Zadejte hledaný výraz...
Jakub Glos
Webtrh.cz
Vývoj webových stránek na WordPressu a proklientský přístup pro freelancery
Třídenní infromacemi nabitý prezenční + online kurz v Praze od Webtrhu pouze za 2 871 Kč
Více informací

Chcete e-shop zadarmo ?

Dobrý den,
jsem provozovatel internetového portálu www.tutorials.cz, a rád bych podnikatelům, kteří mají zájem založit internetový obchod nabídl e-shop zadarmo. Jistě si říkáte proč bych to dělal. Princip je jednoduchý, vytvoříme na míru internetový obchod včetně grafického designu, budeme se zdarma starat o jeho technické udržování a zdarma jej budeme reklamě podporovat na internetovém portálu. Ideální by by bylo kdyby s portálem byl přímo propojen a byl jeho součástí.
Ano slovo zadarmo je trochu pofiderní pojem, nic není zadarmo, ovšem zde je to svým způsobem zadarmo. Máme zájem o smlouvu, která by nám přinášela procento z měsíčního zisku e-shopu.
Naše návštěvnost je denně asi 2 000 lidí, kteří se zajímají o informační technologie, moderní trendy a samozřejmě rádi budou nakupovat v našem obchodě protože jsme komunita (taková větší rodina)
Hledáme zkušené podnikatele, kteří nám dají záruky zachování našeho dobrého jména a nepoškozování našich zákazníků. Hledáme spolehlivého partnera pro další rozvoj našeho webu. Pokud Vás moje nabídka zaujala můžete mě kontaktovat zde přímo v příspěvku, pomocí PM, ICQ 328400725, či emailu: prochazka@tutorials.cz
15. 9. 2008 18:33:53
https://webtrh.cz/diskuse/chcete-e-shop-zadarmo/#reply126894
Pro odpověď se přihlašte.
Přihlásit