Zadejte hledaný výraz...

Naprogramování webu – v podstatě blog

Zdravím vás,
sháním člověka, který bude schopen naprogramovat fungující web. Vaším úkolem bude zakoupit a stáhnout si toto:
Site Templates - Black Sakura HTML | ThemeForest
eventuálně v jiném formátu než html (PSD, WordPress). A následně vše naprogramovat tak, aby to fungovalo jako v následujícím preview:
Black Sakura HTML Preview - ThemeForest
Tzn:
Vytvořit redakční systém, nebo implementovat design na váš systém tak, abych jako správce webu mohl vytvořit článek, označit o jaký typ článku se jedná (odkaz, video, fotka, atd), přiřadit k článku kategorie, které si vytvořím (film, design, hry, atd). Takže když návštěvník webu klikne v obdélníčku "typ článku" na "video" vypíšou se mu všechny články, které spadají do kategorie "video" atd. To že do článku budu moci vkládat fotky a videa je jasné.
V horním menu bude pět položek, které budu moci editovat a přidávat podpoložky v rámci "dropdown". Jedna z těchto položek bude "domů", druhá bude galerie/folio (kterou budu moci editovat v rámci redakčního systému, kdy vložím foto nebo odkaz na video, a vytvořím popisek - galerie se bude zobrazovat, přesně jako v templejtu), ostatní položky i podpoložky budou jednoduché stránky, tak jako když v preview kliknete na "contact"
Nepožaduji téměř žádnou vlastní invenci, chci aby web vypadal PŘESNĚ jako ten templejt. Nezaplatím za vaší práci, dokud veškeré detaily nebudou funkční (přejíždění fotek v horní slideshow, když v horní slideshow najedu na fotku, ukáže se popis, atd), Na druhou stranu, až vše bude hotovo, obratem zaplatím.
Až se bude vše blížit finále, nakontaktuji vás s naším ajťákem, se kterým provedete přesun webu na náš server. Hodně pomůže pokud už v průběhu programování budu moci web testovat.
Od vás potřebuji vědět následující:
1. Jaký je váš požadavek na odměnu za vaší práci.
2. Kdy je nejzazší termín předání vaší práce - tedy konkrétní datum, pokud začnete programovat 21.4.
3. Odkaz na váš nejpropracovanější web, který jste programovali.
Přidejte prosím informaci, zda můžete fakturovat a pokud ano, zda jste plátcem DPH. Pokud nemůžete fakturovat, napište prosím, jakým způsobem si představujete předání odměny za vaší práci - PayPal, převod na účet, osobně, atd.
15 zobrazení
Zadavatel
placeholder profil
ikona hodnoceni
0 hodnocení
členem od 6. 1. 2012
Neověřen
ikona hodnoceni
A
B
C
D
E
Uživateli zatím nebyla udělena žádná hodnocení.

Další poptávky Více