Zadejte hledaný výraz...
Jakub Glos
Webtrh.cz
Vývoj webových stránek na WordPressu a proklientský přístup pro freelancery
Třídenní infromacemi nabitý prezenční + online kurz v Praze od Webtrhu pouze za 2 871 Kč
Více informací

Vytvoření webové prezentace

Zdravím všechny,
tato poptávka tu již jednou byla, ale málokdo svou odezvu myslel nějak vážně. Vše tedy ještě jednou.
Já sám působím jako textař a mám v plánu vytvořit poměrně jednoduchou webovou prezentaci ( byla by statická, jednoduchá grafika - případně bych zakoupil z fotobank nějaké ilustrace, které se dají snadno zakomponovat, žádná databáze, bez redakčního systému, možná poštovní klient ). Počítám ale s tím, že kromě copywritingu budu nabízet i tvorbu stránek, e-shopů, jednoduchých programů, grafiky i další služby. Já sám bych se osobně zabýval jen texty a získané zakázky týkající se programování a grafiky by byly svěřeny právě tomu, kdo by pro mě vytvořil tyto stránky. Do PM mi také napište, co všechno umíte. Jak jste na tom s grafikou, jestli jste schopní vytvořit i e-shop založený na redakčním systému a vše, co by mě mohlo zajímat.
Jedná se tedy o jednoduchou nabídku. Pro zájemce je to zkrátka investice do budoucna. Za tyto stránky tedy nemůžu poskytnou žádnou finanční odměnu. Samozřejmě zakoupím případné ilustrace, doménu a hosing, ale za samotné nakódování nic.
Jsem tedy otevřen veškerým nabídkám spolupráce. Klidně se můžeme domluvit na výměně textů například za hosting nebo cokoliv jiného. Byl bych ale rád, kdyby mi psali jen vážní zájemci, kteří jsou schopní se během rozumné doby na něčem domluvit a ne abych celé dny čekal na odpověď na jednoduchou otázku.
S pozdravem: Jan Kirchner
4 zobrazení
Zadavatel
placeholder profil
ikona hodnoceni
6 hodnocení
členem od 24. 5. 2011
Neověřen
ikona hodnoceni
A
B
C
D
E
ikona hodnoceni
od marzi (8 hodnocení)
27. 12. 2011

Rychlá komunikace a platba. Doporučuji.

ikona hodnoceni
od Martin Bojda (1 hodnocení)
17. 11. 2011

Doporučuji!

ikona hodnoceni
od Tomáš Zíma (7 hodnocení)
2. 11. 2011

Dobrá komunikace, včasná platba, doporučuji

Další poptávky Více