Zadejte hledaný výraz...
Jakub Glos
Webtrh.cz
Vývoj webových stránek na WordPressu a proklientský přístup pro freelancery
Třídenní infromacemi nabitý prezenční + online kurz v Praze od Webtrhu pouze za 2 871 Kč
Více informací

Pozornost pro sázkařský web

Jiri Bednar
verified
rating uzivatele
(60 hodnocení)
8. 2. 2009 17:02:35
Zdravím opět webtržníky,
můj web www.tipnatip.cz už nějaký měsíc jede, ale stále se hýbu v návštevnosti asi 200-300/den, což na čtvrtý měsíc není nic extra. Dříve mi někdo z vás radil specializovat se na sázkovky, protože tipsport, fortunu a mnoho dalších vyhledává v ČR dost lidí, snažil jsem se, ale nevím přesně jak. Pro web jsem nakupoval odkazy (v rámci možností, moc penez na to nebylo) a jen na dotaz synottip jsem na seznamu na první straně, na další sázkovky jsem vzadu nebo ani ne v první stovce. Na web sice jde cca 90 backlinků, ale ani ty nověji koupené mi nepomohly se dostat v googlu či seznamu výše. Také na googlu a sezamu mam indexovaných 200-300 stránek a článků, ale i tak nic moc. Jinak myslím, že obsah mám kvalitní, dělám ho pro lidi a většina tech co na web narazí jsou spokojení a dorazí znovu, "koláč návštevnosti" například za včerejšek (přislo cca 250) je : 40*google, 30*seznam, 150*přímý vstup, zbytek např z jiných stránek.
Myslel sem, že vyšší srank by webu pomohl, ale i po nákupu zůstal na 40 a před pár dny dokonce spadl na 30. Docela mě to mrzí. Chtěl bych web posunout zase někam dál, baví mě to, ale čas strávený s webem je opravdu neuměrný tomu, kolik na web přijde lidí z vyhledávačů. Sázení je určitě konkurenční odvětví, ale já mám ten web postavený trochu jinak než jsou weby ostatní, mám vlastní redaktory, za týden se na webu objeví cca 10 článků v této době, google i seznam mě ihned zaindexují.
K těm klíčovým slovům - u slova "tipsport", které je na seznamu v přímé shode hledáno denne cca 4 000x jsem v googlu až na 50.pozici, v seznamu dle seo-servis.cz nefiguruju v první stovce vůbec, přitom článek o tipsportu a sázení na nem přes intenret je zpracován velmi detailně, lépo zpracovaný sem ho jinde nenašel.
Nevím, jak bych tomu abych se posunul ve vyhledávačích na sázkové kanceláře (at už tuzemské nebo zahraniční) výše pomohl, mám shánět backlinky přímo na danný článek (např www.tipnatip.cz/tipsport) ? Co byste mi poradili?
Uvítám i jakékoli jiné rady ohledně webu, jak by mu šlo opět pomoct, jen financí nemám moc nazbyt. Také jsem zavedl diskuzní fórum, ale moc se nechytlo i přes necelou stovku registrovaných uživatelů. Aspon že lidi občas píšou do komentářů.
To by bylo asi vše, ocením jakoukoli radu nebo nápad, díky :)
8. 2. 2009 17:02:35
https://webtrh.cz/diskuse/pozornost-pro-sazkarsky-web/#reply229911
Samuel Karas
verified
rating uzivatele
(18 hodnocení)
8. 2. 2009 18:46:53
Stávkarskych webov som už niekoľko mal, na množstve pôsobím a jeden zatiaľ najväčší a verím, že aj najlepší pripravujem.
Ako človek, ktorý sa stávkovaniu na dosť vysokej úrovni venuje už niekoľko rokov ti poviem, že kvalita článkov je síce celkom v poriadku čo sa týka štylistického zamerania, ale informácie, ktoré v článkoch sú sa dajú nájsť na iných weboch a často v lepšej kvalite a pre stávkarov nie sú ničím výnimočné. Musíš proste priniesť niečo čo na trhu nie je a to je veľmi ťažké v tejto oblasti.
Moje projekty sú postavené na tom, že dám dokopy pár ľudí, ktorí sú aktívni na rôznych fórach a sú za nimi proste ľudia a kde sú oni tam idú tí ľudia.
Takýto malý projekt v konkurencii aká je na tomto trhu asi šancu na úspech nemá a návštevnosť vyššie ako 400 možno 500 za deň nedosiahneš. Aj to už bude obrovský úspech.
