Zadejte hledaný výraz...
Jakub Glos
Webtrh.cz
Vývoj webových stránek na WordPressu a proklientský přístup pro freelancery
Třídenní infromacemi nabitý prezenční + online kurz v Praze od Webtrhu pouze za 2 871 Kč
Více informací

Kritika designu kuchyňského studia

Caspy
verified
rating uzivatele
(3 hodnocení)
18. 7. 2012 21:20:17
Hezký den,
prosím o kritiku redesignu tohoto webu http://aazinteriery.cz/.
18. 7. 2012 21:20:17
https://webtrh.cz/diskuse/kritika-designu-kuchynskeho-studia/#reply786487
Václav Šťastný
verified
rating uzivatele
18. 7. 2012 21:29:26
Redesign se určitě vydařil, grafický zpracování je příjemný a na můj vkus moc pěkný. Jediný co bych vytknul je ta orandžová šipka pod aktivní položkou a přechod pod telefonem a mailem. Ty čtyři akce bych nějak zvýraznil a obsah ještě trochu odsadil od menu.
Povedená práce ;).
18. 7. 2012 21:29:26
https://webtrh.cz/diskuse/kritika-designu-kuchynskeho-studia/#reply786486
Caspy
verified
rating uzivatele
(3 hodnocení)
18. 7. 2012 21:34:34
Napsal acnew;820783
Redesign se určitě vydařil, grafický zpracování je příjemný a na můj vkus moc pěkný. Jediný co bych vytknul je ta očandžová šipka pod aktivní položkou a přechod pod telefonem a mailem. Ty čtyři akce bych nějak zvýraznil a obsah ještě trochu odsadil od menu.
Povedená práce ;).
Díky, se vším máš pravdu. Celý je to nahoře na sobě jakýsi napláclý, teď to vidím.
18. 7. 2012 21:34:34
https://webtrh.cz/diskuse/kritika-designu-kuchynskeho-studia/#reply786485
Michal
verified
rating uzivatele
(9 hodnocení)
18. 7. 2012 21:38:18
Pěkná práce, i mě se moc líbí :). Jediné co mi tam trochu nesedí je patička (mám na mysli ty tlačítka à la menu). A ještě jeden detail: Myslím, že telefonek by vypal přirozenějš kdyby byl o 180° pootočený :D.
18. 7. 2012 21:38:18
https://webtrh.cz/diskuse/kritika-designu-kuchynskeho-studia/#reply786484
Caspy
verified
rating uzivatele
(3 hodnocení)
18. 7. 2012 21:41:42
Napsal Mythic;820790
Myslím, že telefonek by vypal přirozenějš kdyby byl o 180° pootočený :D.
To máš recht :) Jinak díky.
18. 7. 2012 21:41:42
https://webtrh.cz/diskuse/kritika-designu-kuchynskeho-studia/#reply786483
svorc.com
verified
rating uzivatele
(3 hodnocení)
18. 7. 2012 21:46:15
Super dizajn, mne sa to velmi paci. :)
18. 7. 2012 21:46:15
https://webtrh.cz/diskuse/kritika-designu-kuchynskeho-studia/#reply786482
David Musil
verified
rating uzivatele
(68 hodnocení)
18. 7. 2012 23:06:55
za mě taky kladný hlas :-)
18. 7. 2012 23:06:55
https://webtrh.cz/diskuse/kritika-designu-kuchynskeho-studia/#reply786481
Dominik
verified
rating uzivatele
(20 hodnocení)
18. 7. 2012 23:36:51
Vypadá to pěkně, ale kraje knihy jsou trošku máznuté.
18. 7. 2012 23:36:51
https://webtrh.cz/diskuse/kritika-designu-kuchynskeho-studia/#reply786480
Petr Zachrdla
verified
rating uzivatele
(1 hodnocení)
18. 7. 2012 23:47:32
Líbí. Jen odsazení mezi menu a textem bych zvětšil cca na dvojnásobek, aby to dýchalo. Dole máš pěkné kuchyňské linky. Proč to shazujete slevami? Vždyť to bude v cenové kategorii, kde lidi už nejsou tak citliví na cenu.
