Zadejte hledaný výraz...
Jakub Glos
Webtrh.cz
Vývoj webových stránek na WordPressu a proklientský přístup pro freelancery
Třídenní infromacemi nabitý prezenční + online kurz v Praze od Webtrhu pouze za 2 871 Kč
Více informací

Dodavatel MOTOROVYCH OLEJU

Tento obchod již není aktivní.

time line
založeno 24. 2. 2015
time line
0 zájemců
time line
Ochrana pomocí úschovy prostředků
Dobry vecer, obracim se na vas s zadosti o pomoc pri hledani dodavatele motorovych oleju osobnich a lehkych uzitkovych vozidel.
Abych se uvedl, tak jsme prodejci nahradnich dilu na vozidla vsech typu a znacek, pusobici pouze v jednom moravskem regionu a neprodavajici na internetu. Samozrejme dodavatele, kteri k nam vozi dily, maji v nabidkach i motorove oleje, ale i kdyz jsme s cenami na maximalni mozne sleve neni mozne se dostat ani na nejlevnejsi ceny nekterych eshopu i kdyz u nekterych vyrobcu ano, ale nase nakupni cena se rovna prodejni cene pro bezneho zakaznika na nejlevnejsich eshopech z cehoz vyplyva, ze musi byt moznost nekde jeste odebirat za nizsi ceny.
Predevsim nas zajimaji vyrobci SHELL, CASTROL, MOBIL, TOTAL, ELF, SELENIA atd.....
Nas bezny rocni obrat v olejich je cca 400tis.kc, ale z casti je tato castka limitovana prave nakupni cenou, kdy v pripade lepsich nakupnich cen, jsme schopni tento obrat urcite navysit.
Samozrejme, ze pokud by mel nekdo kontakt na firmu, ktera by vyse popsane splnovala, dejte vedet a odmena (po overenisi) v radech tisicu korun Vas nemine.
Predem dekuji. Roman Kovar
12 zobrazení
Zadavatel
placeholder profil
ikona hodnoceni
0 hodnocení
členem od 24. 2. 2015
Neověřen
ikona hodnoceni
A
B
C
D
E
Uživateli zatím nebyla udělena žádná hodnocení.