Zadejte hledaný výraz...
Jakub Glos
Webtrh.cz
Vývoj webových stránek na WordPressu a proklientský přístup pro freelancery
Třídenní infromacemi nabitý prezenční + online kurz v Praze od Webtrhu pouze za 2 871 Kč
Více informací

E-shop evibrator.cz + licence e-commerce PRO 3.0

Tento obchod již není aktivní.

time line
založeno 3. 1. 2012
time line
0 příhozů
time line
Ochrana pomocí úschovy prostředků
Doména
Průměrná návštěvnost za posl. 3 měsíce
-
Průměrný zisk za posl. 3 měsíce
-
Typ webu
Prodám doménu evibrator.cz ( stáří 1,5 roku) + licenci od WebCzech e-commerce PRO neomezený
E-shop obsahuje již 1500 kusů zboží (fotka+název).
Grafika je dělaná na míru.
Přidám samozřejmě kontakty na dodavatele, se kterým se dá domluvit buď na dropshipping prodej, nebo normální prodej. Dodavatel je v ČR, zboží dodává do 24 hod, je tedy možný přímý prodej bez jakéhokoliv skladu.
Webhosting + doména je zaplacen do konce srpna 2012.
Původní cena licence, grafiky, aktualizace,...cca 20 000,-Kč bez DPH.
Bohužel na spuštění e-shopu nemám čas, z toho důvodu prodávám dál.
Přehled dostupných funkcí e-shopu
Špičková optimalizace pro vyhledávače:
Celý systém je od počátku programován k tomu, aby minimalizoval nutné náklady k marketingu elektronického obchodu. Optimalizace pro vyhledávače, schopnost vyhledávačů nalézt požadované zboží a načíst korektní informace patří základním kamenům úspěšného e-shopu. WebCzech E-commerce PRO 3.0 umí pracovat s klíčovými slovy, popisky, zobrazovat adresu produktu včetně kompletní cesty nejenom pomocí id a tak zvyšovat počet Vašich zákazníků a objednávek.
Systém aktivního prodeje:
WebCzech E-commerce PRO 3.0 disponuje jako jediné e-shopové řešení na trhu v ČR systémem aktivního prodeje. Tato komponenta výrazně snižuje nutné náklady na propagaci elektronického obchodu a cíleně přivádí zákazníky, kteří hledají právě to zboží, které Váš e-shop má. Díky tomu většina našich klientů měla investice do systému zpět do 2 měsíců od spuštění. Je téměř nemožné přesně popsat jak tento systém funguje, protože se skládá z více než tisícovky různých kroků, ale zjednodušeně čerpá informace z vyhledávačů o tom, co zákazníci hledají, porovnává je s tím, co e-shop prodává a pokud nalezne shodu zpětně reportuje vyhledávači, kde je možné daný produkt nalézt.
Několik příkladů zákazníků, používajících tento systém:
Manžetové Knoflíky
WWW.MANZETOVEKNOFLIKY.CZ
Optimalizace na slovní spojení: manžetové knoflíky
Umístění SEZNAM.CZ (12.7.2011): 1. pozice
Umístění GOOGLE.CZ (12.7.2011): 1. pozice z cca 524 000 nalezených
Levné tonery:
WWW.LEVNE-TONERY.COM
Optimalizace na slovní spojení: CANON PIXMA CLI-8 (konkrétní vyhledávaný toner)
Umístění SEZNAM.CZ (12.7.2011): 1. pozice
Umístění GOOGLE.CZ (12.7.2011): 1. pozice z cca 3 620 000 nalezených
Automatický export seznamu zboží do vyhledávačů:
Moderní způsob nakupování, kdy jedním kliknutím prohledáte stovky elektronických obchodů a naleznete ty, kteří mají zboží, které hledáte. Systém WebCzech E-commerce PRO 3.0 disponuje nejnovější komponentou pro spolupráci s vyhledávači zboží a distribuci vlastních produktů do výsledků vyhledávání.
Multijazyčnost / multiměnnovost novinka ve verzi 3.0
Prodáváte Své produkty i do zahraničí? Nebo chcete prodávat do zahraničí? Systém WebCzech E-commerce PRO 3.0 je připraven. Popisky a veškeré texty lze přepnout a nastavit do téměř libovolného jazyka a stejně tak umožnit zobrazení ceny i v cizích měnách (včetně měny duální – nutné pro prodej na Slovensku).
