Zadejte hledaný výraz...
Jakub Glos
Webtrh.cz
Vývoj webových stránek na WordPressu a proklientský přístup pro freelancery
Třídenní infromacemi nabitý prezenční + online kurz v Praze od Webtrhu pouze za 2 871 Kč
Více informací

FullPocket.eu – postupné vytvoření finanční stability

Web samozřejmě není dokončený ani zdaleka, ale chci se zeptat co všechno by se dalo využít dlouhodobě jako pasivní příjem, což bude hlavní informační téma v kategorii "Příjem". Já mám takovýto příjem zajištěný pomocí inv. fondů, služeb Svižně.cz atd. ale dle Vás, co by jste poradili lidem jako další pasivní příjem, který je opravdu dlouhodobě zajistí? Klidně kombinace více způsobů tvorby pasiv, jde o to, aby pasiva pokryla běžnému člověku alespoň některé základní účty. pokud se tomu bude věnovat více, bude samozřejmě mít pokryto prakticky vše i bez normálního zaměstnání či podnikání, ale chci to připravit pro lidi, kteří se chtějí stabilizovat a i v případě ztráty zaměstnání budou mít pokrytý alrespoň nájem, energie a nějakou kačku pro sebe jestli mi rozumíte.
adresa webu: http://fullpocket.eu
31. 8. 2012 00:07:34
https://webtrh.cz/diskuse/fullpocket-eu-postupne-vytvoreni-financni-stability/#reply802807
Martin
verified
rating uzivatele
31. 8. 2012 08:16:49
Prosímtě udělej to klasicky na WordPressu, alespoň zpočátku tam všude necpi reklamu a zamysli se, co by měl takový člověk vidět. Jako pasivní příjem si z úroků na spořícím účtu vážně nezajistím!
31. 8. 2012 08:16:49
https://webtrh.cz/diskuse/fullpocket-eu-postupne-vytvoreni-financni-stability/#reply802806
Pasivní příjem nikdy nebude fungovat bez počáteční investice. Můžeš koupit cokoliv co generuje nějaký příjem bez aktivní činnosti - akcie (dividenda, růst ceny), nemovitost (renta z pronájmu), podíl v sro atd. nebo uložit do nějakého investičního produktu. Všechno ti může přinášet zisk, ale taky nemusí, záleží na riziku. Jinak ten web vypadá dost zoufale.
31. 8. 2012 08:50:43
https://webtrh.cz/diskuse/fullpocket-eu-postupne-vytvoreni-financni-stability/#reply802805
Pro odpověď se přihlašte.
Přihlásit