Zadejte hledaný výraz...
Jakub Glos
Webtrh.cz
Vývoj webových stránek na WordPressu a proklientský přístup pro freelancery
Třídenní infromacemi nabitý prezenční + online kurz v Praze od Webtrhu pouze za 2 871 Kč
Více informací

Tvorba jednoduchého CRM na míru požadavků

Dobrý den,
hledám někoho, kdo má vytvořené vlastní CRM, které je schopný ohnout dle našich požadavků. CRM musí být webové a musí umožnit přístup cca 20 uživatelům. Na zadání zatím pracujeme, ale v základu je potřeba vytvářet projekty, na kterých pracují daní lidé a u těchto lidí sledovat jejich činnost a zobrazovat ji ve statistikách. Není potřeba napojení na emailové služby apod.
Pište prosím jen pokud máte CRM hotovo a ideálně jaké má funkce a jakou máte hodinovou sazbu. Na reakce typu mohu vám vytvořit CRM na zelené louce apod. nebudeme reagovat. Hledáme někoho, kdo má již s vývojem CRM zkušenosti a hlavně kdo má vlastní kód, který jen ohne dle našich potřeb.
Preferuji moderní řešení - neboli ať to není projekt na 5 let starých technologiích, který Vám leží v šuplíku. Nebráním se ani ohnutí open-source, pokud mne přesvědčíte, že je dané řešení rozumné, počeštěné a lze funkční věci, které nebudou potřeba odebrat, aby nepletly uživatele, kteří budou opravdu zejména laici a potřebné funkční věci ohnout dle potřeb. Ale stejně si myslím, že ohnout vlastní řešení je jednodušší než ohýbat open-source, tudíž dám nejspíše přednost někomu šikovnému, kdo mi ukáže že opravdu CRM rozumí, má nějaké reference již a bude schopen poskytnout rychlé řešení na vlastním kódu, ve kterém se orientuje. U mnoho věcí se bude moci proces i přizpůsobit řešení, pokud přinese časovou úsporu oproti stávajícímu řešení.
Součásti vývoje bude i přesun současných dat do nového projektu, to ale může dělat i nějaká třetí strana.
Děkuji
7 zobrazení
Zadavatel
placeholder profil
ikona hodnoceni
2 hodnocení
členem od 12. 7. 2011
Neověřen
ikona hodnoceni
A
B
C
D
E
ikona hodnoceni
od Pavel Skuček (3 hodnocení)
15. 5. 2019
Excelentní spolupráce! S uživatelem proběhlo vše v naprostém pořádku a jsem spokojen.
ikona hodnoceni
od ViPErCZ (21 hodnocení)
12. 8. 2014

Výborné a přehledné komunikování, platba bez problémů, doporučuji!

Další poptávky Více