8. 2. 2009 18:46:53
https://webtrh.cz/diskuse/pozornost-pro-sazkarsky-web/#reply229910
Jiri Bednar
verified
rating uzivatele
(60 hodnocení)
8. 2. 2009 20:19:52
samarket : ano to rozumím, ono ani nebyl moc záměr dostat se do TOP sázkařských webů, nemám na to potřebné finance na investice, nápady však ano. Záměrem bylo udělat něco trochu jiného, než v současné době na internetu v CR a SK je. Sázkařská komunita se dělí na několik druhů sázkařů, my nejsme zaměřeni na profi sázkaře, ale spíše na sázkaře příležitostní, kteří se sázením neživí.
S tím, že ty informace se dají najít i jinde, my spíše ty informace shrnujeme do jednoho a z toho plyne analýza, na tom je založena naše "psychologie" pokud tomu tak můžu říkat. Myslím si, že té návštevnosti 400-500 i s malým projektem dosáhnout lze, ale mám jisté problémy jak jsem psal v prvním (úvodním) příspěvku. Původně byl záměr web rozšiřovat s vizí, že by web měl přes desítku redaktorů, každý specializován na jednotlivou ligu a podobně, ale jak jsem psal, finančně to bohužel neutáhnu.
Kdyby měl někdo nějaké další podněty na to co jsem psal výše budu velmi rád za každou reakci.
8. 2. 2009 20:19:52
https://webtrh.cz/diskuse/pozornost-pro-sazkarsky-web/#reply229909
Jiri Bednar
verified
rating uzivatele
(60 hodnocení)
9. 2. 2009 20:00:54
Už nikdo další?
9. 2. 2009 20:00:54
https://webtrh.cz/diskuse/pozornost-pro-sazkarsky-web/#reply229908
orbital
verified
rating uzivatele
(2 hodnocení)
10. 2. 2009 18:41:30
ja nevim...
takovych webu je hodne: "strcit tam nakou analyzu, tip apod.", ale do hloubky to nejde
nelibi se mi sazkovky, co propagujes
stali navstevnici nikde klikat nebudou, s tim se taky smir
na MFA specialista nejsem, patrne tohle je cesta k nejakymu prumernymu vydelaku, mozna dnes ani to ne, jak pise samarket, je to hodne konkurencni odvetvi, podle me musis byt bud hodne originalni s obsahem, nebo SEO king, abys byl spokojen
podivej se kolik je webu o sazkach... primo je jich v CZ snad stovky a sazkovky jsou propagovany na tisicech webu, podel si to poctem hracu a faktem, ze ti, co uz nekde ucet maji si ho podruhe udelat nemohou
zadna konkretni rada, jen steky...
kdybys chtel neco si precist o sazkovkach, tak tady je muj nejnovejsi vyplod na tema Kurzové sázení na internetu
10. 2. 2009 18:41:30
https://webtrh.cz/diskuse/pozornost-pro-sazkarsky-web/#reply229907
Samuel Karas
verified
rating uzivatele
(18 hodnocení)
10. 2. 2009 19:18:04
Napísať o sportingbet "nejlepší sázková kancelář" mi nepríde ako ideálny nápad. Myslím, že najlepšia sázková kancelář by nemala dávať tipérom limity po pár stávkach, len tak hocikedy bezdôvodne volať na telefónne číslo či mať toľko problematických výberov peňazí, ale to už som dosť off topic.
10. 2. 2009 19:18:04
https://webtrh.cz/diskuse/pozornost-pro-sazkarsky-web/#reply229906
orbital
verified
rating uzivatele
(2 hodnocení)
10. 2. 2009 19:43:54
ja si samarket myslim, ze jsi prave in :)
10. 2. 2009 19:43:54
https://webtrh.cz/diskuse/pozornost-pro-sazkarsky-web/#reply229905
Jiri Bednar
verified
rating uzivatele
(60 hodnocení)
10. 2. 2009 19:44:17
Díky za podněty :)
samarket - já se sportingebetem nidky problém neměl, spíš naopak, podpora mi pomohla a poradila při mé blbosti. k sázkovkám se vyjádřím níže.
orbital - ahoj, tvé fórum znám a navštěvuji, je to špička v tom, co se dá na netu v ČR najít a nemůžu a ani nechci se ti rovnat. ono to právě nemá být web se "semtam" analýzou, snažíme se v rámci možností dávat analýzy a tipy často, jak si kdo z nás vede je věc druhá. jak hodně to jde do hloubky je spíše otázka samotného tipéra, zkus třeba analýzu na Premier league odemne, třeba se ti zalíbí víc, dávám si na nich záležet a nějakou dobu mi to i trvá.
