Zadejte hledaný výraz...
Jakub Glos
Webtrh.cz
Vývoj webových stránek na WordPressu a proklientský přístup pro freelancery
Třídenní infromacemi nabitý prezenční + online kurz v Praze od Webtrhu pouze za 2 871 Kč
Více informací

Výzva: Internetové gentlemanství mezi Webtržníky

Vzhledem k tomu, že se vykradači obsahu, grafik a dalších věcí množí jak houby po dešti, navrhuji založit "sticky" téma, ve kterém bychom tyto "padouchy" pro informaci ostatním vypisovali. A tak jak my mezi sebou si dáváme kladné/neutrální/záporné iTradery, tak i pro ně by příspěvek zde byl negativním hodnocením, byť jsou zde neaktivní, jednoduše bychom s nimi nespolupracovali. Určeme nějaká pravidla publikování příspěvků o plagiátorství (např. jasné data prohřešků, printscreeny originálu a kopie, případné info o omluvě nebo dalším postupu atd.) a dejme jim najevo, že je to pro nás všechny takové konání nepřijatelné (chápu ale, že některým i zde z Webtrhu bude tato výzva smrdět).
Plagiátorství je stejným proviněním jako nesplácení pohledávek, nedodržování zákonů atd. Nechci aby toto byl nějaký vylíváček srdíček, ale abychom upozornili na ty, kteří vůči nám nehrají fér - my si zde přece na férových dohodách zakládáme a máme vůči sobě důvěru, podtrhněme toto společné úsilí. Stát se to může každému z nás, mnoho vláken zde na Webtrhu o tom vypovídá.
Nechci, aby někdo musel být soudcem, spolehněme se vždy na úsudek každého, jedná se o nepříjemné záležitosti, ale stejně jako existuje seznam dlužníků a nikomu z vás by se určitě nechtělo spolupracovat s člověkem/subjektem, který neplatí za objednané zboží/služby, tak ani nikdo přece nechce podporovat tyto lidi/subjekty vykrádající naše úsilí. Nebo se mýlím?
26. 8. 2008 12:10:48
https://webtrh.cz/diskuse/vyzva-internetove-gentlemanstvi-mezi-webtrzniky/#reply116194
Pro odpověď se přihlašte.
Přihlásit