Ekonomický systém Money novinka ve verzi 3.0
Partnerem celého projektu se stala společnost CÍGLER SOFTWARE, a.s., která všem začínajícím obchodníkům dává současně s balíčkem WebCzech E-commerce PRO 3.0 plnohodnotnou licenci ekonomického software MONEY S3 START, která umožňuje zpracování účetnictví, fakturace, sklady, mzdy a spoustu dalšího.
Varianty produktu novinka ve verzi 3.0
Prodáváte zboží, kde zákazník musí vybrat některé z vlastností produktu pro uskutečnění objednávky? Systém WebCzech E-commerce PRO 3.0 podporuje neomezené množství variant produktu například tričko-XXL-modré-bavlna. Dostupné varianty lze nejenom zobrazit, ale pro každou kombinaci můžete nastavit jinou skladovou dostupnost, cenu a hlavně to, zda v této kombinaci je produkt vůbec možné dodat.
Detailní popis vlastností produktu novinka ve verzi 3.0
Ke každé kategorii, podkategorii a produktu lze zadat neomezený počet upřesňujících vlastností obsažených produktů, podle kterých je pak možné produkty filtrovat a snáze vyhledávat. Uživatelský komfort v tomto případě zajišťuje lepší pocit nakupujících zákazníků a tedy větší počet objednávek a vyšší tržby (Například Notebook – procesor – velikost paměti – velikost HDD atd.)
Akceptace platebních karet novinka ve verzi 3.0
Díky spolupráci s partnerem projektu Československou obchodní bankou, a.s. je systém WebCzech E-commerce PRO 3.0 připraven na akceptaci platebních karet VISA a MasterCard. Tato služba je všem uživatelům systému WebCzech E-commerce PRO 3.0 poskytována bez implementačního poplatku. Ušetříte tedy až 12 000Kč.
Akceptace platebních karet Vám umožní zvýšení obratů a počtu realizovaných transakcí ve Vašem elektronickém obchodě. Prostřednictvím této bezpečné a rychlé platební metody budete mít možnost rozvíjet Vaše obchodování nejen na lokálních trzích a získáte větší počet zákazníků.
PAYSEC novinka ve verzi 3.0
PAYSEC zajistí okamžité a bezpečné platby na internetu. Veškeré ovládání v češtině, jednoduché zřízení jak pro zákazníka tak pro obchodníka a jedno z nejvyšších zabezpečení elektronických plateb. PaySec je nejrychleji rostoucí platební metoda na internetu. Je to budoucnost, kterou můžete mít za speciálních podmínek ve svém e-shopu již nyní. Pomocí platební metody PaySec mohou nyní platit všichni uživatelé internetbankingu ČSOB tedy více než 1 000 000 potencionálních klientů v ČR.
Zákazníci používající systém WebCzech E-commerce PRO 3.0 dostávají slevu z poplatku za příchozí transakci, poplatek je pouze 1Kč + 1,5%. PaySec je tedy levnější než platební karty a než prémium SMS. Další nespornou výhodou pro obchodníka je on.line převod. Peníze od zákazníka máte na svém účtu ihned k dispozici a máte 100% jistotu, že zákazník má o zboží zájem.
Platba předem – automatické generování instrukcí k platbě:
Zapomeňte na složité vytváření zálohových faktur pokud chce zákazník uhradit částku za objednané zboží předem. Systém WebCzech E-commerce PRO 3.0 automaticky vygeneruje instrukce k platbě s variabilním symbolem, který umožní jednoznačnou identifikaci platby a odešle je zákazníkovi.
Nastavení poplatků za dopravu a platbu novinka ve verzi 3.0
Systém WebCzech E-commerce PRO 3.0 výrazně rozšířil možnosti nastavení poplatků za dopravu a platbu. Nyní je možné rozdělit poštovné podle hmotnosti zboží, zadat atypické ceny za dopravu u rozměrných kusů (například nábytek) nebo určit, která platba lze kombinovat s jakou dopravou. V rámci marketingových akcí můžete systém nastavit tak,aby automaticky odpouštěl poplatky, pokud zákazníkova objednávka překročí udanou cenovou hranici.
