Zadejte hledaný výraz...
Jakub Glos
Webtrh.cz
Vývoj webových stránek na WordPressu a proklientský přístup pro freelancery
Třídenní infromacemi nabitý prezenční + online kurz v Praze od Webtrhu pouze za 2 871 Kč
Více informací

Prodej domén a webů Simpsonovi.cz a Simpsonovi.net

Tento obchod již není aktivní.

time line
založeno 30. 1. 2015
time line
0 příhozů
time line
Ochrana pomocí úschovy prostředků
Doména
Průměrná návštěvnost za posl. 3 měsíce
-
Průměrný zisk za posl. 3 měsíce
-
Typ webu
Dodatek č. 1: Simpsonovi.cz se teď aktuálně načítají trochu déle. Problém je v optimalizaci vlastního VPS. Po přehození na hosting zajistím bezproblémový chod a rozpohybování.
Dodatek č. 2: zdroj návštěvnosti výhradně z 99ti procent z neplacených zdrojů - vyhledávače, případně sociální sítě (pasivně, těmto stránkám se teď nevěnuji). Čísla zde uvedená jsou tedy střízlivá a zdravá, respektive nic "vyhnaného" pro krátkodobý efekt.
Dodatek č. 3: nevím nakolik mohu zveřejnit data z adsense a analytics. Rád je ale pak na potenciální osobní schůzce ukážu online pro potvrzení důvěryhodnosti.
Adsense výdělek za rok 2014 + leden 2015
___________________________________
Simpsonovi.cz - 6 032 Kč , RPM 13,91 - 261 000 návštěv, 189 730 uživatelů - cca 80 procent vyhledávače, cca 15 direct + smetí a social (cca 1 procento z fb)
Simpsonovi.net - 10 728 Kč, RPM 24,32 Kč - 202 000 návštěv, 153 648 zivatelů - to samé jako cz, tzn cca 80 procent vyhledávače, cca 15 direct + smetí a social (cca 1 procento z fb)
V podstatě celý rok 2014 jsem se webům nevěnoval. je výhradně o pasivní příjem.
Na web se dá implementovat ještě sklik, může mít díky obsahu solidní výkon (a také nemusí, to nikdo nevi :-))
Eshopy:
Simpsonovi.cz -
2012 - 78 tisíc marže po odečtení DPH, obrat 284 tis.
2013 - 69 tisíc marže po odečtení DPH, obrat 227 tis.
2014 - vypnuté eshopy, nevěnoval jsem se
se zapojením zbozi a heureka, sortiment zbozi daleko sirsi nez na netku, pro vetsinu lidi
Simpsonovi.net -
2012 - 34 tisíc marže po odečtení DPH, obrat 120 tis.
2013 - 24 tisíc marže po odečtení DPH, obrat 76 tis.
2014 - vypnuté eshopy, nevěnoval jsem se
bez zbozi a heureky, mensi sortiment, vyssi ceny, trochu jiny model prodeje
Čísla nejsou vyhnaná ničím umělým, aby se na první dojem hned zalíbila milionovými obraty a jinými bublinovými efekty. Jde o seriozní konstantní průměrný výkon s tím, že při troše ochoty, zápalu a umění, to dokáže daleko více. A to myslím vážně. Mě to prostě jen nebaví... :o)
--
prodám weby a domény se vším všudy (všemu, co k tomu patří) Simpsonovi.cz a Simpsonovi.net. S ohledem na to, že aktuálně vlastním web Trololol.cz, nemám čas se věnovat jiným stránkám, proto jsem byl nucen pozastavit i eshopy, které si vedly na Simpsonovi.cz a net poměrně solidně dlouhé roky (mně osobně 4 roky). Weby budou skvěle sloužit lidem, kteří prodávají relevantní reklamní předměty v eshopech atp. Adsense RPM je cca 18-25 Kč.
Traffic obou webů cca 1200-1600 dohromady za den.
Čistý zisk aktuálně jen z adsense, a to je pár stovek. Eshopy jsem pozastavil už cca před rokem.
Prodej včetně FB stránek (Net má 1410 fans, cz má necelých 15 000), včetně unikátního obsahu. Tedy prodej se týká veškeré obsahu, administračních systémů, článků atp.
Simpsonovi.cz a Simpsonovi.net se nachází na prvních příčkách ve vyhledávání u relevantních klíčových slov. Jsou to weby s historií delší jak 10 let (jedna z nejcennějších věcí je stáří webu, google ji bere jako jednu z nejdůležitějších pro page rank) , poměrně kvalitní SEO optimalizací (kromě zastaralé kostry webu, celkově je potřeba modernizace), ideální věc pro majitele obchodů. Zejména pak doména Simpsonovi.cz. Prodej je možný pouze dohromady. SEO optimalizací myslím cílení na klíčová slova a hodnotím podle výsledků ve vyhledávání a relevantnosti klíčových slov. Systémy jsou samozřejmě starší, modernizace webu se určitě bude hodit. Webům se už delší dobu nevěnuji.
Cena za prodej obou webů DOHROMADY - 200 000 Kč + DPH.
V eshopech byly stovky objednávek ročně. Marže na Simpsonovi.cz cca 130 000 Kč za rok během let 2012 a 2013 (věnoval jsem se tomu jen příležitostně a nepoužíval heureku.cz příliš atp. - byla to velmi okrajová bokovka, byl jsem zaměstnán v jiné společnosti, takže jsem se tomu věnoval jen ze zájmu). Postupně jsem se pak začal věnovat jinému webu a eshopy pozastavil.
Potenciál webu je větší hlavně skrze prestižní domény.
Weby doporučuji koupit člověku, který si ho postupem času aktualizuje a "vymazlí", nahodí si případně vlastní eshop, redesignuje atp. (ten starý eshop na obou dokážeme rozšlapat - poskytnu sounáležitost).
Ke všem cenám (vyvolávací a cena kup teď) přičíst DPH.
24 zobrazení
Prodejce
placeholder profil
ikona hodnoceni
0 hodnocení
členem od 3. 3. 2012
Neověřen
ikona hodnoceni
A
B
C
D
E