Zadejte hledaný výraz...
Jakub Glos
Webtrh.cz
Vývoj webových stránek na WordPressu a proklientský přístup pro freelancery
Třídenní infromacemi nabitý prezenční + online kurz v Praze od Webtrhu pouze za 2 871 Kč
Více informací

Vytvoření instalátoru

Hledáme programátora, který pro nás vytvoří automatický instalátor PHP aplikací.
Dodáme aplikaci v PHP a databázové skripty.
Požadujeme vytvoření aplikace, která při prvním dotaze na základě id uživatele (parametr v URL) vytvoří novou databázi, spustí instalační DB skripty, nakopíruje aplikaci do odděleného adresáře a v konfiguračních souborech nastaví co je potřeba (hlavně připojení k DB). Při každém dalším spuštění, program uživatele přesměruje na jeho aplikaci, která musí fungovat stejně tak, jako by ji někdo nainstaloval ručně. Výsledný software musí být dobře zdokumentován. Instalátor musí fungovat v prostředí OS Linux. Pro realizaci může být použitý nějaký framework/technologie s přijatelnou licencí.
Upřednostňujeme řešení, které šetří zdroje (nekopíruje celou aplikaci, jenom pro uživatele unikátní soubory, čímž šetří místo na disku) a dbá na bezpečnost dat. Instalátor musí fungovat obecně, tj. pro jakoukoli aplikaci, která splňuje předem dané podmínky (podmínky můžete určit vy). Připouští se malá úprava původní aplikace, vítáná je i možnost konfigurace instalátoru.
Dávame přednost OSVČ před firmami. Všechny práva na vytvořený software musí být po realizaci převedeny na nás. Očekávame bezplatnou opravu chyb po dobu minimálně půl roku po odevzdání software.
Kontaktujte mě prosím přes zprávy tady na Webtrhu.
35 zobrazení
Zadavatel
placeholder profil
ikona hodnoceni
0 hodnocení
členem od 15. 10. 2012
Neověřen
ikona hodnoceni
A
B
C
D
E
Uživateli zatím nebyla udělena žádná hodnocení.

Další poptávky Více