Tisk štítků na balíky:
Systém elektronického obchodu WebCzech E-commerce PRO 3.0 disponuje funkcí pro automatický tisk štítků na balíky a na balíky s dobírkou.
Podobné a související produkty:
Ke každému produktu je možné zadat produkty podobné a související, které se představují zákazníkovi a umožňují mu tak jednoduše rozšiřovat objednávku o další položky. Tento nástroj dokáže i znásobit původně zamýšlenou objednávku.
Automatická tvorba náhledů – vodoznaku:
Máte vlastní autorské fotografie a nechcete, aby si je někdo, bez Vašeho svolení, stahoval pro použití v jiných elektronických obchodech? Systém WebCzech E-commerce PRO 3.0 disponuje funkcí automatického vkládání vodoznaku přes fotografii, která mu toto znemožní a zachovává tak hodnotu Vaší práce.
Neomezený počet kategorií a podkategorií:
Pro snazší orientaci zákazníků nelimitujeme žádným způsobem počet kategorií a podkategorií díky čemuž jste schopni detailně rozdělit zboží pro intuitivní nákup. Zboží je dále možné členit podle výrobců a ke každé položce je možné zadat i dodavatele, kdy tento údaj slouží pro rychlou tvorbu objednávek na chybějící zboží.
Neomezený počet produktů (podle zakoupené varianty) a obrázků:
E-shopy postavené na systému elektronického obchodu WebCzech E-commerce PRO 3.0 zvládají vysokou zátěž, velmi vysoké počty položek zboží a dosahují výborných výsledků v zátěžových testech. Ke každému produktu je i přesto možné přidat neomezený počet obrázků aniž by se tímto krokem výrazněji snižovala rychlost načítání.
Individuální ceny, akce, slevové programy novinka ve verzi 3.0
Systém elektronického obchodu WebCzech E-commerce PRO 3.0 výrazně rozšiřuje marketingový potenciál Vašeho budoucího e-shopu. Každému registrovanému uživateli můžete na každé zboží nastavit zcela individuální cenu, nastavit slevy skupině uživatelů a připravit akční produkty až na 1 rok dopředu.
Import dat z/do ekonomických softwarů novinka ve verzi 3.0
Propojení s ekonomickým nebo účetním softwarem je základem pro rychlé zpracování objednávek úspěšného e-shopu. Již v základu systém elektronického obchodu WebCzech E-commerce PRO 3.0 disponuje propojením s MONEY S3 a STORMWARE POHODA. Propojení s dalšími systémy není většinou žádný problém.
Import dat a aktualizace ceníků a skladové dostupnosti od dodavatelů :
Systém elektronického obchodu WebCzech E-commerce PRO 3.0 disponuje již v základní verzi komponentou která umožňuje import kompletních dat od dodavatelů nebo jen například aktualizaci ceníků a skladových zásob
Skladový systém v rámci e-shopu novinka ve verzi 3.0
Rozlučte se s objednávkami na zboží, které se právě vyprodalo. Systém elektronického obchodu WebCzech E-commerce PRO 3.0 má přímo v sobě zabudován skladový modul, který jakmile klesne počet kusů na skladě pod 1 zobrazí u produktu přednastavenou informaci o nedostupnosti.
Prodej na váhu nebo na metry novinka ve verzi 3.0
Systém elektronického obchodu WebCzech E-commerce PRO 3.0 reaguje na přání našich zákazníků a umožňuje nastavení jakýchkoliv jednotek pro prodej zboží. Nyní je tak možné prodávat metrový textil, zboží na váhu a podobně.
Hromadné rozesílání e-mailových a SMS zpráv registrovaným zákazníkům
Komunikujte s Vašimi zákazníky. Systém e-mailů a SMS zpráv je umí upozornit na akční produkty a zajímavé novinky ve Všem e-shopu. Systém SMS zpráv zároveň umí upozornit provozovatele na novou příchozí objednávku.
Systém věrnostních bodů novinka ve verzi 3.0
Za každý nákup systém elektronického obchodu WebCzech E-commerce PRO 3.0 umí připočítat na konto zákazníkovi věrnostní body, které můžete dále využít pro vlastní marketingové aktivity.
