Zadejte hledaný výraz...
Jakub Glos
Webtrh.cz
Vývoj webových stránek na WordPressu a proklientský přístup pro freelancery
Třídenní infromacemi nabitý prezenční + online kurz v Praze od Webtrhu pouze za 2 871 Kč
Více informací

Vymáhání faktur po splatnosti přes DLUŽÍŠ.CZ

Tento obchod již není aktivní.

time line
založeno 24. 4. 2013
time line
0 zájemců
time line
Ochrana pomocí úschovy prostředků
Dobrý den,
nabízíme Vám pomoc při vymáhání pohledávek (nezaplacených faktur po splatnosti) zveřejněním dlužníka prostřednictvím nového projektu Dlužíš.cz, který byl v půlce dubna uveden do ostrého provozu. I přesto, že se jedná o zcela nový projekt, tak se již zveřejnilo slušné množství pohledávek a některé z nich jsou po 1 týdnu zveřejnění již zaplaceny.
Princip fungování Dlužíš.cz:
Věřitel se zaregistruje vyplněním krátkého formuláře a zveřejní svého dlužníka s jeho nezaplacenými fakturami po splatnosti. Vložením dlužníka a jeho pohledávky se automaticky vygeneruje "karta dlužníka" (osobní webová stránka dlužníka), která je zoptimalizovaná na klíčová slova (jméno dlužníka, IČ dlužníka). V případě zadání klíčového slova do vyhledavače, vyskočí karta dlužníka na prvních místech vyhledávání. Dlužník se většinou sám najde na internetu a v případě, že mu stále záleží na dobré pověsti, tak dluh začne řešit. Kdyby se dlužník sám nenašel, tak jednou z funkcí Dlužíš.cz je odeslání oficiálního oznámení o zápisu do registru dlužníků a to jedním kliknutím v administračním účtu věřitele.
Jako přiklad uvádím několik vyhledávání dle klíčových slov dlužníka:
dlužník HZ Moravia s.r.o. (Seznam.cz)
dlužník A&V Trading s.r.o. (Google.cz)
Proč by jste měli zveřejnit své dlužníky a nezaplacené faktury po splatnosti?
Protože projekt Dlužíš.cz Vám poslouží jako zbraň proti neplatiči. Představte si, že Vašim dlužníkem je společnost, která získává zakázky převážně z internetu a Vy (věřitel) se postaráte o to, že tato společnost bude zveřejněna jako dlužník právě zde na internetu. S velkou pravděpodobností bude karta dlužníka ve výsledcích vyhledávání na lepších pozicích než samotná firemní webová stránka dlužníka.
Co když nemáte žádné faktury po splatnosti?
V případě, že nemáte žádné pohledávky, které by jste mohli zveřejnit, tak i Vy můžete Dlužíš.cz pravidelně navštěvovat. Každý den je do našeho projektu zapsán nový dlužník a seznam se tak rozrůstá. Na našem webu najdete vyhledávání dlužníka podle různých klíčových slov. Můžete si tak, před uzavřením obchodu anebo prodejem zboží na fakturu, ověřit svého budoucího zákazníka.
Ochrana před zneužitím projektu Dlužíš.cz?
Našim cílem je vlastnit a provozovat seriózní projekt, který bude mít určitou úroveň a proto jsme znemožnili zveřejnit dlužníka anonymně. Vložit pohledávky je možné až po registaci, kterou jsme ještě z bezpečnostních důvodů omezili pouze na podnikatelské subjekty. Ověřujeme existenci IČ věřitele i dlužníka a hlavně ověřujeme existenci samotného věřitele, který zodpovídá za vložení oprávněné pohledávky.
Co je oprávněná pohledávka?
Do projektu vkládejte prosím pouze ověřené pohledávky. Za takovou pohledávku se považuje například nezaplacená faktura po splatnosti, bez podání reklamace dlužníka a za předpokladu, že Vy jako věřitel vůči dlužníkovi nemáte žádné jiné nevyřízené pohledávky.
Koho můžete zveřejnit na Dlužíš.cz?
Určitě se ptáte sami sebe zda je vůbec legální dlužníka zveřejnit. Ano je to samozřejmě legální ale i zveřejnění dlužníka musí mít svá pravidla.
Zveřenění dlužníka jako právnické osoby ... firemní údaje nejsou považovány za údaje osobní a proto se k nim nevztahuje ochrana osobních údajů. V připadě, že je pohledávka oprávněná můžete dlužníka jako právnickou osobu zveřejnit bez právních následků.
Zveřejnění dlužníka jako podnikající fyzické osoby ... bohužel na podnikající fyzické osoby se vztahuje ochrana osobních údajů. I přesto však můžete takového dlužníka zveřejnit, pokud do svých smluvních podmínek (například VOP na eshopu) uvedete, že zákazník v případě nezaplacení faktury může být zveřejněn jako dlužník na webu Dlužíš.cz
Jaký je náš cíl s Dlužíš.cz?
Našim cílem s projektem Dlužíš.cz je zlepšit platební morálku společností a živnostníků v ČR.
Vaše otázky rád zodpovím přímo na webu www.dluzis.cz v pravém dolním rohu stránky, kde je chat okénko pro online komunikaci.
Petr Brzobohatý
www.dluzis.cz
info@dluzis.cz
+420 774 230 555
46 zobrazení
Zadavatel
placeholder profil
ikona hodnoceni
0 hodnocení
členem od 16. 2. 2013
Neověřen
ikona hodnoceni
A
B
C
D
E
Uživateli zatím nebyla udělena žádná hodnocení.

Další nabídky Více