Zadejte hledaný výraz...
Jakub Glos
Webtrh.cz
Vývoj webových stránek na WordPressu a proklientský přístup pro freelancery
Třídenní infromacemi nabitý prezenční + online kurz v Praze od Webtrhu pouze za 2 871 Kč
Více informací

Najde se sponzor galerie?

Tomasz Nawrat
verified
rating uzivatele
(3 hodnocení)
14. 3. 2012 02:32:11
Zdravím všechny webtržníky.
Říkejte mi blázen, ale již delší dobu přemýšlím o založení galerie pro mladé umělce. Vystavovali by zde umělci, ať už malíři, sochaři, výtvarníci či básníci, svá díla. Obrazy, sochy, instalace, básně psané na stěnách. Prostě taková galerie současného umění, která by ale zároveň byla střídmě jednoduchá. Registruji malý zájem o díla začínajících umělců a myslím si, že je tomu tak všude. Šlo by o jejich propagaci, zároveň by to určitě byla prodejní galerie. V prostorách by se daly dělat i vernisáže, dokonce i pořádat i koncerty.
Touto cestou se tedy ptám, zda-li se najde někdo, lépe nějaká dobře vydělávající firma, která by měla zájem tuto aktivitu sponzorovat a podporovat. Zprvu by se jednalo o každoměsíční investice s tím, že by se to ze začátku příliš nevracelo. Proto se ptám na firmu, které by toto neudělalo přílišný problém. Potažmo bych zde mohl najít i potencionální vystavovatele.
S ohledem na diskrétnost mohu více informací poskytnout do emailu, prosím, email mi napište do PM. Je to teprve rodící se projekt, ale ptám se takto dopředu, ať vím.
Díky a hodně pracovních úspěchů.
14. 3. 2012 02:32:11
https://webtrh.cz/diskuse/najde-se-sponzor-galerie/#reply743016
Pro odpověď se přihlašte.
Přihlásit