodat ještě před spuštěním.
NEVÁHEJTE A POŘIĎTE SI SYSTÉM NA KRÁSNÝ MĚSÍČNÍ ZISK! LIDÉ CHTĚJÍ INVESTOVAT A VYDĚLAT, VYUŽIJTE TOHO!
V případně dotazů nás neváhejte kontaktovat, zájemcům, kteří nás budou kontaktovat sdělíme odkaz na testovací doménu na které je plně funkční web.
16 zobrazení
Prodejce
placeholder profil
ikona hodnoceni
0 hodnocení
členem od 8. 2. 2015
Neověřen
ikona hodnoceni
A
B
C
D
E