Zadejte hledaný výraz...
Jakub Glos
Webtrh.cz
Vývoj webových stránek na WordPressu a proklientský přístup pro freelancery
Třídenní infromacemi nabitý prezenční + online kurz v Praze od Webtrhu pouze za 2 871 Kč
Více informací

Půjčkový automatický web. Vysoké provize, včetně provizí za odeslaný konakt.

Tento obchod již není aktivní.

time line
založeno 3. 6. 2013
time line
0 příhozů
time line
Ochrana pomocí úschovy prostředků
Doména
Průměrná návštěvnost za posl. 3 měsíce
-
Průměrný zisk za posl. 3 měsíce
-
Typ webu
Prodám web, který nabízí širokou škálu různých finančních produktů. Přes půjčky, karty, oddlužení, pojištění nebo třeba bankovní účty, až po úspory na energiích. www.UltraPujcky.cz
Za každý produkt, který zprostředkujete pomocí vložených formulářů, vám náleží provize. Výška provizí je různá podle produktů a například u oddlužení je to 500Kč, u kreditek to je 1.300Kč za jednu, u havarijního pojištění je to 650Kč atd. Dále jsou n webu produkty, kdy se platí za každý lead, tedy za každý odeslaný kontakt - produkt nemusí být schválený – jen relevantní kontakt.
Dále lze web doplnit velmi vhodným PPC systémem třeba od Google nebo od Seznamu. Zde se vyplácí provize za pouhý proklik a u finančních produktů bývají tyto provize vysoké.
S nasazením reklam můžeme výherci aukce samozřejmě pomoci.
Jak to funguje - Info pro začínající online podnikatele:
Celý systém je plně automatický, s klienty, kteří žádají o finanční produkt se nesetkáváte, nekomunikujte s nimi a ani nekomunikujte s bankou nebo pojišťovnou. Všechny formuláře, které na webu jsou, jsou vloženy prostřednictvím webu espoluprace.cz nebo Naspartner.cz, kteří vám i vyplácí provize.
Vašim jediným úkolem je tedy propagace webu. Nemusíte se tak starat o technickou stránku.
Všem našim klientům poskytujeme i základní poradenství ZDARMA v případě, že si nevědí s něčím rady. Pokud tedy chcete začít provozovat velmi lukrativní finanční web, nemusíte se obávat technických zádrhelu nebo jiných odborných věcí. Stačí napsat email nebo zavolat a my vám poradíme.
Co je součásti aukce?
- Pěkná doména www.UltraPujcky.cz
- Pokud nemáte webhosting, web může zůstat chvíli na našem hostingu - dostanete přístupy k FTP a k Mysql webu. Pokud chcete web přesunout k vám nebo chcete jiný webhosting, není to problém.
- Základní poradenství
Začněte vydělávat na velmi lukrativním finančním trhu. Pokud začínáte, nenecháme vás v tom. Vždy vám ochotně poradíme. Stačí napsat nebo zavolat ☎
Jsem plátce DPH, cena na fa + DPH.
Aukce od koruny, všechny dotazy do PM prosím, nebo na telefon 733 103 237, postupně se pokusíme na vše odpovědět.
5 zobrazení
Prodejce
ikona hodnoceni
74 hodnocení
členem od 25. 5. 2009
Ověřen
ikona hodnoceni
A
B
C
D
E