Zadejte hledaný výraz...
Jakub Glos
Webtrh.cz
Vývoj webových stránek na WordPressu a proklientský přístup pro freelancery
Třídenní infromacemi nabitý prezenční + online kurz v Praze od Webtrhu pouze za 2 871 Kč
Více informací

DOJNÁ KRÁVA – tisíce denně téměř BEZ PRÁCE! – kupte si pasivní příjem

Tento obchod již není aktivní.

time line
založeno 4. 8. 2014
time line
0 příhozů
time line
Ochrana pomocí úschovy prostředků
Doména
Průměrná návštěvnost za posl. 3 měsíce
-
Průměrný zisk za posl. 3 měsíce
-
Typ webu
CO JE NA PRODEJ A JAK TO FUNGUJE?
Je to jednoduché. Na prodej je web, který pouze z Google AdSense vydělal za posledních 15 dní přes 15 000Kč a navštívilo ho více než 300 000 lidí, web, který nevyžaduje téměř žádnouúdržbu a který vám může vytvořit pasivní příjem až 3-4 000Kč denně, tedy až neuvěřitelných 120 000Kč za měsíc, a to téměř bez práce (o web se ve veliké míře starají uživatelé, web je do velké části automatizován – od vás se vyžaduje maximálně pár minut denně)!
Jestli patříte mezi ty, kteří by rádi měli pasivní příjem téměř bez práce v řádech statisíců za měsíc, pak čtěte dále!
CO PŘESNĚ JE V TÉTO AUKCI NA PRODEJ?
Na prodej je zábavní web na adrese: www.ypr.cz
Výherce v aukci ale získá mnohem více, než pouze dojnou krávu na peníze a skvělý pasivní příjem až 120 000 za měsíc!
WEB POSTAVENÝ NA MÍRU PRO TY NEJLEPŠÍ MOŽNÉ VÝDĚLKY – dílo profesionálů
-Tento web nás stál několik desítek tisíc korun. Ptáte se proč? Jednoduše proto, že mezi naše hlavní požadavky, které web splňuje, patřila co největší automatizace, největší možná konverze pro co nejvyšší výdělky a pěkné uživatelské i administrátorské prostředí. Výherce aukce tedy dostane web, jehož výroba stála několik desítek tisíc korun!
KRÁTKÁ, SNADNO ZAPAMATOVATELNÁ DOMÉNA S WEBHOSTINGEM - o nic se už nestaráte
-Krátká, snadno zapamatovatelná doména je velmi důležitým klíčem k úspěchu. Výherce aukce dostane pěknou, krátkou a snadno zapamatovatelnou doménu a webhosting předplacený na rok zcela ZDARMA!
NASAZENÉ GOOGLE ADSENSE PRO JEŠTĚ VYŠŠÍ VÝDĚLKY
-Na web je nasazen reklamní systém Google AdSense, který sám o sobě generuje 1000-2000 denně. Pokud přidáte ještě soukromou inzerci, dostanete se do astronomických výdělků – a to zcela bez práce!
VŠE JE ZAŘÍZENO, KUPUJÍCÍ SE UŽ O NIC NESTARÁ!
O vše se postaráme, předáme know-how, naučíme dělat efektivní marketing pro výdělky až 4 000 denně, veškeré papírování vyřídíme my. Kupující se již o NIC nestará, jen se bude koukat, jak mu na účet nabíhají peníze!
KONTAKT NA POSKYTOVATELE REKLAMY - oslovte až 4 000 000 lidí denně!
Především zde se rozhoduje o tom, jak vysoké budou vaše výdělky – jestli v řádech tisíců, nebo desetitisíců. Kupující aukce dostane kontakt na poskytovatele reklamy s portfoliem zhruba 4 000 000 lidí, s jehož využitím může lehce dosáhnout obrovských výdělků.
BĚŽNÝ ČLOVĚK SE K TAKOVÉMU PORTFOLIU NEMÁ ŠANCI VŮBEC DOSTAT, A POKUD ANO, TAK ZA ASTRONOMICKÉ SUMY. – koupí webu ypr.cz nezískáte pouze dojnou krávu na peníze generující pasivní příjem několik tisíc denně, ale také kontakt na poskytovatele reklamy, třeba i pro budoucí spolupráci.
DETAILY AUKCE:
Aukce je nastavena na 14 dní.
Aukce začíná od korunky.
Cena KUP TEĎ je vzhledem k obrovskému potenciálu webu vydělávat až stotisícové částky 89 990Kč.
Tak neváhejte a kupte si dojnou krávu na peníze! Začněte vydělávat několik desítek tisíc měsíčně téměř bez práce ještě dnes! Taková nabídka se už nemusí objevit!
P.S.: Veškerým zájemcům mohu ukázat tvrdá data z Google Adsense, Google Analytics, … Veliké peníze se však dají přivydělat ještě nasazením jiné, například soukromé inzerce. Vše je na vaších schopnostech, nápadech a kreativitě!
27 zobrazení
Prodejce
placeholder profil
ikona hodnoceni
34 hodnocení
členem od 7. 1. 2011
Neověřen
ikona hodnoceni
A
B
C
D
E