Zadejte hledaný výraz...
Jakub Glos
Webtrh.cz
Vývoj webových stránek na WordPressu a proklientský přístup pro freelancery
Třídenní infromacemi nabitý prezenční + online kurz v Praze od Webtrhu pouze za 2 871 Kč
Více informací

Prodej kvalitního tématického a obsahového webu

Tento obchod již není aktivní.

time line
založeno 25. 10. 2013
time line
0 příhozů
time line
Ochrana pomocí úschovy prostředků
Doména
Průměrná návštěvnost za posl. 3 měsíce
-
Průměrný zisk za posl. 3 měsíce
-
Typ webu
Dávám do aukce kvalitní tématický obsahový web na žádané téma slev a recenzí s historií a velmi slušným renomé.
Na webu je celkem 166 postů (rozsahu cca 0,75 NS), 14 stran (asi 25 normostran) kvalitních tematických informativních textů (úrovně bakalářské práce). Veškeré texty stran (těch 14 - resp. 25 NS) můžu předat i v anglickém jazyce, ty navíc prošly korekturou rodilého mluvčího.
Web byl a možná ještě je monitorován všemi kterých se týká, lidi ze Slevomatu (vč. Tomáše Čupra), Vykupto a další reagovali na články do 24 hodin. Pod mnoha recenzemi a články se rozjely velmi slušné (někdy i neslušné) diskuze.
Mnoho postů má tisíce zobrazení, nejkvalitnějším (alespoň co se týká doby strávené na stránce) je rozhovor s Igorem Pauerem (jedním zdejším) s celkem slušným průměrným časem na stránce 12:35
http://www.realitaslev.cz/silverag-nabidka-groupon/ (tak pokud jste nečetli, napravte to)
tento má taky slušných 6:18
http://www.realitaslev.cz/lamborghini-gallardo/
a dále už mnoho 5ti a 4minutových.
dost úspěšný byl taky miniseriál o výletu do Izraele.
http://www.realitaslev.cz/ostry-vylet-do-svate-zeme-jmenem-izrael/
Pro mě zajímavostí a velkým budoucím potenciálem je mnoho návštěv na dotaz "kuponplus podvod" a taky velmi brzký pravděpodobný konec portálu Nebeslev
https://or.justice.cz/ias/ui/rejstrik-dotaz?dotaz=nebeslev
Web už bohužel dávno nemá +-300 návštěv za den, ale stále se drží na 30-50. Řekl bych že jen s průměrnou snahou se dá dostat zase zpět, s trochou šikovnosti na 500 a větší šikovností 1000/den. Pro profíky bych řekl, že návštěvnost není zhora omezena.
Web má ale stále dobré pozice (obvykle 1 strana) na v podstatě cokoli o čem bylo psáno v kombinaci se slovem recenze (recenze showcars, recenze kuponplus, recenze u tri prasatek atd atd.) není tedy důvodu, aby se nepřidávaly na dobré pozice i na další články a je to tedy dobrý základ pro další práci. Npř o dáme jídlo bych řekl že stačí napsat dva tři články a web bude zase na první straně (teď je na třetí) a dále monetizovat přes 8%ní affil.
Co se monetizace týče, je na webu v současnosti jen Sklik, který vydělává deseti až stokoruny měsíčně, což je jen paběrkování. Pro dobrou monetizaci doporučuji nasadit affil k aktuálnímu článku, jako jsem to dělal já, když jsem se ještě webu věnoval. Při provizi 8-12% to dělá slušné částky.
Dále k webu nabízím cestovatelský web na subdoméně cestovani.realitaslev.cz (15 článků),
za poslední měsíc sice jen 60 návštěv, ale zato průměrná doba na stránce 2:35, takže myslím je na čem stavět. Články jsou velmi tématické se zaměřením na konkrétní města (Paříž, Edinburgh a především TelAviv). Cestování se dobře monetizuje přes hotelový a letenkový affiliate. Průměrně to vychází na cca 2-5 kč/návštěva, takže pokud máte do budoucna zájem jít tímto směrem, může se hodit mít takový základ.
Ten jsem nerozjížděl náhodou. Cestování frčí i na slevových serverech a samozřejmě je tam slušný potenciál příjmů. Vzhledem k tomu, že se na slevových serverech prodalo letos dovolených za 700 mil. (http://www.denik.cz/ekonomika/cesi-si-koupili-na-slevovych-serverech-letni-dovolene-za-700-milionu-20130929.html), stačí si uloupnout jen málo a i tak je to hodně.
Doufám že jsem podal vyčerpávající popis. Kdybych na něco zapomněl, tak se zeptejte.
Jo doména je dva a půl roku stará, platná do 25.5. 2014 a hostováno je u Wedosu někdy do března a Google indexuje 936 stránek
23 zobrazení
Prodejce
placeholder profil
ikona hodnoceni
4 hodnocení
členem od 5. 11. 2011
Neověřen
ikona hodnoceni
A
B
C
D
E