Zadejte hledaný výraz...
Jakub Glos
Webtrh.cz
Vývoj webových stránek na WordPressu a proklientský přístup pro freelancery
Třídenní infromacemi nabitý prezenční + online kurz v Praze od Webtrhu pouze za 2 871 Kč
Více informací

VarteSnadno.cz – Web s originálními a jednoduchými recepty na prodej. Začínáme od 1 Kč

Tento obchod již není aktivní.

time line
založeno 8. 7. 2013
time line
0 příhozů
time line
Ochrana pomocí úschovy prostředků
Doména
Průměrná návštěvnost za posl. 3 měsíce
-
Průměrný zisk za posl. 3 měsíce
-
Typ webu
Nabízíme k prodeji web VarteSnadno.cz. Jedná se o web obsahující originální recepty, které jsou zaměřené hlavně na snadnou a nenáročnou přípravu. Web je postaven na redakčním systému WordPress a zakoupené šabloně.
O webu:
Na webu aktuálně najdete originální a námi vytvořené recepty, které jsou pro lepší přehlednost členěny do jednotlivých kategoríí, a to: Pokrmy z hovězího masa, Pokrmy z kuřecího masa, Pokrmy z vepřového masa, Polévky, Vegetariánské pokrmy. Součástí náhledů receptů jsou i obrázky, které jsou volně dostupné v bezplatných fotobankách.
Celkem je na webu 50 receptů, z nichž každá kategorie jich obsahuje celkem 10. 45 z nich je již publikovaných a zbývajících 5 je připraveno v konceptech, abyste ihned po zakoupení mohli web aktualizovat a nezdržovat se psaním vlastních receptů nebo hledáním člověka, který vám je napíše.
Jak vám bude web vydělávat?
Možností výdělku je hned několik. Tou nejsnadnější je reklama Adsense nebo Sklik. Jedná se o nejrozšířenější reklamní systémy a vy tak dostanete peníze za každé kliknutí. Podobný systém založený také na proklicích nabízí i Heureka.cz, která obsahuje i široký sortiment potravin, které můžete takto propagovat.
Dále můžete například prodávat PR články zaměřené na určité produkty, které budou používány v daných receptech a tím bude docházet k jejich propagaci. Stejně tak lze prodávat odkazy, které lze umístit jak do jednotlivých článků, tak bočního panelu, nebo do patičky.
Jednou z možností monetizace jsou i různé affiliate programy. Ty nabízejí například weby eDelikatesy.cz, Lepsinalada.cz, Cerstvakava.cz, Korenisveta.cz, Gastroklub.cz nebo rozvážková služba Damejidlo.cz (ideální pokud se návštěvník rozmyslí, že si místo vaření jídlo raději objedná).
Výhodou webu je, že lze zvolit pro každou kategorii jiný banner. Jeho kód se centrálně vloží přímo v administraci a zobrazuje se tak pouze v příslušné kategorii. Samozřejmě není problém zobrazovat ve všech jeden stejný. Ideální je však u jednotlivých kategorií receptů cílit odlišným způsobem.
Co je součástí aukce:
Doména VarteSnadno.cz expirující 7.7.2014
Veškerý obsah webu, tedy originální recepty v počtu:
Pokrmy z hovězího masa: 9 publikovaných + 1 koncept
Pokrmy z kuřecího masa: 9 publikovaných + 1 koncept
Pokrmy z vepřového masa: 9 publikovaných + 1 koncept
Polévky: 9 publikovaných + 1 koncept
Vegetariánské pokrmy: 9 publikovaných + 1 koncept
Co získáte navíc:
Podporu a pomoc při administraci webu, včetně možnosti ponechat web po dobu 6 měsíců na našem webhostingu, než ho přesunete na svůj.
Výhercům nabízíme možnost kdykoliv v budoucnu využít našich služeb v oblasti copywritingu, tedy psaní a přidávání originálních receptů, a to za cenu 25 Kč / recept. Každý recept má rozsah 1/2 normostrany.
Důležité informace na závěr:
Web je prodáván bez webhostingu
K vydražené ceně je nutné připočítat 21% DPH
Veškeré dotazy zodpovíme buď v soukromé zprávě, nebo na kontaktech uvedených v profilu
10 zobrazení
Prodejce
placeholder profil
ikona hodnoceni
87 hodnocení
členem od 12. 10. 2010
Ověřen
ikona hodnoceni
A
B
C
D
E