Zadejte hledaný výraz...
Jakub Glos
Webtrh.cz
Vývoj webových stránek na WordPressu a proklientský přístup pro freelancery
Třídenní infromacemi nabitý prezenční + online kurz v Praze od Webtrhu pouze za 2 871 Kč
Více informací

PayPal problem s platbou

skranc
verified
rating uzivatele
(5 hodnocení)
9. 3. 2012 22:35:30
Potřeboval bych poradit od někoho, kdo se trochu vyzna v PayPalu. Potřebuji zaplatit cca 500Eur do Ruska. Jejich platebni brana pro kraditni karty si nerozumela s moji Visou a tak jsem se pokoušel platbu provest přes PayPal. Tento si s kartou i s příjemcem rozuměl a podařilo se mi zaplatit 100Eur. Dále mě však PayPal nepustil a požadoval ověření karty. To jsem provedl, dnes jsem zadal 4mistny kod, který jsem obdržel na vypisu a stejně se mi nedaří platbu provest.
Když se na platebni bráně příjemce odkážu, že chci zaplatit PayPalem, dostanu se na přihlašovací stránku PayPal, tam se přihlásím a PayPal mi napíše:
To complete this payment, add another debit or credit card to your PayPal account or Update your Credit Card or Debit Card
A přitom tam svítí, že mám 1 active card, ale že by ji použil to nic. Zkontroloval jsem snad všechna nastaveni, limity a pořád mi to hlásí, že je vše nastaveno, že jsem ověřený, že mám limit na cca 70 000 tak proč sakra nechce uhradit blbých 400Eur.
---------- Příspěvek doplněn 09.03.2012 v 23:22 ----------
Takze vyreseno, proste paypal zablokoval dalsi platbu kartou na stejny ucet. Proc to nechapu, dobil jsem PayPal prevodem z uctu a pak transakce probehla bezproblemu.
9. 3. 2012 22:35:30
https://webtrh.cz/diskuse/paypal-problem-s-platbou/#reply741575
Pro odpověď se přihlašte.
Přihlásit