Zadejte hledaný výraz...

100% automatický sexshop – Přeposílejte objednávky a nestarejte se o sklad

Tento obchod již není aktivní.

time line
založeno 8. 9. 2014
time line
0 příhozů
time line
Ochrana pomocí úschovy prostředků
Doména
Průměrná návštěvnost za posl. 3 měsíce
-
Průměrný zisk za posl. 3 měsíce
-
Typ webu
Chcete provozovat vlastní e-shop, ale chybí Vám technické znalosti a zkušenosti? Vše vyřešíme za Vás, dokonce se postaráme o sklad, zboží, expedici, fakturaci. Podnikání ještě nikdy nebylo jednodušší.
Za každý prodej získáte provizi 20-30% z ceny zboží. Předmětem této aukce je e-shop - sexshop, jehož demo naleznete na http://erotika.preposilani.svizne.cz. V nabídce tak budete mít několik stovek atraktivních produktů jako jsou erotické pomůcky a prádlo.
Váš e-shop bude na doméně kterou si vyberete a bude vypadat přesně jako ukázka. Vše funguje automaticky, každý den se aktualizuje nabídka Vašeho zboží, každá objednávka se automaticky zpracuje, nemusíte nic nastavovat. Doména a hosting není součástí aukce, můžeme zajistit jako doplňkovou službu.
Pokud byste si nechali takový e-shop programovat na zakázku, vyšel by Vás řádově na desítky tisíc korun. Zde získáváte vše vyzkoušené, funkční, připravené okamžitě začít vydělávat.
Dražíme od 1,- Kč, přeji příjemnou aukci a v případě dotazů pište či volejte, rád poradím.
Jan Pokorný
602 955 945
www.svizne.cz
12575
12576
12577
---------- Přidáno ----------
Děkuji za dotazy k aukci, zde jsou nejčastější otázky a odpovědi:
1) Máme i další řešení než jen sexshop, např. spodní prádlo, led osvětlení, zahradní nábytek, šperky, atd. Napište si o co máte zájem.
2) Živnostenský list je potřeba (zprostředkování obchodu), pokud byste provozovali pouze katalog produktů, tak není nutný
3) V ceně aukce zdarma tipy jak začít podnikat na internetu. Doporučíme také vhodné publikace, pokud jsou Vaše ambice ještě vyšší.
4) Máte-li svůj hosting a doménu, je cena e-shopu jednorázová a jediná co budete platit, žádné další poplatky Vás nečekají, doporučuji ale hosting nepodcenit, Wedos je levný a dobrý, ale na e-shopy s tisíci produkty není nejvhodnější.
---------- Přidáno ----------
Doplnění a motivace na závěr:
Jedním z dotazů který se opakuje je i otázka, zda e-shop na přeposílání objednávek může opravdu vydělávat zajímavé peníze.
Odpověď je ano. Jako příklad uvedu e-shop se zahradním nábytkem, jeho historii a statistiky objednávek si můžete prohlédnout zde: .
Není to bez práce, není to zadarmo, ale jediný e-shop Vám může změnit život.
50 zobrazení
Prodejce
placeholder profil
ikona hodnoceni
36 hodnocení
členem od 15. 3. 2010
Ověřen
ikona hodnoceni
A
B
C
D
E