Zadejte hledaný výraz...
Jakub Glos
Webtrh.cz
Vývoj webových stránek na WordPressu a proklientský přístup pro freelancery
Třídenní infromacemi nabitý prezenční + online kurz v Praze od Webtrhu pouze za 2 871 Kč
Více informací

Jste kreativní a máte obchodní talent? Nabízíme reálný výdělek 1000 Kč za hodinu

Víte, co nesnáším? Když někdo slibuje pohádkové zisky a ve výsledku se z něj vyklube nabídka nějakého provizního programu, multi-level marketingu či zázračného infoproduktu.
Hodně dlouho jsem tedy váhal, jestli v nadpisu této poptávky zmínit výdělek 1000 Kč za hodinu. Taková je ale realita, pokud budete splňovat to, co požadujeme. Doopravdy Vám dáme možnost vydělat si 1000 Kč za hodinu. Budete si je muset zasloužit, budete u toho muset přemýšlet, ale doopravdy Vám je dáme. Jak je to možné? Protože díky Vaší aktivitě nám přinesete další zisky, jednoduchá matematika. Platíme za výsledky!
A koho tedy hledáme?
Hledáme mix obchodníka, content managera, markeťáka, copywritera a jedince, který dokáže samostatně přemýšlet.
Co budete dělat?
Oslovovat klienty s velmi cílenou nabídkou internetové reklamy prostřednictvím mailu a telefonu. Vše vám předem vysvětlíme pěkně krok za krokem. Vaším úkolem bude i dotahovat komunikaci s klientem do konce.
Co požadujeme?
Živnostenský list, zkušenosti s prodejem internetové reklamy, zkušenosti s tvorbou zajímavého obsahu pro web, spolehlivost, bezchybný psaný projev a aktivní přístup. Možnost schůzky v Praze výhodou.
Kde jsme sebrali částku 1000 Kč / hodina?
Za pět let podnikání na internetu víme, jaké je odezva klientů, známe náš produkt, známe naše ceny... a víme, kolik klientů dokáže soustředěný a schopný člověk za hodinu oslovit.
Máte zájem?
Pokud máte zájem a DOOPRAVDY splňujete naší představu o mixu obchodníka, content managera, markeťáka, copywritera a jedince, který dokáže samostatně přemýšlet, neváhejte se mi ozvat na mail benzl@kamoska.cz.
A jak se ozvat? Pošlete mi mail, kterým mě přesvědčíte, kterým prodáte vaše schopnosti! Očekávám zajímavý předmět a text, po jehož dočtení Vás budu chtít kontaktovat.
Díky a těším se na spolupráci.
Lukáš Benzl
7 zobrazení
Zadavatel
placeholder profil
ikona hodnoceni
18 hodnocení
členem od 12. 1. 2009
Neověřen
ikona hodnoceni
A
B
C
D
E
ikona hodnoceni
od p.tr. (22 hodnocení)
13. 1. 2021

Vše naprosto bez problému, solidní zákazník.

ikona hodnoceni
od Filip Janás (33 hodnocení)
5. 8. 2020
ikona hodnoceni
od das (21 hodnocení)
16. 10. 2018

První zakázka bez problému, při druhé natahoval termíny až se přestal ozývat

Další poptávky Více