Zadejte hledaný výraz...
Jakub Glos
Webtrh.cz
Vývoj webových stránek na WordPressu a proklientský přístup pro freelancery
Třídenní infromacemi nabitý prezenční + online kurz v Praze od Webtrhu pouze za 2 871 Kč
Více informací

Banner 250x250px na 300zmista.eu (zábavní, auto-moto web)

Tento obchod již není aktivní.

time line
založeno 13. 6. 2013
time line
0 příhozů
time line
Ochrana pomocí úschovy prostředků
Nabízíme 3 reklamní plochy na webových stránkách 300zmista.eu/cz. Jedná se o zábavní server převážně s tématikou auto-moto, sexy holky, apod. Server má návštěvnost 6 - 15 tisíc UIP (unikátních návštěvníků) měsíčně, dle toho, jak moc se mu věnujeme a propagujeme jej na sociálních sítích. Možnost propagace na stránce fb.com/300zmista (po dohodě). Rovněž je možno za částku, která nás uspokojí, pronajmout i nějakou další plochu, opět dle dohody, případně využít jinou formu reklamy (PR článek, odkazy z textů, apod.).
3 nejvyšší nabídky obdrží pronájem reklamního prostoru v sidebaru o velikosti 250x250px za nabídnutou cenu na 30 dní ihned po uhrazení nabídnuté částky. Poté je možno prodloužit za dohodnutých podmínek. Do reklamního prostoru je možno umístit jak statický, tak např. flash banner, témata neomezujeme, vyhrazujeme si však právo konkrétní reklamu v určitých případech odmítnout (reklama na alkohol, apod.). S dotazy nás kontaktujte před ukončením aukce.
Nabízíme férové jednání a možnost faktury (neplátci DPH). Platba převodem na účet (FIO banka) nebo Paypalem.
---------- Přidáno 18.06.2013 00:56 ----------
Za posledních 30 dní přes 21 tisíc zobrazených stránek, stoupající tendence. Vaše bannery budou na všech zobrazených stránkách, každý má své místo, s žádným dalším nerotuje. Bannery jsou nepřehlédnutelné, na každé stránce jsou přímo na očích. Podle vydražené pozice dostanou pozici i na stránce (nejvyšší příhoz bude nahoře, další pod ním...).
Nepropásněte možnost levně oslovit velké množství návštěvníků našeho serveru!
---------- Přidáno 18.06.2013 01:02 ----------
Vloudila se chybička: zobrazených stránek dle GA je za posledních 30 dní přes 26 tisíc! Průměrná doba, po kterou zůstává návštěvník na webu, je 4 minuty a 48 sekund, po celou dobu má Váš banner stále na očích.
25 zobrazení
Prodejce
placeholder profil
ikona hodnoceni
15 hodnocení
členem od 14. 5. 2012
Neověřen
ikona hodnoceni
A
B
C
D
E