Zadejte hledaný výraz...

Obchodní snídaně pro freelancery s hostem: Tomáš Hajzler (Svoboda v práci) ve Viva Ostrava

VivaOstrava
verified
rating uzivatele
9. 4. 2013 12:12:45
Ve Vivě děláme jednou měsíčně - vždy druhou středu v měsíci @PŘIPOJ SE. Tuhle neformální snídani manažerů, talentů, podnikatelů a zajímavých lidí a hostů si nenecháváme ujít ani my, z Vivy. Aktuální další snídaně je ve středu 10. 4. 2013, další, prosím, sledujte na www.vivaostrava.cz v sekci Kalendář. REZERVACE: ahoj@vivaostrava.cz
TENTOKRÁT PŘEDSTAVÍME HOSTA SVĚTOVOU ŠPIČKU A KOUČE TOMÁŠE HAJZLERA (WWW.PEOPLECOMM.CZ A WWW.SVOBODAVPRACI.CZ) A NA SNÍDANI VYJÍMEČNĚ PŘIPRAVUJEME SMOOTHIE KOKTEJLY!
Taková ranní snídaně při sluníčku ve Vivě. Setkávají se zde stálí i noví lidé, kteří přivedou zajímavého hosta a povídají o své firmě, o sobě a svém produktu. Docela se nám daří být neformální i spontánní, i když máme rozvrh :): Začínáme v 8:15 a končíme v deset. Kdo má čas, může zůstat déle v neformální diskuzi.
@Program:
8:15 Příchod a pohoda, Snídaně.
8:30 Začátek @Připoj se, představování se navzájem v kruhu
8:50 Dvouminutová prezentace firmy/hnutí/podniku každého účastníka
9:10 Dvouminutová prezentace 1 vybraného produktu každého z nás
9:30 Zajímavý host: Vybíráme na každou snídani jednoho hosta, který udělá šestiminutové školení pro všechny, které nenudí (to, co nám může všem přinést užitek- o kávě, o víně, o online marketingu 6 min)
9:40 Sdílení kontaktů, inspirací, dohodnutí obchodních schůzek a výměna
10:00 Konec @Připoj se, kdo chce, může ještě pobýt nebo se na rezervaci rezervovat na příští Snídani @Připoj se
9. 4. 2013 12:12:45
https://webtrh.cz/diskuse/obchodni-snidane-pro-freelancery-s-hostem-tomas-hajzler-svoboda-v-praci-ve-viva-ostrava/#reply888417
Pro odpověď se přihlašte.
Přihlásit