Zadejte hledaný výraz...
Jakub Glos
Webtrh.cz
Vývoj webových stránek na WordPressu a proklientský přístup pro freelancery
Třídenní infromacemi nabitý prezenční + online kurz v Praze od Webtrhu pouze za 2 871 Kč
Více informací

Neomezené volání a SMS do všech sítí vč. dat za 449Kč

Tento obchod již není aktivní.

time line
založeno 16. 12. 2014
time line
0 příhozů
time line
Ochrana pomocí úschovy prostředků
Zdravím webtržníky,
prodám v aukci voucher od Vodafone na neomezené volání do všech sítí ČR + data za 449Kč měsíčně vč. DPH, který mohou využít jak webtržníci nepodnikatelé, tak i firmy. Jedná se o nejnižší cenu na trhu, jaké lze dosáhnout bez rámcové smlouvy!
Detailní popis tarifu a voucheru viz. níže:
Specifikace tarifu:
Neomezené volání do všech sítí v ČR
Neomezené SMS do všech sítí v ČR
500MB internet (lze za cca 90Kč navýšit na 1500MB)
Smlouva na 24 měsíců
Objednávka:
Po zakoupení voucheru obdržíte mailem potvrzení o objednávce a informaci o následujícím postupu.
Pokud bude vše v pořádku, budete do 15 dnů od zadání objednávky telefonicky kontaktováni Vodafonem pro závazné potvrzení, že nabídku chcete využít. Následně vám kurýr přiveze novou simkartu a smlouvu.
Termíny:
O tarif je nutné zažádat do 31. 12. 2014 viz postup výše. K vyřízení objednávky dojde do 15 dnů od jejího zadání. Pokud budete přenášet své současné telefonní číslo od jiného operátora, tak je potřeba celý proces stihnout do 28. 2. 2015 (zažádat o tento přenos však musíte také do 31. 12. 2014 právě proto, aby se přenos stihl do konce února 2015 vyřídit po technické stránce).
Podmínky:
Nabídka platí pouze při aktivaci nové SIM (aktivace nového telefonního čísla nebo přenos stávajícího čísla od konkurence) se smlouvou na 24 měsíců. Nabídku mohou využít fyzické osoby i firemní zákazníci na IČO (mimo těch firem, které již využívají rámcovou smlouvu). Jeden voucher slouží k aktivaci jednoho telefonního čísla.
U této nabídky nelze vzít navíc mobilní zařízení – k využití pouze tarif bez zvýhodněného telefonu či tabletu. Každý zákazník projde standardní kontrolou společnosti Vodafone, za jakých podmínek si může službu aktivovat. Koupí voucheru tak nevzniká automatický nárok na aktivaci tohoto tarifu.
Všeobecné podmínky a informace pro zákazníky společnosti Vodafone máte k dispozici na www.vodafone.cz/podminky/. U stávajících zákazníků Vodafone může být sjednána výjimka a tarif mohou aktivovat místo svého stávajícího od Vodafone (toto není garantováno pro každého, rozhoduje o tom Vodafone).
Voucher prodávám jakožto osobní majetek, tj. bez faktury.
28 zobrazení
Prodejce
placeholder profil
ikona hodnoceni
4 hodnocení
členem od 22. 9. 2012
Neověřen
ikona hodnoceni
A
B
C
D
E