Zadejte hledaný výraz...
Jakub Glos
Webtrh.cz
Vývoj webových stránek na WordPressu a proklientský přístup pro freelancery
Třídenní infromacemi nabitý prezenční + online kurz v Praze od Webtrhu pouze za 2 871 Kč
Více informací

Bevisionare.com – web

Zdravíčko, rád bych se s vámi podělil o nejnovější web z naší madeácké dílny:
http://bevisionare.com
Jdeo o microsite pro námi vyvíjenou aplikaci Visionare, která pomáhá plnit sny ;)
ps. Pokud se Vám naše práce líbí - podpořte nás na FB madeo
24. 5. 2014 16:52:59
https://webtrh.cz/diskuse/bevisionare-com-web/#reply1026277
Vizuálně i technicky to je úžasně zpracované. Nicméně zdá se mi, že forma převážila nad obsahem a cestou jste ztratili ze zřetele, co vlastně chcete říct.
Jestli jsem to správně pochopil, vytváříte to-do aplikaci pro osobní růst se sdílením a budete k tomu vydávat magazín.
Líbí se mi to poselství "Pracuj na sobě, tady máš nástroj, který ti třeba pomůže", ale trvá vám čtyři zbytečné obrazovky plné animací, než se dostanete k tomu, co vlastně nabízíte.
Web podle mě vystihuje slovo "samoúčelný".
Každopádně hodně štěstí.
24. 5. 2014 17:33:27
https://webtrh.cz/diskuse/bevisionare-com-web/#reply1026276
Petr Široký
verified
rating uzivatele
(26 hodnocení)
25. 5. 2014 13:17:47
Tenhle typ webů nemám rád, protože jsem ten typ uživatele, na kterého podobné obrazovky nefungují a opravdu mi vadí. Co rozhodně nemůžu zpochybnit je kvalitní grafické zpracování, a co se celkové funkčnosti týče, řekl bych že záleží na tom, kolik uživatelů tenhle postup zaujme a kolik utráví jako mě. Myslím že první skupina bude výrazně převažovat a na to cílíte. Jinak je tok webu jasný a zřetelný, jen je to opravdu obšírné vysvětlování, něco jako televizní reklama, akorát interaktivní.
A tady budu mluvit jen za sebe, nemám rád podobný formát, protože web neovládám, ale stávám se v podstatě jen divákem - ale z výsledků podobných webů musím říct, že jsem očividně v menšině. Obsah hodnotit nemůžu, protože z fleku se to jen tak nedá, navíc nejsem cílovka (alespoň zatím :) ). Takže za mě i přes odpor k formátu palec nahoru s jednou vyjímkou, menu by mohlo být znázorněno lépe než ikonkou, kde očividně spoléháte jen na to, že bude uživatel zvědavý a zkusí na to kliknout, aniž by mohl očekávat, co se stane, což je špatný přístup.
// Navíc to, že ta ikonka asi má být logo jsem pochopil až po chvíli. Podobné věci mi přijdou jako překročení hranice "co si můžu dovolit" a uživatelsky nepřátelské. Tam jednoznačně zvítězil grafik nad designérem. Stejně jako u nečitelného bílého úvodního textu, chtělo by to trochu respektovat kontrast písma.
// Až potom jsem si všiml, že to má být jen minisite, takže chápu že volíte formu příběhu, produktový web aplikace bude předpokládám jednodušší a bude rovnou cílit na vyzkoušení aplikace, že?
25. 5. 2014 13:17:47
https://webtrh.cz/diskuse/bevisionare-com-web/#reply1026275
Pro odpověď se přihlašte.
Přihlásit