mě ani o MFA nejde, ale sázkovky a hlavně ty české jsou u nás velmi vyhledávané a přes ně lze na web dostat lidi, kteří si následně web prohlédnou. proto jsem se na to ptal. webů o sázkách je opravdu hodně, ale vyložene profi a kvalitních je jen pár, tvůj a k2. ostatní jsou bud na naší urovni, nebo hodně jich je o dost níž. do toho výčtu nepočítám weby, které jen mají výčet sázkovek a nic víc (a paradoxně tyhle vydělávají opravdu dost)
K sázkovkách co na webu uvádím - odvíjí se od zameření na část sázkařů, nemohu se specializovat na profi (možná časem) - pinacle, betfair a spol. protože webům jako máš ty konkurovat v současně době bez dostatku penez nejde. proto jsem se spíše zaměřil na příležitostní a "rekreační" sázkaře, kteří netočí x - místné částky v sázení, protože jim ty výše zmíněne limity problémy dělat nebudou. Nebudu si na nic hrát, já se sázením neživím, beru ho už dýl jako dobrou zábavu a pro podobné lidi jako já právě web dělám. Ono takových lidí je asi víc než by se dalo předpokládat, web se dost lidem zalíbil, právě proto, že to není vedeno přímo pro profi sázkaře (tím neříkám, že to je dobře, určitě se časem chci posunout dále) a kdyby o webu vedělo více lidí, věřím, že web s většími návštevami by se měl kam posunout. SNažím se spíš než pro výdělek na affilech na webu, dělat web pro lidi a s tím záměrem taky vznikl :) Určite jak jsem psal se budu snažit web posunout více do profisázení.
Tvůj článek si určitě přečtu, jsi garance kvalitného čtení.
Napsal orbital;211382
ja si samarket myslim, ze jsi prave in :)
souhlas
10. 2. 2009 19:44:17
https://webtrh.cz/diskuse/pozornost-pro-sazkarsky-web/#reply229904
orbital
verified
rating uzivatele
(2 hodnocení)
10. 2. 2009 19:57:36
heh, diky, taky melu dost hovadin
reknu ti tajemstvi... ten web me stal jen strasne moc casu a nevrazil jsem do nej ani korunu na backlincich a tak, i proto, ze tomu nerozumim, jen strasne moc casu to vzalo programatorovi-adminovi
nedavej si maly cile, nejde o to jen vydelat, ale taky i pozvednout celkovou uroven, pokud budes psat pravidelne analyzy, coz te zatim drzi, na skodu to asi nebude :) ale lidi taky zajima, jak sazet a s tim se poji i kde sazet
asi ten termin profesionalni sazkovky je zavadejici, melo by se rikat nejlepsi sazkovky, treba neprohloupis s pinnaclem (bacha na betfair, plati ti jen prvni rok za hrace), ceske sazkovky propagujes uplne zdarma a kvalita je nejasna, to neni moc good deal IMO
taky by bylo dost dobry vyhravat :)
myslim ze navstevnost mas slusnou, par let vydrz a vymyslej
10. 2. 2009 19:57:36
https://webtrh.cz/diskuse/pozornost-pro-sazkarsky-web/#reply229903
Jiri Bednar
verified
rating uzivatele
(60 hodnocení)
10. 2. 2009 20:06:43
Tak bez koruny dotáhnout tvé forum tam kde je je dost chvályhodné. I když je pravda, že v současné době by to napodobit už asi nešlo :)
S tema nalýzama, snažíme se, doufám, že vydržíme. Už jsem webu taky věnoval opravdu KUPU práce a hlavně hodin, které šly určitě využít efektivněji, ale co, poučení pro příště.
Pinnacle a betfair mám v plánu, jen uvidíme jak to půjde. K těm českým - to máš 100% pravdu, nic z toho nemám a propaguji je, je to ale tak, že mám už sepsaný (ale nepublikovaný) text o tom, proč u nás nesázet a proč využít zahraniční sázkovky. Já ty texty psal právě kvůli SEO a natahání některých lidi na web, protože jak jsem psal, jde o hodne vyhledávaná spojení (to že na ty spojení jsem ve vyhledávačich vzadu je už můj problém :D )
Pár let vydrž - no to záleží, právě ted reším jak shánet finance, redaktoři mi psát na web roky zadara nebudou, ale první výplaty ze sázkovek jsou snad za rohem, tak snad bude líp.
