Zadejte hledaný výraz...

Prosím o kritiku

Dobrý den,
prosím o kritiku webu http://www.m-comp.cz jak z hlediska designové (free šablona s pár úpravami) tak obsahové stránky webu. Jde mi o to, aby stránky vypadaly co nejreprezentativněji, obsah byl srouzumitelný i pro laika a web vzbuzoval důvěru v záklazníkovi. V podstatě jde o prezentaci služeb a referencí pro zákaníky s kterými komunikuji osobně. Zároveň, ale mají být přehledné i pro nově příchozí potenciální zákazníky - vše na jednom místě, minimum kliknutí pro nalezení potřebné informace.
Děkuju :-)
6. 11. 2012 14:42:55
https://webtrh.cz/diskuse/prosim-o-kritiku-9/#reply828685
možná se Vám to nebude líbit ale co se týče grafiky tak je web totálně nepřehledný (šedé písmo na šedivém pozadí se prostě slévá dokupy). Stačí aby návštěvníkovi vašich stránek jen trochu zasvítilo slunce do monitoru a nebude vidět na vašem webu nic a půjde pryč. co se týče obsahu určitě by je chtělo upravit tak aby se ty služby prodávali samy. Chybí mi tady ceník služeb, aspoň nějaký základní.
Trochu z technického hlediska Joomla 1.5 na které to máte v tuto chvíli postavené je už docela zastaralá a web tak spíš než aby přitahoval zákazníky tak je bude odpuzovat jelikož vypadá staře a informace na něm můžou tím pádem taky strácet na aktuálnosti.
Pokud chcete nějaký modernější vzhled koukněte se třeba na templaty JoomlArt nebo Gavick.com mají výborné templaty pro Joomlu ve které se asi vyznáte a pracujete s ní.
V tuto chvíli se dají bezproblému najít na netu i free templaty pro Joomlu 2.5tku pokud nechcete za ní platit.
6. 11. 2012 15:44:00
https://webtrh.cz/diskuse/prosim-o-kritiku-9/#reply828684
Néé, jsem za každý názor rád, kdybych jej nechtěl respektovat, tak se na něj neptám :-) Samozřejmě že jsem nečekal, že web bude bezchybný, děkuju za upozornění, o té J1.5 vím, je to spíš má lenost, rozhodně udělám upgrade, nečekal jsem, že na to někdo bude koukat, tak jsem to odkládal. Ten ceník ještě promyslím, nemám ho tam kvůli konkurenci, snažil jsem jej nahradit formulářem pro spočítání ceny služeb, nicméně vím, že to může být spíš odrazující, taky bych rači věděl cenu hned, než čekat kdy a jestli vůbec někdo odpoví. Ten design se mi celkem líbí, ale je dost možné že s jiným nastavením barev monitoru se text ztrácí, zkusím na tom taky zapracovat. Děkuju :-)
6. 11. 2012 15:56:13
https://webtrh.cz/diskuse/prosim-o-kritiku-9/#reply828683
Jestli chcete zůstat u té barevné kombinace a chcete modernější web i vzhled který bude responsibilní tak doporučuji tento template. Myslím si že z malými úpravami v css by ste docílil mnohem většího efektu než s nynější verzí vašeho webu.
6. 11. 2012 16:04:27
https://webtrh.cz/diskuse/prosim-o-kritiku-9/#reply828682
Michal
verified
rating uzivatele
(9 hodnocení)
6. 11. 2012 16:56:39
Spravujete výpočetní techniku, vyrobíte lidem stránky s RS za 1500, nainstalujete CCTV a IP kamerové systémy, navrhnete líbivý design a dokonce i elektrotechnické zabezpečení domu? Hmmmm... Přesně tohle ve mě vzbuzuje důvěru. //ironie
Příliš mnoho textu a je dost malý, rotor rotuje dost rychle a na stránkách není víceméně nic co by mě nějak nadchlo. Na firmu která dělá elektro zabezpečení to je solidní. Na firmu, která děla www stránky a design je to dost slabý.
6. 11. 2012 16:56:39
https://webtrh.cz/diskuse/prosim-o-kritiku-9/#reply828681
Spravujete výpočetní techniku, vyrobíte lidem stránky s RS za 1500, nainstalujete CCTV a IP kamerové systémy, navrhnete líbivý design a dokonce i elektrotechnické zabezpečení domu? Hmmmm... Přesně tohle ve mě vzbuzuje důvěru. //ironie
Njn, jenze co delat, kdyz tohle vse delame? V oblasti zabezpecovacich systemu (CCTV, EZS, atd.) mam ja osobne dlouholetou praxi a skutecne zabezpeceni realizujeme, takze jej chci na webu uvest. To same napr. TV rozvody (skutecne realizujeme zakazky z teto oblasti), stejne jako jsme schopni udelat web na RS Joomla za 1500Kc (z hotove sablony za predpokladu dodani vsech textu a obsahu 4 stran, je to prace na 3 hodiny za ktere by mi byla hamba inkasovat 10 000 jako za web, kde delame i grafiku). Skutecne mam (dle meho) dobreho, profesionalniho grafika a kodera, ktery je schopen hodne veci realizovat. Ja sam delam IT, datove site (nekolik let jsem delal spravu IT pro jednu z nejvetsich firem v kraji - sam), CCTV i EZS. Tech sluzeb je skutecne hodne, chapu, ze v nekom to muze budit neduveru (neco jako ze delame hodne veci a nic poradne), ale myslim si, ze vsechny delame tak, ze odchazime od spokojeneho zakaznika, ktery naopak, kdyz vidi, ze delame i dalsi veci, ozve se i s dalsimi zakazkami treba z uplne jine oblasti (Dozenu-li to do extremu, tak jednou jsme u zakaznika delali CCTV, druhy den jsme pokladali plovoucku - to uz neprezentuju, to by byl opravdu extrem). Ptam se tedy, pokud to ve Vas takto vzbuzuje neduveru, mam praci mimo obor IT smazat nebo zaclenit nekam jinam (Kam? Dalsi web?).
---------- Příspěvek doplněn 06.11.2012 v 23:28 ----------
Pokud se priklonim k prepracovani webu (nad cimz jsem premyslel uz drive), co treba tenhle design? Libi se mi weby tohoto typu (banner, pod nim sloupce s kategoriemy jako rozcestnik). Ten co nabizel puvodne BMWdejf se mi zda moc velkej, co se tyce scroolovani (ale dekuju za navrh).
6. 11. 2012 22:31:19
https://webtrh.cz/diskuse/prosim-o-kritiku-9/#reply828680
Pro odpověď se přihlašte.
Přihlásit