Zadejte hledaný výraz...
Jakub Glos
Webtrh.cz
Vývoj webových stránek na WordPressu a proklientský přístup pro freelancery
Třídenní infromacemi nabitý prezenční + online kurz v Praze od Webtrhu pouze za 2 871 Kč
Více informací

Hledáme programátor se znalostí PHP a volnou časovou kapacitou na příštích pár týdnů

Pro posílení našeho týmu sháníme schopného PHP programátora. V tuto chvíli se jedná pouze o krátkodobou intenzivní práci v řádu několika týdnů, ale bude možné se případně domluvit i na dlouhodobou spolupráci.
Jedná se o vytvoření nové produktové MySQL databáze čítající cca 4 mil. produktů, její optimalizace, vytvoření php skriptů pro komunikaci s fungujícím e-shopem a synchronizace db s dodavatelem přes XML API. V programování dodržujeme MVC architekturu a používáme šablonovací systém Smarty. Další podrobnosti spolupráce vysvětlíme po navázání kontaktu.
Uvítáme zkušenosti s podobným projektem. Základem je dobrá znalost programování v PHP, zkušenosti s OOP, MySQL, případně html, js, jquery, css výhodou. Práce z Vašeho počítače z Vašich prostor (z domova). Pracovní doba je volná, ale požadujeme záruku předem dohodnutého počtu hodin denně, popřípadě měsíčně. Počty hodin, které budete moci naší práci věnovat domluvíme před zahájením spolupráce dle Vašich možností. Důležitá je samostatnost a hlavně zkušenost v oboru. Práce bude placena hodinově, s tím že před započetím každé práce dohadujeme přibližný časový rozsah na úkol.
V případě zájmu nám prosím pošlete nějaké reference a informace o Vás, případně Vaše dotazy na email mf@a4u.biz.
Díky za odpověď, hezký den všem
7 zobrazení
Zadavatel
placeholder profil
ikona hodnoceni
0 hodnocení
členem od 13. 2. 2008
Neověřen
ikona hodnoceni
A
B
C
D
E
Uživateli zatím nebyla udělena žádná hodnocení.

Další poptávky Více