Zadejte hledaný výraz...
Jakub Glos
Webtrh.cz
Vývoj webových stránek na WordPressu a proklientský přístup pro freelancery
Třídenní infromacemi nabitý prezenční + online kurz v Praze od Webtrhu pouze za 2 871 Kč
Více informací

Webchat – support script na eshop

Poptavam dodani opensource/ vytvoreni webchat aplikace, podobnou vsem tem pronajimanym live chatum na eshopy. Podminkou je, ze to musi bezet primo na serveru, zadny pronajem. Mam server s linuxem, takze serverova cast muze byt defakto na cemkoliv.
Jako klient by mel fungovat obycejny jabber, ale pokud je to problem a bude dobra cena, vystacim si i s webovou aplikaci.
Shrnuti pozadavku :
- ajax reseni - cili vyskakovaci okno ve spodni casti obrazovky, ktere bude znazornovat stav operatora - offline/online, v pripade offline presmerovani na kontaktni formular.
- otevreny zdrojovy kod, zadna cerna skrinka, nebo binarka zasilajici data na jine servery
- osetreni vypadku spojeni mezi webchat aplikaci a klientem - klient bude casto treba na mobilnim internetu (idealne nejakym offline bufferem / znazornenim stavu - vyckejte prosim, apod...)
- klientem jabber / icq / nebo jiny IM klient. V pripade, ze je to problem, stacila by i webova aplikace - zde je podminka, aby fungovala dobre i na mobilnich zarizenich
Před uhrazením a zasláním SW chci vidět fungující DEMO aplikaci (na serveru dodavatele), kterou dodavatel spáruje s mým jabber účtem a já si budu moci odzkoušet, jak to funguje. Nechci tedy zajíce v pytli typu zaplať a já ti "něco" dodám.
10 zobrazení
Zadavatel
placeholder profil
ikona hodnoceni
1 hodnocení
členem od 15. 7. 2011
Neověřen
ikona hodnoceni
A
B
C
D
E
ikona hodnoceni
od Lucie Formanová (7 hodnocení)
29. 4. 2013

Velmi příjemná spolupráce, skvělá domluva, rychlá platba. Mohu jen doporu

Další poptávky Více