Redakční systém na tvorbu WWW stránek novinka ve verzi 3.0
Součástí systému WebCzech E-commerce PRO 3.0 je i redakční systém pro tvorbu www stránek, který se hlavně využívá pro plnohodnotnou grafickou editaci informačních podstránek (Všeobecné obchodní podmínky, reklamační řád, kontakty atd.). Tento systém je však možné použít na vytvoření a následnou editaci libovolného počtu takto vzniklých www stránek. Pokud tedy nechcete přímo prodávat, můžete systém elektronického obchodu WebCzech E-commerce PRO 3.0 přepnout do módu KATALOG, kdy zákazník nemá možnost vložit zboží do košíku a mít tak plnohodnotné internetové stránky s detailní nabídkou produktů a služeb Vaší společnosti s plnou možností do nich zasahovat a přispívat.
Diskuze a hodnocení produktu novinka ve verzi 3.0
Nic není přesvědčivější než názory dalších, kteří si tento produkt koupili před Vámi. Systém elektronického obchodu WebCzech E-commerce PRO 3.0 disponuje komponentou pro diskuzní fórum ke každému prodávanému produktu. Toto forum je možné editovat provozovatelem a určit, kdo může hodnocení udělovat.
Podrobný statistický modul:
K vybudování úspěšného e-shopu potřebujete informace. Systém elektronického obchodu WebCzech E-commerce PRO 3.0 již v základu disponuje statistickým modulem, který Vám je poskytuje. Ukazuje co zákazníci hledají, statistiky objednávek, obratu a spoustu dalších důležitých informací.
Recyklační poplatky, autorské odměny
Prodáváte zboží, kde je třeba počítat s těmito poplatky. Cely systém je nastaven tak, aby korespondoval bez jakýchkoliv problémů s platnou legislativou a umožnil tak bezproblémový prodej hlavně elektro zařízení.
Export dat do externích souborů CSV:
Potřebujete stáhnout data e-shopu pro použití v externích souborech? Pomocí aplikace WebCzech E-shop manager můžete veškerá dostupná data exportovat do souboru CSV a následně zpracovávat například v Microsoft Excel a dalších softwarech jiných společností.
Export zboží na Aukro.cz novinka ve verzi 3.0
On-line prodej na aukčních serverech je motorem dnešního internetového prodeje. V rámci systému WebCzech E-commerce PRO 3.0 je integrována komponenta pro přímý export vybraných položek na nejznámější aukční server v ČR Aukro.cz
Ochrana před nesolidními zákazníky novinka ve verzi 3.0
WebCzech E-commerce PRO 3.0 je jediným systémem, který získal licenci na automatické propojení se systémem www.pozornanej.cz, který chrání elektronické obchody proti nesolidním zákazníkům, kteří nepřebírají dobírky.
Splátkový prodej novinka ve verzi 3.0
V systému WebCzech E-commerce PRO 3.0 je k dispozici splátkový prodej přes společnost Home Credit a.s., která se stala novým partnerem tohoto e-shopového systému. Každý uživatel tak získá možnost bez jakékoliv počáteční investice začít prodávat na splátky.
Systém pro velké obchodníky připravujeme
Myslíte to s internetovým obchodováním opravdu vážně, pak Vás možná bude zajímat to, že v rámci našeho e-shopu WebCzech E-commerce PRO 3.0 připravujeme nadstavbu pro velké internetové obchodníky s možností výstavby patrových e-shopů, dceřiných e-shopů propracovaného affilate systému a dalších nástrojů.
Integrace největšího affiliate systému POST AFFILIATE PRO 4.0 připravujeme
Díky dohodě s výrobcem tohoto nejpoužívanějšího systému pro správu reklamních kampaní na světě připravujeme integraci tohoto software do systému WebCzech E-commerce PRO 3.0 Díky tomuto nástroji bude možné přímo z e-shopu sledovat úspěšnost reklamních bannerů nebo například vyplácet provizi externím partnerům za přivedené zákazníky.
Cena bez DPH.
51 zobrazení
Prodejce
placeholder profil
ikona hodnoceni
9 hodnocení
členem od 26. 11. 2010
Neověřen
ikona hodnoceni
A
B
C
D
E