Zadejte hledaný výraz...
Jakub Glos
Webtrh.cz
Vývoj webových stránek na WordPressu a proklientský přístup pro freelancery
Třídenní infromacemi nabitý prezenční + online kurz v Praze od Webtrhu pouze za 2 871 Kč
Více informací

Hledám jednoduchý nástroj na správu ploch (AdRotate)

Petr Homoky
verified
rating uzivatele
(7 hodnocení)
1. 1. 2012 13:55:48
Dobrý den.
Řeším takový menší problém. Mám tři menší weby, s denní návštěvností do 500 lidí denně. Na každém z těch webů je nahozený Wordpress. Ve wordpressu mám skvělý plugin na správu reklamního prostoru s názvem AdRotate.
Chtěl bych se zeptat, zda-li neznáte nějak stejně jednoduchý avšak účinný systém, který by byl nějak centralizovaný, což znamená, že bych mohl z jednoho místa ovládat všechny reklamní plochy najednou.
V tomto předešlém tématu se některé systémy zmiňovali, avšak pro mou potřebu jsou pro začátek až příliš složité na implementaci. Například mi stačí, když všechny kampaně vytvářím sám, nepotřebuji aby měl každý inzerent svůj vlastní účet.
Jen tak mě napadlo jedno možné řešení, avšak nevím, jestli je správné a zcela možné: Rád bych využíval dále AdRotate, ale rád bych měl pouze jednu administraci pro všechny plochy. Napadlo mě nainstalovat na nějaké subdoméně čistý wordpress a tam nainstalovat tento plugin. Vytvořit speciální šablony, prázdné strany s vlastním URL, kde by byl pouze vyvolán banner v dané skupině. Potom by stačilo zobrazit pouze daný banner pomocí iframe na dané stránce. Myslíte, že by to něčemu mělo vadit? Mělo by to nějaký negativní vliv?
Těším se na vaše názory a šťastný Nový rok.
1. 1. 2012 13:55:48
https://webtrh.cz/diskuse/hledam-jednoduchy-nastroj-na-spravu-ploch-adrotate/#reply711882
Pro odpověď se přihlašte.
Přihlásit