Zadejte hledaný výraz...
Jakub Glos
Webtrh.cz
Vývoj webových stránek na WordPressu a proklientský přístup pro freelancery
Třídenní infromacemi nabitý prezenční + online kurz v Praze od Webtrhu pouze za 2 871 Kč
Více informací

Kdo vytvoří slidery 900×470 px pro web

Dobry den,
pro web s prezentaci firmy zabyvajici se alarmy a kamerovymi systemy hledam sikovneho grafika, ktery by mi namaloval slidery na uvodni stranku. Jedna se o rozmer 900 x 470 a je to 5 obrazku.
Jde o web s prezentaci zabezpecovaci techniky, takze by to mely byt slidery :
- ALARMY : v pozadi domek a v ruce mobil, kde sviti - Vola ALARM
- KAMERY : nejake skladovaci, nebo vyrobni prostory a v rohu mobil, tablet a pocitac s obrazkem z kamer
- OVLADANI : vjezdova brana domu a v ruce mobil s napisem Volam BRANA - znazornujici jak tim mobilem otevira ta vrata
- BYTOVE DOMY : panelovy dum a vstupni prostory - zvonky, ovladani dveri priveskem misto klicu a kamery do vytahu + spolecnych prostor
- PRODEJ / PRONAJEM : posledni slider by mel znazornovat nasi obchodni cinnost - prodej komponent a pronajem alarmu na stavby - navrhuji treba v pozadi stavbu a kutila, znazornujici jak stavebnika, ktery potrebuje pujcit alarm, tak kutila, ktery si jej namontuje sam a chce koupit komponenty
Vice informaci zaslu pres PM. Mohu zaslat odkaz na design webu, abyste to dokazali lepe barevne zapasovat, melo by to byt ladene do sede a cervene a rozhodne nepusobit detinsky - zadni zlodeji s pytlem pres rameno, apod.
Kladu duraz na cenu, takze nabidky za 2000Kc ani nezasilejte.
Soucasne ale rovnou rikam, ze otevrit GIMP, naplacat do nej 5 obrazku z googlu umim taky a pouzivat kouzelnou hulku a s jeji pomoci "nahazet" na podklad zubate obrazky zlodeje s pytlem pres rameno snad zvladnou dnes uz i male deti.
Vim, ze rozpocet neni zavratny, ale pro grafika, ktery ma cit pro barvu a dobre napady, to nemuze byt prace na cely den. Idealni pro studenta, ktery ovlada dobre nejaky graficky program a chce si behem vikendu vydelat nejake penize cinnosti, ktera ho bavi. Pokud budu spokojen, mel bych zajem o dalsi bannery a slidery i na me dalsi weby - prubezne umistuji v prubehu celeho roku.
Protoze reference mate vsichni krasne, ale ne kazdy pochopi zadani, prosim, pokud mate zajem, napiste predstavu o cene, zaslu Vam odkaz na web, at vite, kam ma obrazek zapadat a pak si vyberte jeden slider, namalujte mi svou predstavu a zaslete. Nejlepsi navrh si vyberu pro realizaci zakazky.
P.S. nerozhoduji stokoruny ale nejlepsi pomer CENA / kvalita
4 zobrazení
Zadavatel
placeholder profil
ikona hodnoceni
1 hodnocení
členem od 15. 7. 2011
Neověřen
ikona hodnoceni
A
B
C
D
E
ikona hodnoceni
od Lucie Formanová (7 hodnocení)
29. 4. 2013

Velmi příjemná spolupráce, skvělá domluva, rychlá platba. Mohu jen doporu

Další poptávky Více