Zadejte hledaný výraz...

Kritika nového portálu Chcidoktora.cz

Chcidoktora.cz
verified
rating uzivatele
(2 hodnocení)
30. 3. 2013 19:02:17
Dobrý den,
chtěli bychom se Vás zde zeptat, co si myslíte o designu chcidoktora.cz a celkovém webu. Není ještě 100% dodělaný. Měla by to být konkurence pro web znamylekar.cz, tedy sjednání návštěvy u lékaře online + katalog lékařů + hodnocení lékařů. Nabízíme navíc lékařům správu veškeré agendy jak online návštěv, tak všeho ostatního pod jedním účtem, tedy takový organizér s možností nastavit volné termíny pro online rezervace pacientů. Chtěli bychom se také zeptat, co si myslíte o registraci pacientů - ověřění telefonního čísla a další konkrétní údaje bychom chtěli mít především z toho důvodu, aby lékaři věděli, kdo si schůzku objednává a měli větší jistotu, že se nejedná o podvodnou rezervaci - na druhou stranu pro pacienty to může být problém...co si o tom myslíte? Chtěli bychom motivovat návštěvníky k zanechání recenzí na lékaře, aby se na portále něco dělo než získáme lékaře používající online kalendáře, udělali jsme i soutěž o iPhone 5, ale zatím bez úspěchu, jak byste postupovali v naší situaci Vy? Přijde Vám přidání recenze zbytečně komplikované pro nového návštěvníka?
Děkujeme za názory
30. 3. 2013 19:02:17
https://webtrh.cz/diskuse/kritika-noveho-portalu-chcidoktora-cz/#reply884702
Nishkam
verified
rating uzivatele
(3 hodnocení)
30. 3. 2013 19:21:09
Dobry, ale bude zalezet na naplnenosti databaze. Mne na hlavni strance matou 2 formulare - vpravo nahore a pak niz Najdi odbornika. Nevim jak vlastne mam hledat - ten druhy formular bych zrusil.
Kdyz jsem zadal PSC 36452, tak mi zobrazilo mapu Ukrajiny :) 364 52 uz bylo lepsi, ale zadneho doktora nenaslo. Mozna by to chtelo ukazat toho nejblizsiho
---------- Příspěvek doplněn 30.03.2013 v 19:29 ----------
Na HP vlevo "Přidejte hodnocení svého lékaře" vypada jako tlacitko, ale kdyz klikam na nej nic se nedeje. Jak mam tedy vyhrat toho iPhona? :)
Texty na konci stranky bych osobne taky prepsal, napr. misto
- "Chcidoktora.cz nabízí možnost spolupráce každému, kdo má chuť objevovat nové možnosti a poznat nové lidi. Chcidoktora.cz je zde pro Vás!"
bych tam dal neco jako
- "Nabizime spolupraci na rozšiřování databáze lékařů. Odmena - 300 Kc za 1 registraci"
Pak tlacitko "Chcidoktora.cz informace" -> "Registrace pro spolupraci" atd. atd.
30. 3. 2013 19:21:09
https://webtrh.cz/diskuse/kritika-noveho-portalu-chcidoktora-cz/#reply884701
SilvieLuisa
verified
rating uzivatele
30. 3. 2013 22:03:56
Když zadám do toho systému jen směrovák, ukáže mi to nějakou Ameriku. Ale o to až tak nejde. Neumím si představit, že se toto bude dít online nějak masově. 1. Většina lékařů používá papírový diář, 2. ono nejde jen o to prsknout se na nějaký termín, většinou ten doktor třeba objedná člověka na kontrolu za dýl, ale někoho, kdo má vážný problém, někam vmáčkne, 3. někoho třeba bude vyšetřovat nalačno nebo brát krev a tak ho musí vzít na ráno... a to ten pacient neposoudí, ale když se dovolá po telefonu, tak to třeba vyjde z diskuze najevo.
Obecně, ač jsem velká příznivkyně pokroku, technologií, datové integrace atd., toto vidím dost skepticky. Myslím,aktuální situace, kdy si to lékaři řeší individuálně, funguje dobře. Někteří lékaři si s PC rozumí, posílají maily, updatují si stránky atd. a ti, kteří to mají ještě na papíře nebo v nějakém DOSu, tak ti asi jen tak nepřejdou...
30. 3. 2013 22:03:56
https://webtrh.cz/diskuse/kritika-noveho-portalu-chcidoktora-cz/#reply884700
Chcidoktora.cz
verified
rating uzivatele
(2 hodnocení)
31. 3. 2013 16:04:22
Na směrovacím čísle děláme, prozatím jsme napsali pouze "Zadejte město"...na úpravě textů také pracujeme...ale z testování nám ze 100 návštěvníků (zhruba 60% přes facebook ads a 40% přes Sklik na hodnocení lékařů apod.) nezanechal hodnocení ani jediný...co se fungování celé té myšlenky online rezervací týče - když se kouknete na zocdoc.com, doxter.de, u nás nyní začíná to samé znamylekar.cz tak jde vidět, že to opravdu funguje, a že o to určití lékaři zájem mají, ne všichni, ale i ten zlomek z celku stačí, aby byl projekt výdelečný...Takže o tu myšlenku projektu nám nejde..spíš bychom chtěli nějak efektivněji získávat recenze, návštěvnost zatím pouze přes PPC reklamy, ale i tak, ze 100 lidí ani jeden nezanechá recenzi, i přesto, že v GA vidíme, že se na konkrétní profil lékaře, kterého hledají návštěvníci, dostanou...Takže teď kde je ten problém, který návštěvníky odradí?
Děkujeme za další názory
31. 3. 2013 16:04:22
https://webtrh.cz/diskuse/kritika-noveho-portalu-chcidoktora-cz/#reply884699
SilvieLuisa
verified
rating uzivatele
3. 4. 2013 10:46:19
Budu hádat:
1. K přidání recenze se musíte přihlásit nebo se zaregistrovat. To se asi hned tak někomu nechce, přeci jen to asi není diskuzní fórum, kde ti lidi budou odteď trávit nejedno odpoledne. Navíc je to tam kdesi dole vpravo... a není moc velká motivace to vyplňovat, kdyby se každý měsíc losovala cena, tak třeba by se někdo chytil.
2. Možná je to blbost, ale... co z toho budu mít, když napíšu, že moje zubařka je naprosto skvělá? Přijde za ní další hromada lidí a já budu místo 3 měsíců čekat na půl roku? A abych napsala někomu něco negativního, to už by musel být fakt průser.
3. 4. 2013 10:46:19
https://webtrh.cz/diskuse/kritika-noveho-portalu-chcidoktora-cz/#reply884698
Pro odpověď se přihlašte.
Přihlásit