Zadejte hledaný výraz...
Jakub Glos
Webtrh.cz
Vývoj webových stránek na WordPressu a proklientský přístup pro freelancery
Třídenní infromacemi nabitý prezenční + online kurz v Praze od Webtrhu pouze za 2 871 Kč
Více informací

Prodám nadějný internetový magazín

Tento obchod již není aktivní.

time line
založeno 16. 8. 2013
time line
0 příhozů
time line
Ochrana pomocí úschovy prostředků
Doména
Průměrná návštěvnost za posl. 3 měsíce
-
Průměrný zisk za posl. 3 měsíce
-
Typ webu
Zdravím vás webtržníci,
Nabízím vám jedinečný projekt a skvělý nápad jako podnikatelský záměr.
Prodám internetový magazín www.netujeme.cz , který vám může vydělávat při dobré propagaci až desetitisíce měsíčně. Je to magazín, který spojují dvě odvětví internet a podnikání, takže se dají domluvit skvělé spolupráce s firmami, které mají hlouběji do kapsy a zaplatí vám pěkné peníze za prokliky nebo zobrazení. Také sklik a adsense bere tyto oblasti vážně a cena prokliku je na doopravdy skvělé úrovni. Dá se z toho vybudovat kvalitní a čtivý magazín něco ve stylu www.mladypodnikatel.cz .
Co je předmětem prodeje ?
Kompletní web www.netujeme.cz, který je napojený do redakčního systému Wordpress.
Facebook stránka https://www.facebook.com/Netujeme, která má přes tisíc fanoušků, 26 originálně psaných textů na téma internet a podnikání. Aplikace na uspořádání soutěže o hodnotné ceny, která vám může přivést desítky nových návštěvníků a fanoušků. V článcích jsme si dali záležet na Seo a skrz plugin All in One Seo jsme ve spolupráci s keyword toolem vzali v ohled hledanost klíčových slov ve kterých by mohl být magazín na předních stránkách ve vyhledávání. Webhosting u Wedos na rok a doména netujeme.cz .
Jak mi může web vydělávat ?
Jak jsem již psal na téma internet a podnikání je u klikacích firem mnohem vyšší cena za proklik, než třeba u online her a se zajímavým magazínem toho lze tvořit opravdu hodně, můžete třeba napsat e-book, který zde budete prodávat, v pozdější fázy navázat spolupráci s nějakým časopisem, prodávat reklamní plochy movitějším investorům nebo můžete vybírat částky od věrnějších čtenářů výměnou za to, že web nebude obsahovat žádnou reklamní plochu :)
Do webu jsme investovali 2500 Kč a to 1000 Kč za články (textař píše články za 50 Kč - přenecháme kontakt).Do Facebook marketingu přívodu nových fanoušků jsme investovali také tisícovku a náklady nezbytně spojené s provozem webu hosting+doména 500 Kč.
Web si za velmi krátkou dobu vytvořil SR 2
a navštěvuje jej 20-30 UIP denně, rekordní návštěvnost byla po vydání článku s majitelem Wedosu, po kterém na web přišlo 332 návštěvníků. 47% návštěvníků navštívilo web znovu. Na projekt nebyla prozatím nasazena reklama, aby zbytečně neodrazovala návštěvníky a proto zatím nemáme změřenou účinnost reklamy. Web nemá žádné závazky vůči inzerentům vzhledem k tomu, že na něm nebyla nasazena reklama.
Co bude po prodeji nutné udělat ?
Převést doménu a hosting.
Dohodnout spolupráci s magazíny nebo stránkami.
Najít další marketingové kroky (mailing, bannery).
41 zobrazení
Prodejce
placeholder profil
ikona hodnoceni
34 hodnocení
členem od 7. 1. 2011
Neověřen
ikona hodnoceni
A
B
C
D
E