Zadejte hledaný výraz...
Jakub Glos
Webtrh.cz
Vývoj webových stránek na WordPressu a proklientský přístup pro freelancery
Třídenní infromacemi nabitý prezenční + online kurz v Praze od Webtrhu pouze za 2 871 Kč
Více informací

Jednoduchá textová hra v PHP – rychlý výdělek

Dobrý den,
potřeboval bych pomoc od PHP programátora s velmi jednoduchou textovou hrou. Trocha práce a rychlá odměna 2.000,- Kč! Mám připravenou html šablonu i s formulářem a malou excelovskou tabulku s vzorovými daty, takže stačí dodělat opravdu pouze logiku hry. Termín dodání 14 dní (ale byl bych rád do 7 dní).
Náhled hry
Popis hry
Jde o textovou hru velmi zjednodušeně simulující investice do reklamy. Hráč si na začátku zvolí jméno své firmy a kolik má peněž v rozmezí 10 až 100 tisíc. Kromě peněz na hráčově kontě se budou ještě sledovat reputace a počet objednávek. Hra bude kolová, hráč bude investovat peníze vždy jen do jednoho druhu reklamy (formulář z radio buttonů). Po 26 kolech hra končí.
Podle zvolené investice do reklamy se budou měnit jednotlivé statistiky hráče. Například si hráč zvolí nakoupit: letáky. Z konta se odečte -6.000 Kč. Reputace stoupne jednorázově o + 1 bod v tomto kole. Dlouhodobě do konce hry se bude přičítat reputace + 0 bodů.
Zároveň se spočítají peníze, které se hráči zase přičtou na konto. Bude to podle jednoduchého vzorce (reputace * konverzní poměr * konstanta 400,- Kč). V našem případě tedy: reputace 1 * konverzní poměr 1 * 400 = + 400,- Kč k penězům. Po 26 kolech hra skončí a cílem je mít co největší hodnotu peněz a reputace na kontě.
75 zobrazení
Zadavatel
placeholder profil
ikona hodnoceni
24 hodnocení
členem od 6. 1. 2009
Neověřen
ikona hodnoceni
A
B
C
D
E
ikona hodnoceni
od Radim D. (7 hodnocení)
2. 1. 2017

Bezproblémové jednání, rychlá komunikace

ikona hodnoceni
od adawolfa (5 hodnocení)
2. 5. 2013

Rychlý a bezproblémový obchod i komunikace

ikona hodnoceni
od Jaroslav Dostál (52 hodnocení)
30. 11. 2011

Rychlá a dobrá dohoda, doporučuji!

Další poptávky Více