10. 2. 2009 20:06:43
https://webtrh.cz/diskuse/pozornost-pro-sazkarsky-web/#reply229902
orbital
verified
rating uzivatele
(2 hodnocení)
10. 2. 2009 20:17:52
jj, taky mam microsite na cesky sazkovky, domen mam i vic, cas neni
10. 2. 2009 20:17:52
https://webtrh.cz/diskuse/pozornost-pro-sazkarsky-web/#reply229901
Jiri Bednar
verified
rating uzivatele
(60 hodnocení)
10. 2. 2009 20:31:08
Tak článek přečten včetně komentářů - hodně zajímavého počtení a velká informační hodnota. Budu trochu OT (ale to snad ve svém topicu můžu), mohl bys mi poslal třeba jen řádově v jakých číslech se měsíčně točíš? Stačí do PM. At už jde o sázení tak o tvé fórum.
Ten článek se docela dost hodí právě k mému tématu a s většinou souhlasím, je to situace taková, jaká právě je a k tomuto názoru sem však "dorostl" až nedávno, právě po té pomyslné pyramidě --- Klasická česká sázkovka -> Bwin atd. -> Pinnacle, Betfair se postupně šplhám až na "vrchol". Web se snažím orientovat na tu 2.skupinu, sázkařů v "rekreačních" sázkovkách ala Bwin, expekt, unibet, sportingbet. Třeba se mi časem povede i s webem postoupit na vyšší level :)
10. 2. 2009 20:31:08
https://webtrh.cz/diskuse/pozornost-pro-sazkarsky-web/#reply229900
orbital
verified
rating uzivatele
(2 hodnocení)
10. 2. 2009 20:38:58
ja prave myslim, ze je to ta past v hlave, ta pyramida, je to citit ve vzduchu
vsichni si mysli, ze pin, bf pro ne neni
blbost, me potesi, kdyz budou kvalitni sazkovky propagovany, tim ty min kvalitni se zkvalitni a ja se budu moct venovat sazeni, takhle je to zasek
pokud chces propagovat pin nebo bf dam ti rovnou kontakty, ale jak chces
ja nevim, tohle vsechny zajima, kolik clovek sazi, jsme kluci, co musi furt neco pomerovat, ze... na superbowl byla maximalni sazka 140tisic usd, ale nastesti sla vsadit vickrat (no tak sazim o kousek min :D )
co se tyce sazkar.net, tak vydelek je naprosto zanedbatelna castka, pisu to jiz v te diskuzi pod clankem na lupe
10. 2. 2009 20:38:58
https://webtrh.cz/diskuse/pozornost-pro-sazkarsky-web/#reply229899
Jiri Bednar
verified
rating uzivatele
(60 hodnocení)
10. 2. 2009 20:48:27
Napsal orbital;211432
ja prave myslim, ze je to ta past v hlave, ta pyramida, je to citit ve vzduchu
vsichni si mysli, ze pin, bf pro ne neni
blbost, me potesi, kdyz budou kvalitni sazkovky propagovany, tim ty min kvalitni se zkvalitni a ja se budu moct venovat sazeni, takhle je to zasek
pokud chces propagovat pin nebo bf dam ti rovnou kontakty, ale jak chces
ja nevim, tohle vsechny zajima, kolik clovek sazi, jsme kluci, co musi furt neco pomerovat, ze... na superbowl byla maximalni sazka 140tisic usd, ale nastesti sla vsadit vickrat (no tak sazim o kousek min :D )
co se tyce sazkar.net, tak vydelek je naprosto zanedbatelna castka, pisu to jiz v te diskuzi pod clankem na lupe
ty čísla, ve kterých sázíš sem práve chtel pro porovnání s tím, že forum máš dalo by se říct pro zábavu a jsi profi sázkař.
dam ti rovnou kontakty - blíže prosím do PM, díky
10. 2. 2009 20:48:27
https://webtrh.cz/diskuse/pozornost-pro-sazkarsky-web/#reply229898
orbital
verified
rating uzivatele
(2 hodnocení)
10. 2. 2009 20:51:07
forum mam rikam pro zabavu, muj cil je, ze si myslim, ze je asi tak 1% sance, ze jednoho dne nebude na lidi fungovat brutalni reklama, ale ze bude svet webu 3.0, kde budou i firmy vysvetlovat verejne, co, pro a jak, na tu dobu se to snazim pripravovat - a je to hrozne naivni, vim
PM..
10. 2. 2009 20:51:07
https://webtrh.cz/diskuse/pozornost-pro-sazkarsky-web/#reply229897
Pro odpověď se přihlašte.
Přihlásit