Grafické zpracování: 8 z 10
Kreativní zpracování: 7 z 10
Komunikační strategie: 4 z 10 (není mi moc jasné komu je to určeno. sektorové a zakázkové kuchyně mívají diamterální cenový rozdíl a také cílovou skupinu zákazníků)
EDIT: záhlaví - vím, že jsi to chtěl ozvláštnit, ale je to takový divný úhel, u kterého je vidět chyba (resp. tech. řešení) monitoru. nešlo by s tím něco udělat?
18. 7. 2012 23:47:32
https://webtrh.cz/diskuse/kritika-designu-kuchynskeho-studia/#reply786479
Mě se to líbí opravdu moc. Graficky je to kvalitně zpracované, originální a jednoduché. Jediné co by mě zajímalo: Jak hodláš nakódovat šikmé pozadí v hlavičce tak, aby se to roztahovalo / kopírovalo na šířku dle rozlišení monitoru?
19. 7. 2012 00:15:54
https://webtrh.cz/diskuse/kritika-designu-kuchynskeho-studia/#reply786478
Václav Šťastný
verified
rating uzivatele
19. 7. 2012 00:19:11
Třeba to nehodlá kódovat. :)
19. 7. 2012 00:19:11
https://webtrh.cz/diskuse/kritika-designu-kuchynskeho-studia/#reply786477
Petr Zachrdla
verified
rating uzivatele
(1 hodnocení)
19. 7. 2012 00:20:03
Napsal shortyx;820852
Mě se to líbí opravdu moc. Graficky je to kvalitně zpracované, originální a jednoduché. Jediné co by mě zajímalo: Jak hodláš nakódovat šikmé pozadí v hlavičce tak, aby se to roztahovalo / kopírovalo na šířku dle rozlišení monitoru?
v dnešní době, kdy se dávají na pozadí různé velké fotky bych to neviděl jako problém. šířka 1500px a hotovo.
v mém oblíbeném středisku to taky neřeší. http://www.skiamade.com/de/summer, http://www.skiamade.com/de/winter ;o)
na většině monitorů a ntb to bude ok.
19. 7. 2012 00:20:03
https://webtrh.cz/diskuse/kritika-designu-kuchynskeho-studia/#reply786476
800XE
verified
rating uzivatele
(8 hodnocení)
19. 7. 2012 01:42:23
Jak hodláš nakódovat šikmé pozadí v hlavičce tak, aby se to roztahovalo / kopírovalo na šířku dle rozlišení monitoru?
Třeba takhle(jenom nástřel) ;-)
19. 7. 2012 01:42:23
https://webtrh.cz/diskuse/kritika-designu-kuchynskeho-studia/#reply786475
Joom
verified
rating uzivatele
(15 hodnocení)
19. 7. 2012 05:19:37
Obsahová část je hodně nalepená na levé menu. Potom jsem nepochopil proč jsou obrázky v obsahu tak divně uříznuté tou horizontální linkou. Ta stará kuchyň v headeru je hrozná - nového návštěvníka, který nemusí hned po návštěvě stránky pochopit, že to jsou stránky kuch. studia spíš odradí, než že by si chtěl vybrat kuch. linku novou nebo může nabýt dojmu, že jde o stránky s pronájmem staré chaty v lese. Celkově mě ten header připadá divný - zbytečně roztažený málo navigace, která pak musí být ve footeru?
Fotogalerii referencí bych dal spíš nahoru do menu - je schovaná dole.. kam nemusí dorolovat každý.
19. 7. 2012 05:19:37
https://webtrh.cz/diskuse/kritika-designu-kuchynskeho-studia/#reply786474
Petr Holub
verified
rating uzivatele
(4 hodnocení)
19. 7. 2012 09:42:41
Možná to tu už padlo ale mě tam nesedí ten - v podstatě nijak nedesignovaný seznam v menu s defaultními odrážkami. Třeba by pomohlo je jen změnit na list-style:square; a jinou barvou. Jinak moc hezký
19. 7. 2012 09:42:41
https://webtrh.cz/diskuse/kritika-designu-kuchynskeho-studia/#reply786473
Pro odpověď se přihlašte.
Přihlásit